- 8 Kasım 2018
- 5.932
- 14.658
- 248
Ya o daha ana kuzusu, kucucuk. Bunu nasil sorun edersiniz. Annesizligi nasil asmis bu cocuk daha 11 yasinda. Bi de siz 2 yil once mudahale etmissiniz. Cok uzuldum yavruya. Allah hicbir cocugu annesinden ayirmasin, anlayisli insanlarla karsilastirsin.merhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
Buraya böyle bir konu açmakla hata ettiniz, insanlar konuyu çözümlemek fikir üretmek yerine üvey anne damgasını yapıştırıveriyor. Herşeye de duygusallığı karıştırmasak da dertlere ortak olmaya çabalasak , asıl konuya odaklansak daha yararlı olacak.
Fikrimi de söyleyeyim; bu evliliği yaparsanız ilerde çok büyük sıkıntılar yaşayacağınızı düşünüyorum. Tecrübeli biri olarak denginizle evlenmenizi tavsiye ederim. 22 yaş ,11 yaşında ergenliğe girecek bir çocukla uğraşmak için çok genç yazık etme kendine.
Evleneceği kişiye göre genç, çocuğu yok ileride illa ki sıkıntı yaşar diye düşünüyorum. Herkesin harcı değil umarım doğru kararlar verir.Buraya böyle bir konu açmakla hata ettiniz, insanlar konuyu çözümlemek fikir üretmek yerine üvey anne damgasını yapıştırıveriyor. Herşeye de duygusallığı karıştırmasak da dertlere ortak olmaya çabalasak , asıl konuya odaklansak daha yararlı olacak.
Fikrimi de söyleyeyim; bu evliliği yaparsanız ilerde çok büyük sıkıntılar yaşayacağınızı düşünüyorum. Tecrübeli biri olarak denginizle evlenmenizi tavsiye ederim. 22 yaş ,11 yaşında ergenliğe girecek bir çocukla uğraşmak için çok genç yazık etme kendine.
Sanane ya bundan?? Sanane!merhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
Üvey annenin Allah belasını versin.Sakın bu adamla evlenme. Annesi olmadığı için babasıyla uyuyan ve babası işe gittiğinde üvey annesinden sürekli dayak yiyen bir kız çocuğu olarak yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?