- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ardaım yetkili birimlere önce polise sora jandarmaya yönlerdiridiler ve orayı aradım allahıma şükür cezasını çekecek pislik
ardaım yetkili birimlere önce polise sora jandarmaya yönlerdiridiler ve orayı aradım allahıma şükür cezasını çekecek pislik
hadi bakalım inşallah buna da kendi rızasıyla olmuş demezler o koca koca hakimler savcılar
Her cehaleti yendikte bi bunu yenemedik kizlarin tecavuzculeriyle evlenmeleri sadece kendilerini dusunuyorlar kizlari dusunen yok
hadi bakalım inşallah buna da kendi rızasıyla olmuş demezler o koca koca hakimler savcılar
Aminn inşallah..Bulsun belasını kart horoz..Koparsınlar kökünden hapiste inşallah !!
Hadi bakalım inşallah hapise girer bir an önce birileri şişler onu orda.
Off bir de o var...Kendi rızasıyla demezler inşallah..Adalet beklerken göz yumma ile karşılaşmayız umarım.......
ohhhhhhhhhhhhhhh içim bi rahatladıki sormayın
En doğru olanı yaptın..Gelişmelerden haberdar olursan yaz lütfen..Umarım senin ihbarından sonra hiç oyalanmadan hemen gider yakalarlar o pisliği.........
Peki benim merak ettiğim siz nereden biliyorsunuz tecavüz olayını ? Kız mı söylüyormuş etrafındakilere ? Şu amca bana şunları yaptı diye ? Çünkü alenen yapmamıştır muhakkak..Kusura bakma merak ettim de cidden ....
herkes biliyomuş duydunmu kızın başına geleni diye söylendi yoksa kızdan duymadım
eminim kıza baskı yapılıp şikayetçi olmayacak ama kız çok küçük belki şikaytçi olmaması dikkate alınmazda adamı içeri atarlar
eminim kıza baskı yapılıp şikayetçi olmayacak ama kız çok küçük belki şikaytçi olmaması dikkate alınmazda adamı içeri atarlar
Şikayetçi olsun olmasın tecavüz suç değil mi ya kahretsin çıldırıcam cidden şu adalet anlayışı yüzünden..Lanet olsun !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?