- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Guzel bir kuafore giserek baslayabilirsin simdi yuzu gormedigimiz icin hafif yada agir makyaj yap diyemeyiz ama spor klasik her daim insani guzel gosterirKızlar bir arkadaşım için yazıyoruz onun dilinden: 24 yaşındayım çok çirkin hissediyorum yakında yeni bi işe başlıcam ama yüzüm gözleirm hiç hoşuma gitmiyor bakışlarım çok aşağıdan ve donuk erkek gibi kaşlarımda çok kalın ince kaş denedim ama çok kötü durdu uzaktan bri görse sinirli olmamama rağmen ne oldu sna neden gergin ve berbat görünüyosun derya çok küçük çocuk ya da erkek havası var hiç kadın gibi değilim işim çok önemli ordada aynı böyle olursam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum çevrem genelde bi türlü büyümediğimi düşünüyo makyaj ve giiym tavsiyeleirinzi alabilir miiym çirkin hissetmek istemiyorum tşekkür ederiz şimdiden
Peki nasıl özgüvenli hissedebilirimİsiniz hayirli olsun.
Bence her seyin başinda ozguven geliyor.
İnsan kendini guzel hiss ederse başkalarina da bunu hiss etdirir bence.
Kataloglara bakin, internetten arastirin.
Havali sac tarzlari deneyin, gozleri guzel gosteren goz makiyajlari deneyin. Abartili olmayan ama gozu bir o kadar da guzel gosteren takma kiprikler kullana bilirsiniz.
Topuklu ayakkabi giyinin. Vucudunuzu guzel gosterir.
Tarz olmaya calisin
Kendinizde soylediyim degisiklikleri yaparsaniz kendinizi guzel hiss edeceksiniz ve ozguveniniz de yerine gelecek.Peki nasıl özgüvenli hissedebilirim
günümüzde, çirkin kadın lafına inanmıyorum...ayrıca en çirkin insanda bile, bir yerinde çekicilik vardır...anlattığınız gibi çirkin olsanız, sizi neden işe alsınlar..yazım tarzından psikolojik sorun gibi geldi bana...ayrıca herkes ne giyiyor ki, genelde kot ve tişört, tayt gibi şeyler giyiyorlar...Kızlar bir arkadaşım için yazıyoruz onun dilinden: 24 yaşındayım çok çirkin hissediyorum yakında yeni bi işe başlıcam ama yüzüm gözleirm hiç hoşuma gitmiyor bakışlarım çok aşağıdan ve donuk erkek gibi kaşlarımda çok kalın ince kaş denedim ama çok kötü durdu uzaktan bri görse sinirli olmamama rağmen ne oldu sna neden gergin ve berbat görünüyosun derya çok küçük çocuk ya da erkek havası var hiç kadın gibi değilim işim çok önemli ordada aynı böyle olursam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum çevrem genelde bi türlü büyümediğimi düşünüyo makyaj ve giiym tavsiyeleirinzi alabilir miiym çirkin hissetmek istemiyorum tşekkür ederiz şimdiden
günümüzde, çirkin kadın lafına inanmıyorum...ayrıca en çirkin insanda bile, bir yerinde çekicilik vardır...anlattığınız gibi çirkin olsanız, sizi neden işe alsınlar..yazım tarzından psikolojik sorun gibi geldi bana...ayrıca herkes ne giyiyor ki, genelde kot ve tişört, tayt gibi şeyler giyiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?