- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Masallah canim, cok iyi gidiyorsunGÜNAYDINNNN HERKESEEEBugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu ve bu arkadaşınız 1 ayda toplam 8 kilo 900 gr vermiş bulunmakta ilk defa bir diyetim bu kadar uzun süreli oldu. ve bu kez devamının geleceğine inanıyorum. bu sabah:
2 çeri domates
4 sigara böreği( ödül )
2 ince dilim salan
öğle:
kuru fasulye
yoğurt
akşam:
yayla çorbası
salata
Çok teşekkür ederim.Masallah canim, cok iyi gidiyorsun
teşekkür ederimAllah yardımcın olsun kader ortağım :)
GÜNAYDINNNN HERKESEEEBugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu ve bu arkadaşınız 1 ayda toplam 8 kilo 900 gr vermiş bulunmakta ilk defa bir diyetim bu kadar uzun süreli oldu. ve bu kez devamının geleceğine inanıyorum. bu sabah:
2 çeri domates
4 sigara böreği( ödül )
2 ince dilim salan
öğle:
kuru fasulye
yoğurt
akşam:
yayla çorbası
salata
inşallah canım. teşekkür ederim.
Harikasın canım
İncecik olduğun gunleride görürüz ins
vazgeçmeye niyetim yok canım. sonuna kadar devam edeceğim. teşekkür ederim.seninle tek farkımız ben 22 yaşındayım ve bekarım.2 haftadır canıma tak etti ben de daha güzel olmak istiyorum onu bırak eğilip ayakkabılarımı bağlarken nefes nefese kalmaktan usandım yani.Herkesin ay yüzün çok güzel diye beni avutmaları da yapmacık gelmeye başladı.Umarım bu sefer başarabiliriz sakın vazgeçme
günaydınnn herkeseee hava çok güzellll ama ben sabah gözümü açamadım çünkü kızım saat başı gözünü açtı. bugün tartılma günüm ve ben 99.700 olmuşum kızlarrr. bu benim için küçük bir adımdır. inşallah bu ay sonuna kadar 95i göreceğim :)
sabah:
1 kızarmış yumurta
1 dlm ekmek
7 zeytin
2 dlm peynir
2 çeri domates
2 acı biber
2 dlm salatalık
öğle:
azıcık etli patates(2 yk)
bulgur pilavı(2 yk)
yoğurt(2yk)
akşam:
lahana sarma
yoğurt
akşama kadar 4 ltye yakın su
3 bardak yeşil çay
teşekkür ederim.Başarılar umarım bir an önce incecik oluruz.
teşekkür ederim :)
Harikasın canım
Sakın bırakma
Aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?