• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yıl onceki bebegimin ikili test sonucunu buldum

Ceza yemişsin ama yazacağım büyük ihtimalle okursun. İlaçlarını kesinlikle aksatma, 1 ayın sonunda halâ aynı yerdeysen doktoruna bunu bildir. Durumun çok ağır görünüyor, ilaç ya da doz değişimi gerekiyordur belki.
+1
Lütfen ihmal etme tedaviyi, terapi+ilaç şeklinde ilerlemelisin mümkünse.
Okb ciddi bi durumdur ama tedavisi var şükür ki.
DNA vs sakın ama sakın kimseye bi şey söyleme, ortalığı bulandırma, sonra başın daha çok ağrır yok yere.

Hayır bu şekilde yaşamıyordum tetikleyen bir şeyde yok nerden geldi anlamadım. Tedaviye basladim
Tedaviye devam. Yine söylüyorum; ilaç+mutlaka terapi.
Daha önce başka konudaki bi takıntının geçtiğini söylemişsin, bu da geçecektir, inancını bilmiyorum ama vesvese (Felak-Nas sureleri ve nazar ayetleri) daralma için (İnşirah suresi) okunacak dualar da var, tavsiye ederim.

Son düzenleme:
ben 38 haftalıkken doktor bu bebek epey büyüdü 3.800 gr oldu 4-5 gün daha bekleyelim normal gelmezse bi dürtelim demişti, 47 haftalık bebeğin kilosunu düşünüyorumda en az 6-7 kiloluk bir şey doğmuş olmalı :anneadayı:

Hasta olduğu ihtimalini neden düşünmüyorsunuz kadının bu hastalık ve gerçekten yaşamayan görmeyen bilmez günahını almayın
Tedavi olmasını önerdim,burda yazanlara zaten ikna olamaz,eşine ne denli saygısızlık yaptığını idrak etmeli,bu durumu çözmez birinin kulağına giderse o zaman başına neler gelir?
Bizim söylediğimiz şeylerin daha ağırıyla yüzleşir,sert yorumlar kendine gelmesi için, minnoş minnoş halledebilseydi buraya yazmazdı...

Back
X