11 yildirbebegi olmuyor

Birumutsonsuzluk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
68
45
3
Merhaba hanımlar ablamın 11 yıldır bebeği olmuyo eşinin sperm sayisi çok azlarda sizlerden yardım istiyorum veya cvplar bkliyorum etrafinizdan duymuş olanlar mesela spermi az olan eşlerden çocuk ne şekilde oluyor cok istiyorlar hatta sonuclari elimde bu konuyla ilgilenen olursa bana yazabilirmi lutfen

Merhaba hanımlar ablamın 11 yıldır bebeği olmuyo eşinin sperm sayisi çok azlarda sizlerden yardım istiyorum veya cvplar bkliyorum etrafinizdan duymuş olanlar mesela spermi az olan eşlerden çocuk ne şekilde oluyor cok istiyorlar hatta sonuclari elimde bu konuyla ilgilenen olursa bana yazabilirmi lutfen
Tüp bebek yaptırdı mı? Yine de mi olmadı?

Yaptırdı ama basit bi hastanede yaptırdi bir daha yaptırmak istedi esi dediki bir daha yaptirdigimizda olmazsa kndimi oldururum bu yuzden bnde birsey ler aramaya bulmaya calisiyorum
Kendini mi öldürürmüş tövbe estağfurullah! Doktor değilim ama bu gibi durumlar için çare tüp bebek sanırım.

Erkek infertilitesi konusunda çok iyi doktorlar var.
Spermin çok az olması hiç olmamasından iyidir.kuzenimin esinin 1 tane bile spermi yoktu maşallah tedaviyle kızları oldu.4 tanede dondurulmuş embriyoları var
Şişli Memorial da tedavi olmuş
Ankara'da da erkek infertilitesinde Kaan Aydos basarilidir

Erkek infertilitesi konusunda çok iyi doktorlar var.
Spermin çok az olması hiç olmamasından iyidir.kuzenimin esinin 1 tane bile spermi yoktu maşallah tedaviyle kızları oldu.4 tanede dondurulmuş embriyoları var
Şişli Memorial da tedavi olmuş
Ankara'da da erkek infertilitesinde Kaan Aydos basarilidir
Normal yollamı olmus tup bebeklemi

Kendimizi öldürmek ne haddimize alan o veren o elden ne gelir.. spermi varmış şükürler olsun tüp bebek tedavisi ile çocukları olur evel allah.. hiç spermi olmayanlar ne yapsın peki erkekler mikro tese yaptırıyor yani ameliyat sperm varmi yokmu diye bakılan ameliyat yazık o insanlar napsın enisteniz böyle düşünüyor ya ...
Benim eşimde bende ameliyat olduk hala çocuğumuz olmadı.. Rabbim nasip ederse olur şükürki çaresiz değiliz..

İstanbul celalettin peru. Üstüne doktor tanımam. Hem erkek hem bayan infertiletede basarılı. 0 spermden 36 milyonlara sperm cıkısı sagladıgı hastaları var. Bende onun uyguladıgı tedavıyle ıkızlerımı kucagıma aldım.
İnstagramdan takip et ve hasta sonucları goreceksın.

Benim eşimde 3 4 adet sperm çıkıyor onlarda iyi kalitede değil 5 tüp bebek denedik bir keresinde pozitif oldu 11 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum asla kendimizi öldürmeyi düşünmedik veren Allah alan allah her halimize şükür enişteniz öyle bir düşünceyi atsın kafasından tevekkül edip başlasın çok şükür tıbben çözümü de var ya hiç şansı olmayanlar napsin 😔arkadaşımın eşi de aynı 2 sperm çıkıyordu o da 3.tüp bebek ile kavuştu çok şükür kızına derdi veren dermanı da verir önce tevekkül 🙏🙏🙏inşallah Rabbim çok aratmadan ablanıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏🙏

Tüp bebekle olur insallah istanbulda cok iyi merkezler cok iyi doktorlar var acibademde olsun bahçeci kliniklerinde olsun. Kendimi oldururum olayi olmamis hic evet zor bende yasiyorum ama mucadele etmekten baska secenegimiz yok en azindan deneyebileceğiniz tedaviler var ya olmasaydi. Bence bu alanda iyi bir doktor bulup sil bastan yapsinlar burada cok okudum 7.denemem 9. Denemem diyenleri Allahtan umit kesilmez ugrasmamiz lazim demekki bizim sinavimiz bu. Olmuyo olmuycak yaşamak istemiyorum vs bunlarin bizede eslerimizede faydasi yok. Yas ilerlemeden baslamak lazim yas gittikce sans azalıyor malum

Back
X