11 yaşındaki çocuğa

Birden fazla kişi şikayette bulunursa dikkate alırlar mı hemen ? Olay medyaya intikâl etse ? birileri bu kadına yardımcı olsun..Ya da bizlerde şikayet edelim bu adamı ..Medyaya haber salalım birşey yapalım.

Bu adamın bilgilerini verseniz bize biz de gerekli yerleri arasak medyaya haber salsak ? Bizi gerçi çevirme lütfen !

]

bugün bekle canım,sana dönüş yapmazlarsa sabah ilk işin savcılığa gitmek olsun,vakit kaybetme çünkü ayın 20sinde adli tatil var..
herşey için geç olabilir.

inşallah yetkili birimler harekete geçer
sabah çalşıyorum canım ya işlerde yoğun görseniz şef gelip gelip gidiyo sizede hassasiyetimden yazıyorum inanın

bakın en basiti Müge Anlı nın resmi sayfasına yazalım,daha saniyesinde ilgilenirler eminim..
bu resmi sayfanın adresi: https://www.facebook.com/MugeAnliFun

[h=3]Programın İletişim Bilgileri[/h]
[TABLE="class: uiInfoTable profileInfoTable uiInfoTableFixed, width: 376"]
[TR]
[TH="class: label"] Telefon[/TH]
[TD="class: data"]0 212 639 50 17 - 0 212 639 42 63

İHBAR NUMARALARI: 0 212 354 44 25
0 212 354 44 26
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Özel mesajla bu adamın adını sanını nerede yaşadığını olayın hangi ilde meydana geldiğini bunları yazar mısın ? Harekete geçelim.

umarım o insan görünümlü hayvan biranönce yakalanır. aslında şeyini kesmek lazım böyle insanların.tövbe Alllahım bizimde kızlarımız var o 11 yaşındaki sabi sübyanın psikolojisi neolacak. bundan sonra onu zorlu bir hayat bekliyor.inşallah çabuk atlatır yaşadığı şeyleri

valla bugün bi çözüme dair bişiler çıkmazsa kesinlikle rahat uyuyamayacağım

canım burdan ulaşmaya çalış
0(212) 533 54 15 - 0(212) 533 54 17 - 0(530) 401 36 32 - 0(530) 401 36 33
bende ulaşamadım diğerlerinden

Bir yere ulaşamadıysan Bu numarayıda ara;
T.C.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Anafartalar Cad. No: 70 06240 Ulus / ANKARA
Santral Tel: 0312 310 24 60 - 80

bazen medya çocuğu ve aileyi ifşa edebiliyor. çok üzülüyorum, olan çocuğa oluyor. resmi kurumlardan ilkönce birşey çıkmazsa sonra medyaya verin.

inanamıyorum yaa ortalık sapık kaynıyor böyle şerefsizler aramızda olmamalı
sessiz kalma şikayetçi ol canım yazık değil mi kıza

Bu sapıkları bir meydanda toplucaksın...Dayak,vs değil direk suratlarına tüküreceksin...Tükürme duvarı olacak o lanet suratları...Herkes sıraya geçip teker teker tükürecek o pisliklerin suratlarına !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…