- 15 Haziran 2016
- 7.898
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.022
- 348
- 39
Ki ilk bebegime hamile iken de aldatıldım birine aşık olup gitti 1 sene sonra geri döndü ozamanda dava açtı bana ana çıkmadık düştü ve bir sene sonra geri geldi pişman olarak
Arkadaşlar merhaba ben 11 senelik evliyim eşim yarın dava açmaya gidecek sorun çokta ciddi değil güya kendince assagida kabdinlarla sohbet etmem dedikodu etmem her olayda kadınların arasında adım geçmesi herkese herşeyi anlatmam ama bu bahane gibi geliyor bana 11 sene emek çöp((( çocuklarımiz var küçük beni hiç sevmediğini söyledi ama yalan kesinlikle inanmıyorum sizce boşandığı dan aonra pişman olup dönermi
O zaman çocukları da alacak.Hicbirseyim yok hiç bir parasida yok evimin esyalarinida alıyor benden seni nasıl aldıysan öyle bırakıyorum diyor
Yazım hatası olmuş hamileyken aldatılmış
Sanmıyorum kadının kafası karışık boşanma olayı panik yaratmış izlenimi bıraktı bende.Belki de kekleniyoruzdur bloss kimbilir. Konunun girisine bak, gelisme ve sonuca bak.
Sanmıyorum kadının kafası karışık boşanma olayı panik yaratmış izlenimi bıraktı bende.
Umarım bu sefer kanmaz haklarını da sonuna kadar alır.
Ailesi arkasinda değil, büyük ihtimalle çalışmıyor. Bu durumda ne yaparım iki çocukla diye düşünüyor olabilir.Ya yok bak ne demis daha once de gitti 1 sene sonra geri dondu demis. Ben bu duyguyu iyi taniyorum minvalinde bir cumle kurmus. Insan bilmedigi, tanimadigi bir durum karsisinda panik olur. Pek panik olmus gibi gelmedi bana.
Dedikodu yapar bişi olmaz abla bizle kafa buluyo benxeAilesi arkasinda değil, büyük ihtimalle çalışmıyor. Bu durumda ne yaparım iki çocukla diye düşünüyor olabilir.
Herşeyi herkese anlatıyorum diyor,evin içindeki şeyleri herkese mi anlatıyor ki..öyleyse adamın haklılık payı var..Boşandınız
Pişman oldu
Geri döndü
Ciddi ciddi kabul edecek misiniz?
Anlattığınızdan fazlası var sanırım. Komşularla dedikodu ediyor diye eşinden ayrılanı duymadım hiç.
Ve yine aklı başına geldiğinde dönmesini bekleyip bana yaptıklarını bu sefer ödetmek için beklicem onu çünkü hiç bir sebep 11 yıllık ilişkiyi kolay kolay bitirmez kadın ilgisiz olur anlarım kadınlık annelik yapmaz anlarım evi pis olur anlarım yemek aş yapmaz onada eyvallah ama asla inanın 4 4 Luk olmasamda bu konularda 4 3 Luk diyebilirim
Beni anladığınız için teşekkür ederim evet çok seviyorum maalesef sadece şuanda çok fazla hakaret duydum ondan dönüp gekecegi yüzüne vuracağım günü çok istiyorum gerçekten
O evde çocukların yasiyo. Mobilyası da alıp gitmenin haklılık payı yok. Anası ne yaptıysa yaptı. Küçücük çocuğun ne suçu var?Herşeyi herkese anlatıyorum diyor,evin içindeki şeyleri herkese mi anlatıyor ki..öyleyse adamın haklılık payı var..
Ama adamı affetmişsiniz bi defa..affettiniz diye hafta sonları sürekli dedikodularla vakit geçirmeyin artık, demek ki adam bunu yapmanızdan hoşlanmıyor..beraber normal bi şeyler paylaşın arada kızlarla iki dedikodu yaparsınızKi ilk bebegime hamile iken de aldatıldım birine aşık olup gitti 1 sene sonra geri döndü ozamanda dava açtı bana ana çıkmadık düştü ve bir sene sonra geri geldi pişman olarak
Belki tepinmiiştir kim bilirKonular açılınca direkt yorum yapmamak gerekiyor aslında, önce biraz soru sorup altından neler çıkacak bakmak lazım. Adam seni aldatmış başka birine gitmiş 1 sene sonra geri dönmüş şimdi büyük ihtimalle yine başka birini bulmuş, eşyalarını bile alıp çocuklarınla dımdızlak ortada bırakıyor seni, ben de yazmışım belki yarın dava açmaz yarın ola hayrola.Daha ne etsin sana bu adam Bi üstünde tepinmediği kalmış.
Yav sen ne diyon değişikAma adamı affetmişsiniz bi defa..affettiniz diye hafta sonları sürekli dedikodularla vakit geçirmeyin artık, demek ki adam bunu yapmanızdan hoşlanmıyor..beraber normal bi şeyler paylaşın arada kızlarla iki dedikodu yaparsınız
Ki ilk bebegime hamile iken de aldatıldım birine aşık olup gitti 1 sene sonra geri döndü ozamanda dava açtı bana ana çıkmadık düştü ve bir sene sonra geri geldi pişman olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?