- 18 Şubat 2015
- 59
- 34
- 13
- 32
4 dilim ekmek iyi aslında fırından 2 alsan 2 dilimi 4 dilime eşit oluyor yine
evet ama tok tutuyo. unolar beni hiç tok tutmuyo. bide bu hafta hiç kilo verememişim. spora başlamam lazım sanırım :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 dilim ekmek iyi aslında fırından 2 alsan 2 dilimi 4 dilime eşit oluyor yine
Aynı dertten bende muzdaribim evde leslie yapıyorum 2 mil ama sanırım yetersiz. Dışarı çıkmak istiyorum çok sıkılıyorum evdeevet ama tok tutuyo. unolar beni hiç tok tutmuyo. bide bu hafta hiç kilo verememişim. spora başlamam lazım sanırım :/
Merhaba cnm sana tavsiyem ayda 3 kiloyu gecme sarkm olursa geri kilo almaya ugrasirsin birde
Ewet az belki ama vucuduna caktirmadan ver 50 kilo hedeflemissin o acidan diyorum yavas yavas ver ah ben de keske her ay 1 kilo verseydim simdi tig gibi olmustum.3 çok az değilmi ben haftada 1 kilo normal diye biliyorum.
50 kiloyu benim vermem gerekiyor. Şu an yvaş gidiyor zaten insülin direncim var. Vermem gereken kilo fazla olduğu için ilk dönemde biraz fazla verebilirmişim. Ama şimdilik doktoum ayda 5 kilo vermemi istiyor.Ewet az belki ama vucuduna caktirmadan ver 50 kilo hedeflemissin o acidan diyorum yavas yavas ver ah ben de keske her ay 1 kilo verseydim simdi tig gibi olmustum.
Rabbim yardimcin olsun cnm
Ewet o ne derse onu yapin bende diyete basliycam 77 kiloyum hedefim 55 insulin direncim ama bakalim azim ve kararlilikla olacak insallah temmuza kadar sure verdim kendime50 kiloyu benim vermem gerekiyor. Şu an yvaş gidiyor zaten insülin direncim var. Vermem gereken kilo fazla olduğu için ilk dönemde biraz fazla verebilirmişim. Ama şimdilik doktoum ayda 5 kilo vermemi istiyor.
Bende 30 kilo için kasıma kadar söz verdim kendime. Umarım başarırız.Ewet o ne derse onu yapin bende diyete basliycam 77 kiloyum hedefim 55 insulin direncim ama bakalim azim ve kararlilikla olacak insallah temmuza kadar sure verdim kendime
inşallahhBende 30 kilo için kasıma kadar söz verdim kendime. Umarım başarırız.
İnşallah teşekkür ederim.çok yazamasamda seni takipteyim canım kilo verme sürecini merakla bekliyorum bende diyetteyim burda bir grupla diyetime devam ediyorum Arada sanada yazarım inş hepimiz hedefimize ulasiriz. ..
hayırlı olsun ne güzel yapmışsın kahvaltını. bende sabahları öyle yapıyordum ama 2 gündür kendim uyanamıyorum, kızım uyandırıyor. onu doyurayım falan derken unutuyorum sirkeli suyumu :) kızlar birde keten tohumunu deneyin isterseniz ara öğünlerde 2 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu hem tok tutuyor hemde kabızlığı gideriyor.Ben takip ediyorum cnm bugun bende basladim diyete bende iki ince dilim cavdar ekmegi arasina roka dereotu mydonoz peynir sekersiz cay ac karnina da ilik suya elma sirkesi damlattim ictim
canım çok geçmiş olsun. ne oldu kuzuya. normalde haşlama yiyorumda insan bazen çok sıkılıyor canım. arada değişiklik iyidir. :)bende takipteyim canım. bizim ufaklık amlyat olcak yarın o yüzden bi koşuşturmaca içindeyiz. sporda yapmışsın ne güzel. spor olmayınca bi yerde duraklıyoruz bende onu farkettim. böyle devam edersin inş. birde küçük bi tavsiye yumurtayı haşlama yersen hem daha az kalori alırsın hemde tok tutar.![]()