istese babası olmadan da uyur bu sevgiyle alakalı bir sey. Ben 22 yasındayım bazen annemi cok özledigim zamanlar yanıma cagırıyorum. Destek alıncak bir durum yok ortada..konu sahibine yüklenilmiş ama aynı konuyu sevgilisi için değil abisi için de sorabilirdi. 11 yaşında çocuk 5 senedir her gün babasıyla uyuyormuş, bu normal değildir. sıkıntı yaşıyorsa psikolojik destek alabilir. sonuçta ölene kadar babasıyla uyuyamayacak, bi yerde kesmesi lazım. ne kadar erken o kadar iyi.
iyi de aynı şey değil ki. siz de 5 sene boyunca annenizle uyusanız size de normal değil derdik.istese babası olmadan da uyur bu sevgiyle alakalı bir sey. Ben 22 yasındayım bazen annemi cok özledigim zamanlar yanıma cagırıyorum. Destek alıncak bir durum yok ortada..
Annesi vefat etmis daha 6 yasında, babasına sıgınıyor olabilir mi? sanki annesiyle babasının mutlu bir iliskisi var cocuk gidip babasıyla yatmak icin aglıyor. Bu öyle bir konu değil iste birazcık vicdanlı düsünmek lazımiyi de aynı şey değil ki. siz de 5 sene boyunca annenizle uyusanız size de normal değil derdik.
ya siz neden inatla anlamak istemiyorsunuz. ben neden babasıyla uyuyor demiyorum, neden 5 senedir aralıksız babasıyla uyuyor diyorum. çocuk şu an 6 yaşında değil ki, 11 yaşında. nereye kadar beraber uyuyabilirler ortada evlilik olmasa dahi? 15 mi 20 mi?Annesi vefat etmis daha 6 yasında, babasına sıgınıyor olabilir mi? sanki annesiyle babasının mutlu bir iliskisi var cocuk gidip babasıyla yatmak icin aglıyor. Bu öyle bir konu değil iste birazcık vicdanlı düsünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?