ben bir ilçede yaşıyorum ve her hafta sonları kasabama gidiyorum iki günümü annemin yanında geçirip geliyorum hafta sonu annemlere anneannemler geldi kasabada 11-12 yaşlarındaki bi kız çocuğuna 50 yaşlarındaki bi adam tecavüz etmiş kişi belli çocuk belli ne bi şikayet ne bi ihbar hiç bişi olmamış çok üzüldüm hatta annem de duymuş ben sıkıntı ederim diye bana duyurmamış.
gece uyandım hep düşündüm bu kız için ne yapabiliriz o adam elini kolunu sallaya sallaya gezecekmi bi de alkolikmiş 2,5 aydır karısıyla ayrıymış kadın terketmiş bu küçük kız çocuğuda kızıyla oynuyormuş
Allahindan bulsun ya pislik yaratik ya geberesice sapiklar bunlar yuzunden insanin bu dunyaya cocuk getiresi gelmiyor kafalari uckurla calisan serefsiz sapiklar allah cezalarini versin cok sinir oldum ya hele evlendirelim diyenlere ne demeli 11 yasindaki cocuk ya hayatini karartacaklar ya
Zaten böyle ahmak kafalı insanlar yüzünden bu çocuklara tecavüz
olayları arttı.
Pisliklere korkacak bir durum bırakmıyorlar.
Cocuğun 50 yaşında bir sapıkla evlenmesini öneren kişininde başına aynisi
gelsin diyesim geliyor.
O sapıkla evlensin diyenlerin aklına vicdanına şaşarım zaten..Evlendi mi namusu temizlenicek de mi...Tek dertleri bekaret meselesi böylelerinin..Çocuğun ruhunda açılan yaralar ne olucak peki ??? Bu insanların çoluk çocukları yok mu hiç ???
O sapıkla evlensin diyenlerin aklına vicdanına şaşarım zaten..Evlendi mi namusu temizlenicek de mi...Tek dertleri bekaret meselesi böylelerinin..Çocuğun ruhunda açılan yaralar ne olucak peki ??? Bu insanların çoluk çocukları yok mu hiç ???
telefonla bildirirsem dikkate alırlar umarım
site yönetimi benle irtibata geçmedi henüz
Kendi kız çocuklarının başına böyle bişey gelse,acaba evlendirirlermi çok merak ediyorum!
Ama Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz,ama bu dünyada ama ahirette illaki çekecek cezasını.
emin ol evlendirirler canım kendi kızlarını da. ar namus haysiyet şeref denen şey kalmadı çoğunlukta çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?