Konu sahibi ama psikolojik durumu için değil de evlenınce sorun olur diye düşündüğü için sormuş soruyu bence.ya siz neden inatla anlamak istemiyorsunuz. ben neden babasıyla uyuyor demiyorum, neden 5 senedir aralıksız babasıyla uyuyor diyorum. çocuk şu an 6 yaşında değil ki, 11 yaşında. nereye kadar beraber uyuyabilirler ortada evlilik olmasa dahi? 15 mi 20 mi?
e adam nişanlanmayı biliyorsa çocuğu ile ilişkisi arasında denge kurmayı da bilecek. gerdek gecesine kadar oğlu ile uyuyup evlenir evlenmez oğlu başka odaya alınacak. e bu durumda çocuk evlendi beni attı yatağından der. yani ne kadar erken, o kadar iyi.
e bu da en doğal hakkı bence.Konu sahibi ama psikolojik durumu için değil de evlenınce sorun olur diye düşündüğü için sormuş soruyu bence.
Ne kadar dusuncesizsiniz bosanmis olsalar tamam dicem annesi olmus ve babasina 2 Kat fazla baglanmis ayrica korkuyor onuda kaybedecek die 4 yil once 7 yasinda annesini kaybeden bir cocuk travma yasar yatsin demekki psikolojik olarak ihtiyaci varmerhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
Evet ama çocugun bu tür sorunlar yaşayacağı belli aslında konu sahıbı kabullenmek de de yaşayabilir.e bu da en doğal hakkı bence.
Afedersin de elinde bir tek babası kalmış onu da sen almaya çalışıyorsun elinden, ne diye korkuyorsun hani evlediğinizde beraber olamazsınız da çocuk yapamazsın diye mi?? Kusura bakma da aileye sonradan dahil olmaya sen gelmişsin dağdan gelip bağdakini kovmak derler buna. Zamana bırakmalı ve anlayışlı olmalısın sonuçta durumu bilerek evleniyorsun. Kabullenemeyeceksen o yavruya üvey anne tavırları yapmaya hakkın yok.merhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
Bu geçici bi süreç ben eşimden ayrıldım oğlum 4 yaşındaydı benimle yatıyordu aradan uzun zaman geçti 9 yaşındayken babasının yanına yerleşti kendi isteğiyle... bende 2. Evliliğimi yaptım oğlum 11 yaşındaydı yeni evliydim bir aylık yaz tatiliydi yanıma geldi yanlız yatmak istemedi hep ağladı gece Korkuyorum diye ben ısrar Etsem’de büyüdün yanlız yatıcaksın diye eşim üzüldü oğlunla yat dedi 15 gün kaldı yanımda öyle geçti... sömestr da yanıma tekrar geldi artık benimle yatmak istemedi yine korkuyorum diyordu kapılar açık kalsın diyordu şimdi 13 yaşında böyle bi isteği olmuyor... babası şimdiden alıştırsınmerhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
hayır canım ortada “ölüm” oldugu icin böyle yorumlar geliyor. Üvey anne diyosunuz daha11 yaşinda hala anne, babayla yatilmaz ergenligine şunun surasinda bisey kalmamis kocaman cocuk ve hic saglikli degil bu durum. Sirf üvey anne oldugunuz için tepki geliyor şuan ama öz anne boyle bir konu açsa " ben cocugumu 8 aylikken ayirmistim" diye yorumlar gelirdi.
hayır canım ortada “ölüm” oldugu icin böyle yorumlar geliyor. Üvey anne diyosunuz daha
e bu da en doğal hakkı bence.
merhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?