11 yaşındaki çocuğa

Şu hadım yasası en ağır şekilde uygulansa,idam cezası geri gelse keşke........

Böylelerinin nefes almaya hakları yok...

ardaım yetkili birimlere önce polise sora jandarmaya yönlerdiridiler ve orayı aradım allahıma şükür cezasını çekecek pislik

ardaım yetkili birimlere önce polise sora jandarmaya yönlerdiridiler ve orayı aradım allahıma şükür cezasını çekecek pislik

hadi bakalım inşallah buna da kendi rızasıyla olmuş demezler o koca koca hakimler savcılar

Aminn inşallah..Bulsun belasını kart horoz..Koparsınlar kökünden hapiste inşallah !!

çok sevindim inşallah cezasını çekecek pislik
kendi rızasıyla diye bişey söz konusu dahi olamaz,çünkü o daha çocuk!

Her cehaleti yendikte bi bunu yenemedik kizlarin tecavuzculeriyle evlenmeleri sadece kendilerini dusunuyorlar kizlari dusunen yok

hadi bakalım inşallah buna da kendi rızasıyla olmuş demezler o koca koca hakimler savcılar

Aminn inşallah..Bulsun belasını kart horoz..Koparsınlar kökünden hapiste inşallah !!

Hadi bakalım inşallah hapise girer bir an önce birileri şişler onu orda.

Off bir de o var...Kendi rızasıyla demezler inşallah..Adalet beklerken göz yumma ile karşılaşmayız umarım.......

ohhhhhhhhhhhhhhh içim bi rahatladıki sormayın

ohhhhhhhhhhhhhhh içim bi rahatladıki sormayın

En doğru olanı yaptın..Gelişmelerden haberdar olursan yaz lütfen..Umarım senin ihbarından sonra hiç oyalanmadan hemen gider yakalarlar o pisliği.........

Son düzenleyen: Moderatör:
En doğru olanı yaptın..Gelişmelerden haberdar olursan yaz lütfen..Umarım senin ihbarından sonra hiç oyalanmadan hemen gider yakalarlar o pisliği.........

özellikle rica ettim galiba merkezi aramışım sizi yönlendirelim diyince bi hafta olmuş acilen tıbbi müdehaleyi yapıp tespit edin dedim

Peki benim merak ettiğim siz nereden biliyorsunuz tecavüz olayını ? Kız mı söylüyormuş etrafındakilere ? Şu amca bana şunları yaptı diye ? Çünkü alenen yapmamıştır muhakkak..Kusura bakma merak ettim de cidden ....

herkes biliyomuş duydunmu kızın başına geleni diye söylendi yoksa kızdan duymadım

Son düzenleme:
ihbar ettiğine sevindim. şerefsiz en ağır cezayı alır inşallah.
kendi rızası eyip yırtamaz, o yaştaki biriyle ilişkide rıza aranmıyor. rızası olsa, kız şikayetçi olmasa bile alırlar adamı.

eminim kıza baskı yapılıp şikayetçi olmayacak ama kız çok küçük belki şikaytçi olmaması dikkate alınmazda adamı içeri atarlar

bir hafat gecçmiş o kötü adam ben yapmadım derse kanıtlıyacak bişey yok
aileyide kolayca susturabilir
zaten itiraz edecek olsalardı şimdiye kadar susmazlardı...

eminim kıza baskı yapılıp şikayetçi olmayacak ama kız çok küçük belki şikaytçi olmaması dikkate alınmazda adamı içeri atarlar

Şikayetçi olsun olmasın tecavüz suç değil mi ya kahretsin çıldırıcam cidden şu adalet anlayışı yüzünden..Lanet olsun !!!

Şikayetçi olsun olmasın tecavüz suç değil mi ya kahretsin çıldırıcam cidden şu adalet anlayışı yüzünden..Lanet olsun !!!

kızın şikayetçi olup olmamasına bakmazlar ama ifadesi alınır psikolog eşliğinde. ifadesi alınırken korkup ' öyle bişey olmadı ' dese bile psikolog bunu zaten anlar. yani o pislik her halükarda tutuklanır ama umarım mahkeme sürei insanlık onuruna en yakışır şekilde sonuçlanır. N.Ç. olayı gibi olmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…