ya canım senin eşinde 70 kg ya çok diyosa yuh artıkk.. Ben 74tüm sözlüm kilo verme diyo. Kırılmakta hklısınn
canım canını hiç sıkma sen birlikde göndercez pis kiloları bu erkeklerin bazen öküzlüğü tutuyor benimki de her fırsatta der aşkım kilo ver diye ve bende kırılırım 5 dk sonra gönül almaya gelir ama nafile en son kaynana da dedi sinir oldum neden benle uğraşıyorlar anlamıyorum işleri güçleri yok bana takıldılar kaldılar benim kocişide diyete soktm hıh o da zayıflasın kaynanya inat hırs yaptım verceğim kiloları çarşamba günü doktor kontrolüm var bakalım kaç kilocuk gitti
canim senin yasina gore birsey yapmasanda olur.guzelligin gencligin yeter.cok cabuk zayiflarsin eminimki.oo süpersinn :) yanıma arkadaş olması güzellll
ablacım jillian michaels ile 30 gün programı var bunun 3 bölümü var her bölüm yarım saat ve her bölümü 10 gün yapıyosun yani 1nci leveli 10 gün sonra 2nci level biraz daha zor onuda 10 gün son olarak 3ncü levelide 10 yapıyosun ve inanılmaz sıkılaşma oluyo benim vucudumda bile sarkma yok çünkü daha yaşım 17 bana bile baya faydası oldu
önemli değill canımın içii :)
esim bana bir daha eskisi gibi olamayacagimi zevkle soyluyor.bazen eskiden ne guzel kadindin diyor.o sakami yapiyor bilmiyorum ama ben soguyorum ondan.sizi okudumda benim kocam size ne derdi acaba.ben 176 boyundayim 74.9 kilodayim duymadim laf kalmiyor.dun gizlice yedim.cok kizdim, cok utandim. Sikiyorum kendime yuzune patlamayim diye.sabir rabbim sabir.belki ben yine 34-36 beden olurumda acaba eski sevgim kalirmi bilemiyorum.
:) çook ağır kunuşmuş çook ,boyunuza göre kg.o kadar iyi ki bu lafları asla haketmiyorsunuz
canim senin yasina gore birsey yapmasanda olur.guzelligin gencligin yeter.cok cabuk zayiflarsin eminimki.
ben tel.den girdigim icin bazi videolar acilmiyor canim.sen kac gundur yapiyorsun.daralma oldumu.ben gobekle ilgili birsey yapamiyorum.sezeryanliyim.
ben 1 hafta yaptım ve karnım inceldi hemde işin ilginci hiç kilo vermeden benim hedef kilom 45 şimdi 52 kiloyum
diyorlar iste.suan 40 giyiyorum ama gobegim var.tanidigi kizi istiyormus.salak teldeki resimlerime bakiyor.millet karisini kiziyla ceker koyar.ay yok sinirlerim bozuluyor bu adamdan.sonrada sen sogudun deyip duruyor.inan bana ne sarilmak nede baska birsey istiyorum.dogum sonrasi depresyona girmedim diye sevinirken.bu beni depresyona soktu.diyet yaptimi duysa topa koyar.hele sporu duysa gulmekten yarilir.
benim biraz isim var canlarim.gelecem yine.bu sapsal kocalara inat verecez.
45 cok az degilmi gulum ya.denemeye calisacagim.
Yeşil çay saatiiiiiii
esim bana bir daha eskisi gibi olamayacagimi zevkle soyluyor.bazen eskiden ne guzel kadindin diyor.o sakami yapiyor bilmiyorum ama ben soguyorum ondan.sizi okudumda benim kocam size ne derdi acaba.ben 176 boyundayim 74.9 kilodayim duymadim laf kalmiyor.dun gizlice yedim.cok kizdim, cok utandim. sikiyorum kendime yuzune patlamayim diye.sabir rabbim sabir.belki ben yine 34-36 beden olurumda acaba eski sevgim kalirmi bilemiyorum.
bilsem keske.ayyy ne sanıyorlar bunlar kendilerini yaa
sende sevgiline inat yok yok gelecekte boyle bir okuzle evlenirsen ihtimaline karsi zayiflabenim kocam yok ben neye inat vereyim abla
inanin ki,kirikligim,kirginligim her gecen gun gun artiyor.Cok merak ediyorum ben cevap vermedikce hic acaba yanlismi yapiyorum demiyor.disarda kar yagiyor hava buz gibi.birazdan benimki gelir.......ve baslar can sikintimmmmmmmmmmmmmEskisinden daha süper olacaksın bence ben eminimkocanda ettiği kabalığın farkına varacak ama dediğin gibi insan bi kırıldımı geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?