canım merhaba. maşallah sana çok güzel kilo vermişsin. ben 99-98 arasında değişiyorum inşallah 1-2 aya bende net 90 göreceğim. kesinlikle çok önemli motivasyon. birilerinin sana inanması ve desteklemesi değiştiriyor her şeyi :) teşekkür ederim uğrayacağım günlüğüne :)merhaba masalkusu, durumlarımız benzediği için sana destek olduğumu söylemek istedim. bende 4,5 ay önce 105,5 kiloydum. diyetisyene baladım, şimdi 90 kg oldum. benim de günlüğüm var burada, ara ara seni de beklerim. inan bu motivasyonlar çok önemli. birbirimize destek olalım inşallah. bu arada son kilo durumun ne??
pes etme canım eninde sonunda gidiyor inan...Tebrikler :) cok guzel vermissin devamini bekliyorz ins :) bnde yuz kiloyum bi hfta once basladim :) tartilmadim hc ins veriyorumdur arada fazla kaciriyom ama pes etmek yoookkk :)
Simdiden iki kilo vermisim bile cok sevindim :)pes etme canım eninde sonunda gidiyor inan...
olsun canım pes etmek yok elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız bende çok yavaş veriyorum ama olsun...Merabalar... Ben bu hafta pek başarılı olamadım
Sadece 100gr gitmiş 89,9 kg!!!
Bu hafta daha dikkatli olucam ama!!!
Hayırlısı
günaydın canım. teşekkür ederim. mümkün olduğunca dikkat ediyorum. dönem dönem kaçamaklarım oluyor ama telafi ediyorum bir şekilde... insilün direnci için glukofen kullanıyorum. şimdiye kadar 12 kilo verdim inşallah devamıda gelecek...günaydın cnm bütün yazılarını okudum azmini ve kararlılığını gördüm tebrik ederim seni esasında bakınca sağlıklı beslenme olmuş normal hayatımızda böyle olmamız gerekiyor bizler bazen düzenli olmaktanda sıkılabiliyoruz :) aman sakın çocuklarımız ve sağlığımız için vermeliyiz cnm :) inşallah bundan sonra böyle devam ederiz herzaman yanındayım.insülin direnci için ilaç kullanıyormusun onun için önderi sundumu doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?