11 yaşındaki çocuğa

telefonla bildir ismimi de gizlemek istiyorum de o sapığı alsınlar içeri daha fazla çocuğa zarar vermeden

Boylelerine oyle bi ders verilmeliki hele yapabiliyorlarmi bidaha caydirici bi ceza yok etraf sapik pisliklerle dolu

allah belasını versin pislik herif !!
böyleleri yaşamasın ya yeter artık !
11 yasında bi kız çocuk daha o .. ömrü boyunca onun piskolojisiyle yaşayacak.. Allah yardımcısı olsun
Kesinlikle o 50 yaşındaki yaratığı bir şekılde polise ihbar edin
bunak ! kesınlıkle cezasını çekmeli..

umarım o sapığa hapisteki mahkumlar dünyanın kaç bucak olduğunu uygulamalı olarak gösterir

bimere bilimeniz yeterli cünkü oraya isim verneden kimliğiniz gizli kalarak bu işlermler yapılıyor..
ben calıştığım köyde yapmıştım ismim gizli kaldı calıştıgım jandarma dahi ihbarın nerden geldiğini bilemedi...

Zaten böyle ahmak kafalı insanlar yüzünden bu çocuklara tecavüz
olayları arttı.
Pisliklere korkacak bir durum bırakmıyorlar.
Cocuğun 50 yaşında bir sapıkla evlenmesini öneren kişininde başına aynisi
gelsin diyesim geliyor.

Dedim ya caydirici ceza yok ALLAHLARİNDAN BULSUNLAR HEPSİİİİİİİİ

O sapıkla evlensin diyenlerin aklına vicdanına şaşarım zaten..Evlendi mi namusu temizlenicek de mi...Tek dertleri bekaret meselesi böylelerinin..Çocuğun ruhunda açılan yaralar ne olucak peki ??? Bu insanların çoluk çocukları yok mu hiç ???

Pislik herif, inş. birileri ihbar eder de yakalanır, ömrünün geri kalanını hapislerde çürüyerek geçirir lanet adam.

İhbar ederken isminin gizli kalmasını istersen kesinlikle gizli kalıyor.

Son düzenleme:

Her cehaleti yendikte bi bunu yenemedik kizlarin tecavuzculeriyle evlenmeleri sadece kendilerini dusunuyorlar kizlari dusunen yok

elin Amerika' sında çocuğunu taciz eden sapığı döverek öldüren babaya mahkeme ve jüri ceza vermezken halk o babanın arkasında dağ gibi dururken, bizim memleketteki sapkın zihniyete bak. evlensinmiş !

ya düşünmesi bile korkunç ..
böylelerinin aklı zaten anca belden aşağısına çalışır
o ufacık çocuğun duygularını düşüncelerini önemseyen olmaz tabi !!
ne kadar yazık .. böylelerine allahtan akıl fikir diliyorum..
o kızada güç versin allahım. Umarım bu korkunç şeyi çabucak atlatır ve o yaratık bunak cezasını çeker !!

telefonla bildirirsem dikkate alırlar umarım

site yönetimi benle irtibata geçmedi henüz

ben acıkcası sizin kendinizin bimere bildirmesi taraftarıyım..
böylelikle kimsenin haberi olmaz sizden..
hangi şehirde olmuş bu olay eger o şehirde bir tanıdıgım varsa aile hekimi aracılığı ilede halledebilirz...

Kendi kız çocuklarının başına böyle bişey gelse,acaba evlendirirlermi çok merak ediyorum!
Ama Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz,ama bu dünyada ama ahirette illaki çekecek cezasını.

lütfen polise ihbar edin saklı tutulmasını araştırılmasını istediğinizi söyleyin.polis muhakkak araştıracaktır. bilipte susmak aynı suçu işlemek gibidir. rabbim merhamet etsin. eğer ihbar edemiyorsanız. lütfen yaşadığınız ilçeyi çocuğun adını soyadını adamın adını soyadını söyleyin
ben polise söylerim

ben bilgileri aldım ama kızın ve adamın net ismi lazım canım..özelden mesaj gönderdim ama okumadın sanırım

Kendi kız çocuklarının başına böyle bişey gelse,acaba evlendirirlermi çok merak ediyorum!
Ama Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz,ama bu dünyada ama ahirette illaki çekecek cezasını.

emin ol evlendirirler canım kendi kızlarını da. ar namus haysiyet şeref denen şey kalmadı çoğunlukta çünkü.

emin ol evlendirirler canım kendi kızlarını da. ar namus haysiyet şeref denen şey kalmadı çoğunlukta çünkü.

çok üzülüyorum inan,Allah herksi iyi insanlarla karşılaştırsın
bir bebeğim olsun istiyorum ama gelecek ona neler sunacak hiç bilememek ne kötü:S

O kız çocuğu tecavüze uğruyor ya..Kirlendi gözlerinde..Evlendi mi temizlenecek hemencecik...

Yazıklar olsun yaaa...

ardaım yetkili birimlere önce polise sora jandarmaya yönlerdiridiler ve orayı aradım allahıma şükür cezasını çekecek pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…