110 kilo ile başlıyorum.desteklerinizi bekliyorum.

herkese merhaba
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 salkım domates
5 zeytin
1 dlm ekmek
öğle:
domates çorba
salata
akşam:
bilmiyom ki ya sıkıldım yemek yapmaktan akıl verinn

kızlarrr dürüst olayım dün çok yedim ama yine dürüst olayım ne yedimsede çıkardım çok hastaydım midem sürekli bulandı. bu sabahta aynı durumda kalktım ama söz veriyorum dikkat edeceğim.
sabah:
ucundan koparılmış açma,simit
1 dilim peynir
1 dlm domates
öğle:
salata
yoğurt
akşam:
tavuk
salata

günaydın herkese iyi pazarlar...
sabah:
1 simit
1 domates
1 yumurta
4 zeytin
2 dlm peynir
öğlen: yok
akşam:
çorba köfte salata
akşama kadar 3 lt su
yarım saat yürüyüş yapıldı

merhaba masalkusu, durumlarımız benzediği için sana destek olduğumu söylemek istedim. bende 4,5 ay önce 105,5 kiloydum. diyetisyene baladım, şimdi 90 kg oldum. benim de günlüğüm var burada, ara ara seni de beklerim. inan bu motivasyonlar çok önemli. birbirimize destek olalım inşallah. bu arada son kilo durumun ne??

canım merhaba. maşallah sana çok güzel kilo vermişsin. ben 99-98 arasında değişiyorum inşallah 1-2 aya bende net 90 göreceğim. kesinlikle çok önemli motivasyon. birilerinin sana inanması ve desteklemesi değiştiriyor her şeyi :) teşekkür ederim uğrayacağım günlüğüne :)

herkese merhaba bugün ancak girebildim eve. sabah temizlik yaptım, ardından kızımı hastaneye götürdüm. sonrada arkadaşlarımla dışarıda kahve içtim.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çri domates
1 dlm ekmek
öğlen:
1 yeşil elma
tavuk(gögüs haşlanmış)
acı biber
akşam:
3 yk bulgur pilavı
2 yk ıspanak(yoğurtlu)

günaydın
sabah:
poğoça
peynir
zeytin
öğle:
yok
akşam:
yarım porsiyon kıymalı makarna
salata
yoğurt

günaydın...
sabah:
kıymalı yumurta
2 çeri domates
2 dlm ekmek
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
salata
akşam
bilmiyorum ne yemek yapacağım diye düşünmekten kafayı yedim artık

herkese merhaba yarın kilo bildirimi yapacağım dostlarım :)
bu sabah pekte başarılııı bir kahvaltı yapamadım. anacığım gönderdiği yufkanın son kalanını kızarttım ve bir parça ondan yedim yanında domates ve peynirle
öğle ve akşam menüm net değil o yüzden birşeyler yazamayacağım. akşam yedikten sonra yazarım.

günaydın arkadaşlar bugün kilo bildirimi yapacağımı söylemiştim kilom: 97.6 destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. inşallah daha iyi sonuçlarla karşınızda olacağım.
sabah:
sucuklu yumurta
2 çatal reçel
2 dlm ekmek
1 kk peynir
öğle:
çorba
salata
akşam:
tavuklu yemek
salata
yoğurt
akşama kadar 3 fincan yeşil çay
3 lt su

Merabalar... Ben bu hafta pek başarılı olamadım
Sadece 100gr gitmiş 89,9 kg!!!
Bu hafta daha dikkatli olucam ama!!!
Hayırlısı

Merabalar... Ben bu hafta pek başarılı olamadım
Sadece 100gr gitmiş 89,9 kg!!!
Bu hafta daha dikkatli olucam ama!!!
Hayırlısı
olsun canım pes etmek yok elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız bende çok yavaş veriyorum ama olsun...

herkese merhaba
sabah:
1 haşlanmış tüm yumurta, 1 yumurta beyazı
5 zeytin
3 çeri domates
2 dlm salatalık
ara:
yeşil elma
öğle:
2 biber dolma
2 kaşık yoğurtlu börülce salatası
ara:
2 lokma
akşam:
yayla çorbası

günaydın cnm bütün yazılarını okudum azmini ve kararlılığını gördüm tebrik ederim seni esasında bakınca sağlıklı beslenme olmuş normal hayatımızda böyle olmamız gerekiyor bizler bazen düzenli olmaktanda sıkılabiliyoruz :) aman sakın çocuklarımız ve sağlığımız için vermeliyiz cnm :) inşallah bundan sonra böyle devam ederiz herzaman yanındayım.insülin direnci için ilaç kullanıyormusun onun için önderi sundumu doktorun

günaydın canım. teşekkür ederim. mümkün olduğunca dikkat ediyorum. dönem dönem kaçamaklarım oluyor ama telafi ediyorum bir şekilde... insilün direnci için glukofen kullanıyorum. şimdiye kadar 12 kilo verdim inşallah devamıda gelecek...

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış yumurta beyazı
2 parça(küçük) ıspanaklı börek
3 zeytin
2 çeri domates
öğle:
salata
yoğurt
sebze yemeği
akşam:
balık(ızgara)
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…