11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

aynen dediğin gibi canım ''''öküz işte''''
bizi hiç anlamıyorlar
inşallah vercez... Hergün buraya gireceğime diyetime sadık kalacağıma söz veriyorumm

Sabah süt tozsuz 1 şekerli nescafe
öğlen : ıspanak yemeği ve greyfurt suyu

şimdilik bunlar ... Yarın hazırlıklı geleceğim ara öğünlerimi atlamayacağım

esim bana bir daha eskisi gibi olamayacagimi zevkle soyluyor.bazen eskiden ne guzel kadindin diyor.o sakami yapiyor bilmiyorum ama ben soguyorum ondan.sizi okudumda benim kocam size ne derdi acaba.ben 176 boyundayim 74.9 kilodayim duymadim laf kalmiyor.dun gizlice yedim.cok kizdim, cok utandim. sikiyorum kendime yuzune patlamayim diye.sabir rabbim sabir.belki ben yine 34-36 beden olurumda acaba eski sevgim kalirmi bilemiyorum.

canim senin yasina gore birsey yapmasanda olur.guzelligin gencligin yeter.cok cabuk zayiflarsin eminimki.
ben tel.den girdigim icin bazi videolar acilmiyor canim.sen kac gundur yapiyorsun.daralma oldumu.ben gobekle ilgili birsey yapamiyorum.sezeryanliyim.

:) çook ağır kunuşmuş çook , boyunuza göre kg.o kadar iyi ki bu lafları asla haketmiyorsunuz

ogle yemegimi yeni yedim.2 saat sonra kizimi kucama alip(eger uyusa bile) oldugum yerde yuruyecegim.disari cikamiyorum.buralar cok soguk kar yagiyor.kac gundur oyle bir temizlemisimki evi temizleyecek yerde yok.

:) çook ağır kunuşmuş çook , boyunuza göre kg.o kadar iyi ki bu lafları asla haketmiyorsunuz

diyorlar iste.suan 40 giyiyorum ama gobegim var.tanidigi kizi istiyormus.salak teldeki resimlerime bakiyor.millet karisini kiziyla ceker koyar.ay yok sinirlerim bozuluyor bu adamdan.sonrada sen sogudun deyip duruyor.inan bana ne sarilmak nede baska birsey istiyorum.dogum sonrasi depresyona girmedim diye sevinirken.bu beni depresyona soktu.diyet yaptimi duysa topa koyar.hele sporu duysa gulmekten yarilir.

ben 1 hafta yaptım ve karnım inceldi hemde işin ilginci hiç kilo vermeden benim hedef kilom 45 şimdi 52 kiloyum

öğlen menüm salata yağsız 1 çay bardağı yoğurt 2 küçük dillim kepek ekmek

ayyy ne sanıyorlar bunlar kendilerini yaa

Eskisinden daha süper olacaksın bence ben eminim kocanda ettiği kabalığın farkına varacak ama dediğin gibi insan bi kırıldımı geçmiyor

ayyy ne sanıyorlar bunlar kendilerini yaa
bilsem keske.
benim kocam yok ben neye inat vereyim abla
sende sevgiline inat yok yok gelecekte boyle bir okuzle evlenirsen ihtimaline karsi zayifla
Eskisinden daha süper olacaksın bence ben eminim kocanda ettiği kabalığın farkına varacak ama dediğin gibi insan bi kırıldımı geçmiyor
inanin ki,kirikligim,kirginligim her gecen gun gun artiyor.Cok merak ediyorum ben cevap vermedikce hic acaba yanlismi yapiyorum demiyor.disarda kar yagiyor hava buz gibi.birazdan benimki gelir.......ve baslar can sikintimmmmmmmmmmmmm

kızlar bende menumu aksam yazmayı düşünüyorum.ayrı ayrı ayrı oldumu takip etmesi zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…