11 yaşındaki çocuğa

ardaım yetkili birimlere önce polise sora jandarmaya yönlerdiridiler ve orayı aradım allahıma şükür cezasını çekecek pislik

seni gerçekten çok tebrik ediyorum yanımda olsan sana kocaman sarılırdım

cesaretinden dolayı haksızlığa çirkinliğe göz yummayıp ortak olmadığın için binlerce kez teşekkürler...

iyi insanların varlığını hissetmek mutlu ediyor beni

kız şikayetçi olmasa bile artık adamın kaçarı yok. tecavüzde kız şikayetçi olmasa bile hakkında dava açılır ve büyük ihtimalle tutuklu yargılanır.genelde tecavüz davalarında sanık tutuklu yargılanıyor.
ki kız 11 yaşında..

tekrar tekrar tebrikler

ben biliyorumki o adamı salıverirler inkar eder üzerinden de zamn geçmiş derler keşke kesseler şeyini
amacımın biride kızın acilen korumayada alınması çünkü artk onu iyi gözle görmeyip faydalanmak isteyeceklerdir

eminim kıza baskı yapılıp şikayetçi olmayacak ama kız çok küçük belki şikaytçi olmaması dikkate alınmazda adamı içeri atarlar

Çocuğu zaten muayneye götürürler, orda belli olur zaten Allahİn
izniyle.
Küçük bir çocuğun korkusundan şikayetci olmayacağı ihtimalini
göz önünde bulundurup, birakmazlar herhalde adamın yakasını.

O kadarda değil yani.

inşallah kızlar ya cezasını çeker
sizlerin desteğiyle kendimde bu gücü buldum sizlerdende Allah razı olsun göz yumamazdım benimde mink bi kızım var çünkü

6 aylık süresi var diye biliyorum.........

Ben de sizi tebrik ediyorum.Çünkü insanlar genelde bu sorumluluğu birbirlerine atarlar ve adalete de güvenmedikleri için gerekli ihbarları yapmazlar.Ama bir hukukçu olarak adamın tutuklanacağını yüzde yüz söyleyebilirim, kıza da bakacak kimse yoksa zaten sosyal korumaya alınacaktır.Sorumluluk bilincinin yayılması dileklerimle..

canım polisin jandarmanın tepkisi ne oldu telefonda..yani ilgilendilermi yoksa alalade bi konuşmamı geçti.
yani peşini bırakmayacaksın dimi?
lütfen takip et ve bizleride bilgilendir olaydan

Allah razı olsun senden..en azından koca kasabada tek yürekli sen çıktın..adamın neyinden korkuyorlar kasabanın ağasımı desem ağalık kalmadı...yada kabadayı kesiminden...ailene zarar vermesinden korkman normal ama şikayet etmesen hep vicdan azabı duyacaktın..

Vicdanının sesini dinle lütfen ! O 11 yasındaki kız çocugu senin kızın da olabilirdi..

Tepkisiz kalma o sütü bozuk köpek yaparken utanmamışta sen neden adının ortaya çıkacağından çekiniyorsun ?

Lütfen diyorum derhal git şikayette bulun ! Adi şerefsiz !

canım bölge jandarma bölgesiyse o yüzden polis biz bakmıyoruz demiştir. yani o bölgeden jandarma sorumlu olduğu için seni yönlendirmişlerdir.

canım polisin jandarmanın tepkisi ne oldu telefonda..yani ilgilendilermi yoksa alalade bi konuşmamı geçti.
yani peşini bırakmayacaksın dimi?
lütfen takip et ve bizleride bilgilendir olaydan

polise söyledim onlar biz bakmıyoruz 156 yı arayın dedi dedim bu cesareti bulamaya bilirim ne olur sizde alın bilgileri dedim yok yok sizin numaranızı falan gizli tutarlar dedi aslında polise olan güvenim sarsıldı ama jandarmaya gelince hemen isim aldı hatta bulunduğum bölgenin astsubayına numaramı verecek

işte o yüzden işkillendim ben,polis karışmayabilir çünkü
inşallah jandarmadan bişey çıkar

Adalet sistemi hakkinda bilgim yok gercekten.

Yani adam gidip de 'cok pismanim' derse adami salarlar mi acaba?

O çocuğa devlet el koysun bunlar nasıl şeref yoksunları ki 50 yaşındaki adama 11 yaşındaki kız çocuğunu nikahına alsın diyebiliyorlar

Korkunç ALLAH'ım ! Devletin elinde büyüsün bu pisliklerle büyüyeceğine..

inşallah canım ya jandarmamız ilgilenir
ben söylerken bile utandım o ahlaksız nasıl yaptıysa Allahından bulsun
bugün bekle canım,sana dönüş yapmazlarsa sabah ilk işin savcılığa gitmek olsun,vakit kaybetme çünkü ayın 20sinde adli tatil var..
herşey için geç olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…