:(

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Kızlar bir arkadaşım için yazıyoruz onun dilinden: 24 yaşındayım çok çirkin hissediyorum yakında yeni bi işe başlıcam ama yüzüm gözleirm hiç hoşuma gitmiyor bakışlarım çok aşağıdan ve donuk erkek gibi kaşlarımda çok kalın ince kaş denedim ama çok kötü durdu uzaktan bri görse sinirli olmamama rağmen ne oldu sna neden gergin ve berbat görünüyosun der :( ya çok küçük çocuk ya da erkek havası var hiç kadın gibi değilim işim çok önemli ordada aynı böyle olursam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum çevrem genelde bi türlü büyümediğimi düşünüyo makyaj ve giiym tavsiyeleirinzi alabilir miiym çirkin hissetmek istemiyorum tşekkür ederiz şimdiden

Kızlar bir arkadaşım için yazıyoruz onun dilinden: 24 yaşındayım çok çirkin hissediyorum yakında yeni bi işe başlıcam ama yüzüm gözleirm hiç hoşuma gitmiyor bakışlarım çok aşağıdan ve donuk erkek gibi kaşlarımda çok kalın ince kaş denedim ama çok kötü durdu uzaktan bri görse sinirli olmamama rağmen ne oldu sna neden gergin ve berbat görünüyosun der :KK43: ya çok küçük çocuk ya da erkek havası var hiç kadın gibi değilim işim çok önemli ordada aynı böyle olursam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum çevrem genelde bi türlü büyümediğimi düşünüyo makyaj ve giiym tavsiyeleirinzi alabilir miiym çirkin hissetmek istemiyorum tşekkür ederiz şimdiden
Guzel bir kuafore giserek baslayabilirsin simdi yuzu gormedigimiz icin hafif yada agir makyaj yap diyemeyiz ama spor klasik her daim insani guzel gosterir

İsiniz hayirli olsun.
Bence her seyin başinda ozguven geliyor.
İnsan kendini guzel hiss ederse başkalarina da bunu hiss etdirir bence.
Kataloglara bakin, internetten arastirin.
Havali sac tarzlari deneyin, gozleri guzel gosteren goz makiyajlari deneyin. Abartili olmayan ama gozu bir o kadar da guzel gosteren takma kiprikler kullana bilirsiniz.
Topuklu ayakkabi giyinin. Vucudunuzu guzel gosterir.
Tarz olmaya calisin

İsiniz hayirli olsun.
Bence her seyin başinda ozguven geliyor.
İnsan kendini guzel hiss ederse başkalarina da bunu hiss etdirir bence.
Kataloglara bakin, internetten arastirin.
Havali sac tarzlari deneyin, gozleri guzel gosteren goz makiyajlari deneyin. Abartili olmayan ama gozu bir o kadar da guzel gosteren takma kiprikler kullana bilirsiniz.
Topuklu ayakkabi giyinin. Vucudunuzu guzel gosterir.
Tarz olmaya calisin
Peki nasıl özgüvenli hissedebilirim

Peki nasıl özgüvenli hissedebilirim
Kendinizde soylediyim degisiklikleri yaparsaniz kendinizi guzel hiss edeceksiniz ve ozguveniniz de yerine gelecek.
Ben de bekarken cirkinim diye uzulurdum. Ama sac, makiyaj, giyim tarzi, guleryuz, ozguvenli yuruyus.
O kadar cok ask itiraflari aliyordum ki. Bu erkekler körmu diye dusunurdum hep. Hatta uzun yillardir bana saplantili sekilde asik olan bir akrabam vardi. Disarda bir suru guzel kiz varken benim neyimi seviyorsun, guzel bile degilim derdim ona.
Eşim ilk bulusmada evlenme teklif etmisti. Şok olmustum. O yakisikli, ben cirkin.
Hala da guzel degilim. Hala kendimi cirkin buluyorum. Hatta cocuktan sonra gobek cikti, yaglarim cogaldi. Ama makiyaj, sac filan, ozguvenim yerine geliyor )))

Öncelikle şunu hatırlayarak başlayın. Dörtlük dörtlük insan yoktur.
Her insanın az çok kendinde beğenmediği değiştirmek istediği şeyler var.
Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Örnek verecek olursam çok güzel iki kuzenim var ben kendilerini beğeniyorum yani.
Ama bazen laf açıldığında şuram şöyle olsa buram böyle olsa şuramı hiç beğenmiyorum dediklerini hayretle dinliyorum.
Yani yalnız değilsin.
Güzelliktense kesinlikle öz güven derim.
Çünkü dışarıda karşılaştığım, tanıdığım insanlar arasında öz güvenli olanlar dikkatimi çeker, onları beğenirim genellikle.
Bunu da başarmanın bir çok yolu yöntemi vardır, klasik şeyler saymayacağım.
Google da öz güvenle ilgili bir çok içerik var, onları taramanı tavsiye ederim.

