11 yaşında erkek çocuğun babasıyla uyumak istemesi

Ya o daha ana kuzusu, kucucuk. Bunu nasil sorun edersiniz. Annesizligi nasil asmis bu cocuk daha 11 yasinda. Bi de siz 2 yil once mudahale etmissiniz. Cok uzuldum yavruya. Allah hicbir cocugu annesinden ayirmasin, anlayisli insanlarla karsilastirsin.

Annesini kaybetmiş Bi süt kuzusu.. adam sizle de evlenecek neler hissettireceksiniz bundan sonraki yaşantısında o kuzuya meçhul..

Konu sahibi 22 yasinda miymiş? 11 yaş cocuklu adam vs diyince konu sahibinin +30 dusunmustum. Allah askina 22 yasindayken ne işi olur insanin boyle bir evlilikle ailenizin haberi yok mu? Yazik ya
İnsan hayatini nasil mahveder...

İyide evli deglsiniz aynı yatakta sizde mi vardınız çocuk geldignde. Evlendgnizde zaten gelemicek birakin yatsın son günleri

Evleneceği kişiye göre genç, çocuğu yok ileride illa ki sıkıntı yaşar diye düşünüyorum. Herkesin harcı değil umarım doğru kararlar verir.
Yaşını yanlış söylemişim düzelttim.

Sanane ya bundan?? Sanane!

Çocuk için zor bir durum. Psikolojik destek alması lazım. Belli ki hala aşamadigi durumlar olmuş.

Evlendiginizde zorlanabilirsiniz. Uzman desteği alsın. Bu arada da hemen kestirip atmayın konuyu evlenince. Arada da olsa sizinle uyuyabilsin.

Yıllardır buna alışan çocuk siz geldikten sonra babasıyla uyuyamazsa köşeye atılmış hissi uyanabilir.

Arada tolore edilebilir.

Eğer çocuklu bir babayla evlenecek güç bulamıyorsanız kendinizde şimdiden vazgeçin.

Ergenliği olacak, asilliği, isyanı, temizliği, yalnız yaşamanın eksiklikleri , evliliği, okulu askerliği bunları hepsini hesaba katın.

Annesi yaşamıyor , bunu asla unutmayın.

Anneyi kaybetmiş bir çocugun acısı asla geçmez dinmez.
Siz evlenirseniz gelip ortanıza yatmaz ama siz bukadar uzaktan müdahale etmek ısrarcı olmak sevgilinize abest gelmedi mi?

Siz bir de cocuklukdan gençlige geçiş dönemini araştırın ona nasıl katlanacaksınız
Hayır izin vermeseniz de geçiş yapıyorlar müdahale edilmiyor

Nişanlınızın yerinde olsam bu şekilde düşünen kadınla nişanlanmak değil bir daha yüz yüze gelmezdim. Nasıl olur hanımefendi resmen çocuğun duygularıyla uzaktan çok güzel oynuyorsunuz. Eğer o düzeni bozacaksanız ki öyle görünüyor hiç evlenmeyin.. 11 yaş olsun olmasın ister 20,30 olsun bu söyledikleriniz hiç normal değil

Evlenmeyin, büyük harflerle yazıyorum EVLENMEYİN...

Siz henüz kendi çocuğunuzun sorumluluğunu alacak yaşta ve olgunlukta bile değilsiniz. Başkasının çocuğu hele ki annesiz bir çocuk sizin elinizde perişan olur. Kendinizi değil o çocuğu düşünün ve vazgeçin.

Çocuklarımız bir sıkıntı yaşamadı şükür fakat yine de ellerinden gelse hergün bizimle yatmak istiyorlar , ama odalarına giderim yanına yatar veya yatarken kitap okur uyutur çıkarım . Tamamen başınızdan atmayın ama uyutun ya. Ne kadar 11 yaş büyük gibi gelse de ana kuzusu yavrucak.Sevgilinize söyleyin kendi odasında yatağında bizim yaptığımız gibi yapsın.ama bu çocuk sana bukadar batıyorsa gerçekten uzak dur. Evlenirsen üvey annelik yapacağa benziyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…