ardaım yetkili birimlere önce polise sora jandarmaya yönlerdiridiler ve orayı aradım allahıma şükür cezasını çekecek pislik
eminim kıza baskı yapılıp şikayetçi olmayacak ama kız çok küçük belki şikaytçi olmaması dikkate alınmazda adamı içeri atarlar
seni gerçekten çok tebrik ediyorum yanımda olsan sana kocaman sarılırdım
cesaretinden dolayı haksızlığa çirkinliğe göz yummayıp ortak olmadığın için binlerce kez teşekkürler...
iyi insanların varlığını hissetmek mutlu ediyor beni
kız şikayetçi olmasa bile artık adamın kaçarı yok. tecavüzde kız şikayetçi olmasa bile hakkında dava açılır ve büyük ihtimalle tutuklu yargılanır.genelde tecavüz davalarında sanık tutuklu yargılanıyor.
ki kız 11 yaşında..
tekrar tekrar tebrikler
Çocuğu zaten muayneye götürürler, orda belli olur zaten Allahİn
izniyle.
Küçük bir çocuğun korkusundan şikayetci olmayacağı ihtimalini
göz önünde bulundurup, birakmazlar herhalde adamın yakasını.
O kadarda değil yani.
ben biliyorumki o adamı salıverirler inkar eder üzerinden de zamn geçmiş derler keşke kesseler şeyini
amacımın biride kızın acilen korumayada alınması çünkü artk onu iyi gözle görmeyip faydalanmak isteyeceklerdir
nasılsa bundan sorası çorap söküğü gibi gelir gelişmeleride herkes duyar bakalım umursamazlar utanacakmı6 aylık süresi var diye biliyorum.........
polise söyledim onlar biz bakmıyoruz 156 yı arayın dedi dedim bu cesareti bulamaya bilirim ne olur sizde alın bilgileri dedim yok yok sizin numaranızı falan gizli tutarlar dedi aslında polise olan güvenim sarsıldı ama jandarmaya gelince hemen isim aldı hatta bulunduğum bölgenin astsubayına numaramı verecek
canım polisin jandarmanın tepkisi ne oldu telefonda..yani ilgilendilermi yoksa alalade bi konuşmamı geçti.
yani peşini bırakmayacaksın dimi?
lütfen takip et ve bizleride bilgilendir olaydan
işte o yüzden işkillendim ben,polis karışmayabilir çünkü
inşallah jandarmadan bişey çıkar
işte o yüzden işkillendim ben,polis karışmayabilir çünkü
inşallah jandarmadan bişey çıkar
bugün bekle canım,sana dönüş yapmazlarsa sabah ilk işin savcılığa gitmek olsun,vakit kaybetme çünkü ayın 20sinde adli tatil var..inşallah canım ya jandarmamız ilgilenir
ben söylerken bile utandım o ahlaksız nasıl yaptıysa Allahından bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?