11 yılda değişmeyen birden değişirmi?

İçinden gelerek değişmek istiyorsa neden olmasın? Neden değişmesi gerektiği konularında farkındalığı varsa neden olmasın? Biz bile dünkü biz değiliz, sürekli değişiyoruz.

Ama siz ya da başka biri istiyor diye, gerçekte neden değişmesi gerektiğini bilmeden bazı şeyleri değiştiriyorsa bir süre sonra başa sarar.

Aile terapisi öneririm.

Eşimle 7 yillik evliyiz 4 yillik sevgililik dönemi toplam 11 yil. 11 yilda hep ayni hatalar umyrsamazliklar aorumsuzluklar şimdi boşanmak istiyorum ama üzülerek oğlumu öne atarak engellemeye çalisiyor. 11 yilda degismeyen 1 günde değisirmi??
nayn

Eşimle 7 yillik evliyiz 4 yillik sevgililik dönemi toplam 11 yil. 11 yilda hep ayni hatalar umyrsamazliklar aorumsuzluklar şimdi boşanmak istiyorum ama üzülerek oğlumu öne atarak engellemeye çalisiyor. 11 yilda degismeyen 1 günde değisirmi??
Yok hiç birşey olmuyor değişim adına kendince birseyler yapip şimdiye kadar yapmaya zahmet etmedigi sonra da ben yapiyorum değiştim deyip önce kendini kandırıp sonra seni ikna etmeye çalışiyor sen bekliyorsum ama değişen birsey yok çocuk var işte insan onlar olunca kararını cok kez sorguluyor

Kaybedecekleri onun için hayati önem taşıyorsa eşek gibi de değişir.

olduğu gibi kabul et, sen değişebilirmisinki, başkasını değiştirmeye çalışıyorsun...

Eşimle sevgiliyken uyusturucy madde iciyordu arada bir 4 yil cabaladim birakti işine sarildi ve evlendik. 7 yil sonra bu aliskanlik geri geldi hemde yeni is kurmuş ve işyer çok kotuyken. Bende çalisiyorum evi gecindirmeye borclari odemeye calisirken o kazandigi az biraz parayi o maddelere yatirdi

4 yil okadar cok ugrastimki sonra evlendik aile apartmanina geldik annesi kolay bir kadin degil eltimde ayni sekilde. Okadar cok borç odedikki beraber evliliktir dedim borclardada annesinede hep anlayisli oldum. Hayatimda hic olmadigim kadar maddi sıkıntıdayken o baska seylere para buldu

7 yil boyunca herseyimi onun istedogi gibi degistirdim denize girmedim uzun kollularla gezdim yaz boyu. 7 yilda hic arkasindan is cevirmedim hep anlayisli oldum ve huzurumuz bozulmasin diye hep verici taraf oldum. Bu son olaydan sonra sanki gozlerim acildi. Kendisine şunu sordum ben 7 yilda kendi istemedigim ama sen istiyorsun sen nutlu ol diye yuzlerce sey yaptim ama sen senin istemedigin ben mutlu olayim diye hicbirsey yapmadin. Dusunun ya bulamadi .

Taşınalım diye tutturdu aile apartmanindan taşinalim diyor. Hatalarimin farkindayim diyor bendeki istek yok oldu taşininca gelecek sanki

Değişir ama bir kaç aylığına. Sizi kazanmak için davranışlarına dikkat eder, siz barıştıktan bir süre sonra yine eski haline döner

Oğlum 5 yasinda onun ilk gosterisini izlemeyen karnesine bakmayan adam beni oglumdan ayirma diye agladi. Oglumuzu one suruyor devamli

Back
X