- 2 Nisan 2013
- 598
- 111
- 323
maşallah cnm inşallah devamı gelsin :) benimde oğlum 1 yaşında emmeyi bıraktı emdiriyorum diye ilaç önermemişti ben öncesinde matofin kullanıyordum glukofenle aynı onunda yan etkisiyle kilo verirsin. benimde doktora gitmem lazımgünaydın canım. teşekkür ederim. mümkün olduğunca dikkat ediyorum. dönem dönem kaçamaklarım oluyor ama telafi ediyorum bir şekilde... insilün direnci için glukofen kullanıyorum. şimdiye kadar 12 kilo verdim inşallah devamıda gelecek...
inşallah canım. inşallah faydasını görürüm.maşallah cnm inşallah devamı gelsin :) benimde oğlum 1 yaşında emmeyi bıraktı emdiriyorum diye ilaç önermemişti ben öncesinde matofin kullanıyordum glukofenle aynı onunda yan etkisiyle kilo verirsin. benimde doktora gitmem lazım
günaydın cnm menün çok güzel su kısmına takıldım ilk başlarda bu kdr içmiyordun sanırım birde çok içmenin zararı olmazmı merak ettim sadece :)günaydın herkese...
sabah:
1 yumurta
2 çeri domates
2 dlm ekmek
2 dlm salam
1 dlm peynir
öğle:
kuru fasulye
yoğurt
akşam:
bulgur pilavı
tavuk sote
cacık
akşama kadar 4 lt su
3 bardak yeşil çay
canım ben kendimi durduramıyorum. su konusunda sıkıntım var biraz, ne zaman 3 lt diye başlasam 4ü buluyorgünaydınlar...
canım menün genel olarak güzel bence de, ama ben de su miktarına takıldım. kilomuz*30ml ile hesaplıyoruz vücudun günlük su ihtiyacını... ben 90kiloyum*30=2700ml gibi...
çok da sıkıntı olmaz sanırım.. zaten hareket ve sıcaklık durumuna göre de artıyormuş ihtiyaç...canım ben kendimi durduramıyorum. su konusunda sıkıntım var biraz, ne zaman 3 lt diye başlasam 4ü buluyor
canım kusura bakma ancak görebildim. 110 kilodan 98e düştüm... ara ara kaçamaklarım olsada ısrarla ve inatla devam ediyorum. şimdiki hedefim 90ın altına düşmek inşallah 2 aya o da olacakSlmmm masalkusu nasilsin sayfalri tam okuyamadim ama şuan ki durumun nedir kaç kilo verdin
MasalKusu .!.:canım kusura bakma ancak görebildim. 110 kilodan 98e düştüm... ara ara kaçamaklarım olsada ısrarla ve inatla devam ediyorum. şimdiki hedefim 90ın altına düşmek inşallah 2 aya o da olacak
Bence çok iyi gidiyorsun, aynen devam...2 ayda toplam 12 kilo
canım inan bende bazen pes ediyorum yoruluyorum, başaramamaktan çok korkuyorum... ama diyorum ya devam etmezsem başladığımdan daha kilolu olacağım ve bunu da istemiyorum. sonuç benim için çok iyi değil... keşke daha iyi olsaydı...Canim valla supersin azmine en basinddan beri hayrandim biliyorsun keşke senin gibi olabilsem bende halâ yerimde sayiyorum aksine daha kiloda aldim
teşekkür ederim canım :)Bence çok iyi gidiyorsun, aynen devam...
canım kusura bakma ancak görebildim. 110 kilodan 98e düştüm... ara ara kaçamaklarım olsada ısrarla ve inatla devam ediyorum. şimdiki hedefim 90ın altına düşmek inşallah 2 aya o da olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?