- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
evet canım bırakmıyorum diyorum ki kendime tamam şimdi veremiyorsun ama bırakırsın da eski kilona döneceksin hatta daha fazla alacaksın... mesele bırakmak değil canım... kendimi nasıl toplayacağımı bilmiyorum... 38-40 kiloya yakın kilo vermem gerekiyor... başaramamaktan korkuyorum...
evet canım eşimle spor salonuna gidiyorum... toplamda 12 kilo verdim bu hafta verdim mi bilmiyorum cuma tartılacağım...Başrarırsın canım kiloyu düşündükçe gözün korkar bence onu yapma ben bugunlerde biraz bu hataya düştüm psikolojin etkileniyor ister istemez. Kaç kilo verdin... Psikolojik olarak kınnasıl toplayacağını mı bilmiyorsun. Bir uğraş bulmak lazım. Ya da en iyi bi arkadaşınla beraber yapacaksın sporunu falan. Spor salonuna gidiyor musun çok daha gazlasını verenler var onlar yaptıysa sen de yaparsın canım.
keşke akşama ayran yada yoğurt yeseydin metabolizmanın çalışması için cnmarkadaşlar bugün ki menüm
sabah:
haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
yarım simit
öğle:
kısır
akşam: yok(midem çok rahatız.)
bugün 1 saate yakın yürüdüm...
4 lt su içtim sanırım 5i bulur yatana kadar...
teşekkür ederim... şu an fitnesstan çok zevk alıyorum... hocalarım profesyonel ve çok yardımcı oluyorlar... inşallah sıkılmam... zumbayı düşünüyorum ama biraz daha zamanı var... desteğiniz için çok teşekkür ederim... inşallah başarabilirim...Eminim çok başarılı olacaksınız, gözünüz korkmasın. En önemlisi eşiniz yanında ve destekçiniz.
Ben spor salonundan ziyade daha eğlenceli bir uğraş bulmanızı tavsiye ederim. (Spor salonlarında bana daral geliyor ne yalan söyleyeyim) Ek olarak bence spor yapmadan önce doktorunuza danışın, kilonuzdan dolayı vücudunuzda kalıcı hasarlar bırakmamak için. Tabi yüzüyorsanız aynı şeyi söyleyemem, yüzme sporunu herkese tavsiye ediyorlar sanırım.
Mesela dans etmeyi seviyorsanız eşinizle birlikte dansa başlamanızı öneririm ben. Yada kendiniz sadece bayanların gittiği bir dansa yazılabilirsiniz. İnanılmaz kalori yakarsınız, bunun yanında eğlendiğiniz için bırakmak da istemezsiniz. Belki zumba da iyi bir seçenek olabilir sizin için. Ne yaptığınız önemli değil, severek yapın yeter ki eminim işe yarar. Sonrasında da hayatınıza dahil edersiniz ve zayıf kalmaya devam edersiniz :)
Ve ben inanıyorum çok yakın zamanda istediğiniz kiloya ulaşacaksınız. Sadece yorucu bir süreç, motivasyonunuzu kaybetmeyin. Güzel olan herşey zaten çok zor elde ediliyor. Başarılar.
canım midem ağrıyınca hiç birşey yiyemiyorum...keşke akşama ayran yada yoğurt yeseydin metabolizmanın çalışması için cnm
mrb cnm detoks çorbası ne :)herkese merhaba:
sabah: 2 yumurtalı omlet
1 dlm tb ekmeği
öğle:
ayran detoks çorbası
akşam:
ayran detoks çorbası
akşama kadar 4 fincan( bol limonlu karışık taze demlenmiş)bitki çayı
1 saat yürüyüş
canım ayran salatalık nohut bulgur ve yeşil mercimek ile hazırlanan tuzsuz bir çorba...mrb cnm detoks çorbası ne :)
ne güzel canım... ne yazık ki ben emziremedim... zaten emzirebilmek için bu kadar kilo aldım... aramıza hoş geldin... inşallah hep beraber başaracağız...Merhabalar bebeğim 2 aylikken bende tam 110 kiloydum oğlum şimdi 17 aylik ve ben 88 kiloyum diyet yapmadim emzirmem sebeb oldu pazartesi diyetisyen randevum var artık zayiflamak istiyorum bu yolculugunda sana başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tabi bende
canım çok sevindim bu azimle sen başarırsınveeee geldik bugüne
sabah:
2 haşlanmış yumurta
bol yeşillik(roka,kuzu kulağı,maydnoz,tere)
7 zeytin
1 dlm tb ekmeği
1.5 saat fitness yapıldı
öğle:
bol yeşillik ve ton balıklı sandviç
akşam
ızgara tavuk göğsü
slata
yoğurt
ve gelelim müjdeme...
134 cm olan karın çevrem artık 124 cm, gögüs 110dan 105e düşmüş durumda çokkk mutluyum... bugün bir haftalık menü hazırlayacağım... ve ona uyacağım...
inşallah canım. teşekkür ederim...canım çok sevindim bu azimle sen başarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?