110 kilo ile başlıyorum.desteklerinizi bekliyorum.

herkese merhaba arkadaşlar
bu sabah:
sucuklu yumurta
1,5 dlm tb ekmeği
1 dlm yağsız tuzsuz peynir
2 çeri domates
öğle:
nohut,mercimek,bulgur ve sarımsaklı yoğurtla yapılan soğuk çorba
akşam:
salata
köfte
akşama kadar 3 lt su

Günaydın arkadaşlar.
Sabah:
2 sosis
1 haşlanmış yumurta
2 sigara böreği
öğle:
bamya
yoğurt
akşam:
tavuklu patates
yoğurt
Akşama kadar 3,5 lt su
3 fincan yeşil çay
Bu akşam itibariyle spor salonuna başlıyorum...
Eşimin işleri dolayısıyla ancak akşam gidebileceğiz...Eğitmen bende iradeli olursam çok başarılı olacağımızı söylüyor..Ki inanın bunu çok fazla istiyorum artık...Daha fazla sağlık problemi oluşmadan kilolarımdan kurtulmalıyım...

günaydın herkese bugünün menüsü
sabah:
2 dlm tb ekmeğine kaşar-domates tost
şekersiz çay
2 dlm salam
öğle:
patatesli tavuk
akşam
fırında peynirli kabak
yoğurt

Maşallah inş bu şekilde devam ederiz benim de 3 hafta oldu iyi gidiyor bu sefer cok azimliyim bende umarim hedefe ulaşıriz bir anonce

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dlm yağsız tuzsuz peynir
1 küçük poğoça
öğle:
mercimek köfte
fırında peynirli kabak(kabak haşlanmış,yağ ve tuz ilavesiz)
akşam:
çok uzun zamandır canım istediği için
kuru patlıcan dolma
sarımsaklı yoğurt
akşama kadar 3 lt su
yarın spor salonu günüm...

sabah kahvaltı:08.00
sahanda tereyağlı yumurta
1 dlm peynir
2 ince dlm tb ekmeği
6 zeytin
3 çeri domates
09.00: 1,5 saat spor(salonda)
öğle:
yoğurt
dolma
akşam:
işkembe çorbası(terbiyesiz) bol sarımsak ve limonlu
1 dlm tb ekmeği

gnaydın herkese...
sabah:
peynirli omlet
2 çeri domates
1 dlm tb ekmeği
öğle:
kabak kavurma yoğurt
akşam:
keşkek
etli,nohutlu yahni
akşama kadar 3,5 lt su
3 fincan yeşil çay
45 dk yürüyüş

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. günün yoğunluğundan ancak girebildim nete
sabah ve öğle:
2 dlm peynir
2 dlm ekmek
8 zeytin
1 kızarmış yumurta
2 çeri domates
akşam:
yahni
salata
yoğurt
gün boyunca:
3,5 lt su
hasta olacağım için kendimi davul gibi hissediyorum neyse ki tartı sonucum hala aynı
bugün 6da kalktım arkadaşlar ama evden hazırlanıp çıkması çok uzun sürdü ailemle dışarda kahvaltı yapmaya gittik. ardından biraz yürüyüş yaptık, sonra market alışverişi sonra pazar alışverişi sonra eve gel evi topla vs derken bu saati bulduk... şimdiden yarının programınıda yapıyorum...
yarın sabah saat 9da sporum var... 1,5 saat spor yapacağım eve geldikten sonra temizlik,yemek ve duş... akşama da annemi uğurlayacağım . onsuz hayat o kadar zor ki kızlar... allah gurbette evli herkesin yardımcısı olsun... görüşürüz...

herkese merhaba
sabah:
1 parça peynir
2 çeri domates
5 zeytin
1 dlm tb ekmeği
1,5 saat spor yapıldı
öğle:
menemen
yoğurt
akşam:
patatesli köfte
yoğurtlu ıspanak
akşama kadar:
3-4 lt su
1 yeşil elma
1 kivi

kızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum... motivasyonum düştü... doktor bu duraklama normal diyor ama ben tartıda eksi görmeyince çok mutsuz oluyorum... ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum ve kendime olan inancımı kaybediyorum... üzerine birde regl olacağım için aşırı derecede şişkinliğim var ... sizide üzmek istemiyorum ama lütfen bana yardımcı olun...

Canım ben seni 13. Takımda diye biliyodum ayrıldın mı ? Bu arada herhangi bi rahatsızlığın var mı? Kilo verememe ile ilgili.
yok canım en başından beri 14. takımdayım... insilün direncim var canım birde metabolzmam yavaş ne yazık ki... ilk 2 ay çok güzel verdim... sonra yavaşladı... doktor hızlanacak tekrar sen devam et diyor ama insan inancını yitiriyor işte

arkadaşlar bugün ki menüm
sabah:
haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
yarım simit
öğle:
kısır
akşam: yok(midem çok rahatız.)
bugün 1 saate yakın yürüdüm...
4 lt su içtim sanırım 5i bulur yatana kadar...

Canım kesinlikle devaö et benim pko bir de hipotiroidi var senin iki ay güzel gitmiş benim başlarda bile zor gidiyor elden bırakmayalım pes etmeyelim şimdi bırakırsan daha çok kiloyla döneceğini düşün ben o hatayı yaptım bir kez. Kendine uğraş bul detoks uygula sporu arttır.

evet canım bırakmıyorum diyorum ki kendime tamam şimdi veremiyorsun ama bırakırsın da eski kilona döneceksin hatta daha fazla alacaksın... mesele bırakmak değil canım... kendimi nasıl toplayacağımı bilmiyorum... 38-40 kiloya yakın kilo vermem gerekiyor... başaramamaktan korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…