tebrikler canım... inşallah devamı gelecek..bu alkislar sanaaaaa tebrikler 12 kilo harikaaaa devamini dilerim canim
teşekkür ederim diyecektimmmbu alkislar sanaaaaa tebrikler 12 kilo harikaaaa devamini dilerim canim
inşallahMaşallah inş bu şekilde devam ederiz benim de 3 hafta oldu iyi gidiyor bu sefer cok azimliyim bende umarim hedefe ulaşıriz bir anonce
canım cuma zayıflama yarışmasında 14. takımdayım...canım başarılar herhangi bi takımda yarışıyo musun kendin mi yapıyorsun :)
canım cuma zayıflama yarışmasında 14. takımdayım...
yok canım en başından beri 14. takımdayım... insilün direncim var canım birde metabolzmam yavaş ne yazık ki... ilk 2 ay çok güzel verdim... sonra yavaşladı... doktor hızlanacak tekrar sen devam et diyor ama insan inancını yitiriyor işteCanım ben seni 13. Takımda diye biliyodum ayrıldın mı ? Bu arada herhangi bi rahatsızlığın var mı? Kilo verememe ile ilgili.
yok canım en başından beri 14. takımdayım... insilün direncim var canım birde metabolzmam yavaş ne yazık ki... ilk 2 ay çok güzel verdim... sonra yavaşladı... doktor hızlanacak tekrar sen devam et diyor ama insan inancını yitiriyor işte
evet canım bırakmıyorum diyorum ki kendime tamam şimdi veremiyorsun ama bırakırsın da eski kilona döneceksin hatta daha fazla alacaksın... mesele bırakmak değil canım... kendimi nasıl toplayacağımı bilmiyorum... 38-40 kiloya yakın kilo vermem gerekiyor... başaramamaktan korkuyorum...Canım kesinlikle devaö et benim pko bir de hipotiroidi var senin iki ay güzel gitmiş benim başlarda bile zor gidiyor elden bıtwkmayalım pes etmeyelim şimdi bırakırsan daha çok kiloyla döneceğini düşün ben o hatayı yaptım bir kez. Kendine uğraş bul detoks uygula sporu arttır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?