Bence paraya kıyın ve iyi bir kuaföre gidip kaşları toparlatın. Önceki halinde çok ince olmuştur, o yüzden beğenmemişsinizdir. Kaş ifadeyi çok değiştiriyor.

Benim tamamen kişisel görüşüm, uzun saç insanı çok ağır gösterebiliyor. Ağır doğru kelime mi tam emin olamadım ama sanılanın aksine uzun saç herkese yakışmıyor bence.
Omuzdan biraz yukarıda bir saç kesimi çok daha modern ve havalı gösterir.

Makyaj olarak da youtube'da dünya kadar makyaj kanalı var. En ünlülerine bakın, yüz yapısı size en uygun olan kişinin göz makyajı videolarını izleyin.
Ben göz şeklime uygun eyeliner ve far sürmeyi oralardan öğrendim.
Çok ağır makyaja gerek yok. Sade, günlük makyajlara bakın.

Ama hepsinden önemlisi kendine güvenmek. Başkalarının ne düşündüğünü bu kadar umursamayın. Kimse kusursuz değil.
Kendinize güveniniz olursa o enerji karşıya geçer.
Yeni iş heyecanından bağımsız olarak her zaman böyle hissediyorsanız bir uzmanla görüşebilirsiniz.

Kızlar bir arkadaşım için yazıyoruz onun dilinden: 24 yaşındayım çok çirkin hissediyorum yakında yeni bi işe başlıcam ama yüzüm gözleirm hiç hoşuma gitmiyor bakışlarım çok aşağıdan ve donuk erkek gibi kaşlarımda çok kalın ince kaş denedim ama çok kötü durdu uzaktan bri görse sinirli olmamama rağmen ne oldu sna neden gergin ve berbat görünüyosun der :KK43: ya çok küçük çocuk ya da erkek havası var hiç kadın gibi değilim işim çok önemli ordada aynı böyle olursam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum çevrem genelde bi türlü büyümediğimi düşünüyo makyaj ve giiym tavsiyeleirinzi alabilir miiym çirkin hissetmek istemiyorum tşekkür ederiz şimdiden
günümüzde, çirkin kadın lafına inanmıyorum...ayrıca en çirkin insanda bile, bir yerinde çekicilik vardır...anlattığınız gibi çirkin olsanız, sizi neden işe alsınlar..yazım tarzından psikolojik sorun gibi geldi bana...ayrıca herkes ne giyiyor ki, genelde kot ve tişört, tayt gibi şeyler giyiyorlar...

günümüzde, çirkin kadın lafına inanmıyorum...ayrıca en çirkin insanda bile, bir yerinde çekicilik vardır...anlattığınız gibi çirkin olsanız, sizi neden işe alsınlar..yazım tarzından psikolojik sorun gibi geldi bana...ayrıca herkes ne giyiyor ki, genelde kot ve tişört, tayt gibi şeyler giyiyorlar...

Cımbızla çekicem şuradan lafı ama merak ettim, çirkin insanı neden ile almasınlar?

hepsinin bi çözümü var ama öyle mesajla olmaz ki. siz alın vi alışverişe çıkarın kuaföre götürün

Kalın kaşlı güzel kadınlar da vardır. Ve çirkin kadın yoktur bakımsız ve kendine kıyafet yakıştıramayan kadın vardır. İşiniz hayırlı olsun. Kilo probleminiz yoksa nadya havuç pantolonlar ve çiçekli bluzlar giyebilirsiniz. İlla makyajla güzel olacak diye bi şart yok. Cilt tipinize göre temizleyici ve bir nemlendirici alın. Yaz geldiği için yüz makyaj tutmuyor bana ben yağlı cildim. Gözlerinize waterproof renkli eyeliner ya da renkli göz kalemi ve teninize yakışan bir parlatıcı ve çiçekli meyveli bir parfüm sıkabilirsiniz

özgüven patlaması yaşamak için çılgın değişiklikler yap kendinde
saçını kısa kestirip,rengini değiştirmek gibi...yada giyim tarzını değiştirmek gibi,,,

Back
X