- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Yok yavgelen kadından bize ne, isterse barbi olsun o. Asla kimseyi kımseyle kıyaslamam.
Ben konu sahibi kendine bakarsa kendını daha iyi hisseder diye neden bilerek öylesin demek ıstedım
Bence samimi olduğunu tokalasmadan öpmekte sıkıntı yok. Cizgiden cikilacak durum da yok siz kızdan bir şeyler hissetmissinizo yüzden böyle düşünüyorsunuz.Mesafeyi ben koyarim da eşim arkadaşiyla o mesafeyi koymaz.
Ben inat edip karakter çizgimden çıkıp onun sözlüsünü öpemem. Yani bana çok ters.
Düsüncenize saygi duyuyorum. Ama benim bebegim tüp bebek ben 10.haftaya kadar olmasin ne olur ne olmaz dedigimde bile asiri istekli ve surekli pesimde bir kocam vardi ? Hadi olsun , sen beni sevmiyormusun , neden istemiyorsun , kocan degilmiyim vs Peki sizce o zaman bunnlari dusunse hak vermezmiydim ? O zamanlar da ben hic istemiyordum. Ama kendisine 1 kez bile hayir demedim.
Ne yazacağımı bilemedm
Ama şunu diyebilirim ki sen bebeğine odaklan
Doğunca zaten cinnet geçirip herşeyi araya sokustirursun :)
Kimseyi de opturmeyip ona gelince napim demesi de bir garip
İçinde öyle bir his yoktur eşinin ama ben olsam bnde huylanirim sinir olurum
Sizi üzmek istemem ama hata sizde. Eşiniz bencilce siz istemediğiniz halde plan yapamaz. Kıza mesafe koyun eğer rahatsız oluyorsanız yoksa daha çok huzursuz olursunuz bu şekilde. Eşine arkadaşınla istiyorsan birebir görüş ama beni dahil ederek plan yapma istemiyorum de. Hatta kızla ilgili eşine şikayet ettikten sonra bunu dersen kıskançlıktan istemediğini düşünür iyice havalara girer eşin.Senin arkadaşların olsa eşin çok hoşlanmasa asla görüşmez tavrını koyar. Benim eşim de böyle bazen hoşlanmasam da zorlardı beni çiftlerle görüşmeye. Baktım sinir hastası olcam içime atmakla , artık direk istemiyorum diyorum . Gitsem bile gönlü olsun diye arasıra biraraya geliyorum.Hayir diyemedigim icinn stresini çekiyorum evet cok haklisiniz. Ama 1 haftalik plan yaptilar bile. 1 hafta boyunca berabermişiz kiz sonra gidecek. Evlenince de buraya yerleşcekler
Hı hım.
Öküzün altında buzağı arar, bulursun.
Her hareketten bi manalar, bi hassasiyet filan çıkardığın olabilir, herkeste bu tarz bir duygusallık-dikkat hali olmasa da, kiminde olabiliyor. Cips reklamına "Ama güzel şeyler hep kilo yapıyor" diye hüngür hüngür ağladımdı hamileyken. Adam "O cipslerin Allah belasını versin, çok haklısın tatlım" filan diyordu yani artık, oradan dönüp kabak kendine patlamasın diye. :)
Bence samimi olduğunu tokalasmadan öpmekte sıkıntı yok. Cizgiden cikilacak durum da yok siz kızdan bir şeyler hissetmissinizo yüzden böyle düşünüyorsunuz.
O zaman yapacağınız bir şey kalmıyor.
Civi civiyi söker demisler
Yok kötü düşünme gözü kaymamistir kaysa elbet yakalarsin bissysiniOldum zaten once huyu boyledir ddim. Ama düsünün arabaya binecegiz arabadan inip bizi öpüp arabaya tekrar geçiyor.
Mesela ben isterdim ki x neden öpturmuyor dese bende esim sevmez canim oyle baskalariyla opuş kokuş desem. Ama yok benim esim sanki dunden razi opturmeye. Birde hep duyardim hamilelikte erkeklerin gözü baskalarina kayabilir diye.
O gözünü oyarim.
Neden ama?
Paspallık hakkı yok mu?
Bırakın hamileliği, bir kadının gayet kendini salma özgürlüğü niye yok ya?
Sanırsın adamlar papyon mendille geziyor, pijama takımı giyen nadir yahu!
Onlara çok bile!
Kadıncağız son döneminde doğurmak üzere, her yeri şiştir şimdi.
Ayağına ayakkabı sığmaz, üzerine kıyafet olmaz.
Aynaya baksa ayrı dert, cildi bozuktur burnu göz kapağı bile ayrı şiş yani.
Elleri bile acır bir makyaj yapayım dese, bedenine özgürlük vermiş istediği gibi yayılmak için, çok olmamalı bu.
Sizi üzmek istemem ama hata sizde. Eşiniz bencilce siz istemediğiniz halde plan yapamaz. Kıza mesafe koyun eğer rahatsız oluyorsanız yoksa daha çok huzursuz olursunuz bu şekilde. Eşine arkadaşınla istiyorsan birebir görüş ama beni dahil ederek plan yapma istemiyorum de. Hatta kızla ilgili eşine şikayet ettikten sonra bunu dersen kıskançlıktan istemediğini düşünür iyice havalara girer eşin.Senin arkadaşların olsa eşin çok hoşlanmasa asla görüşmez tavrını koyar. Benim eşim de böyle bazen hoşlanmasam da zorlardı beni çiftlerle görüşmeye. Baktım sinir hastası olcam içime atmakla , artık direk istemiyorum diyorum . Gitsem bile gönlü olsun diye arasıra biraraya geliyorum.
Ben eski dostlarımız dışında yeni tanıştığım çiftlerle pek görüşmeyi sevmiyorum çünkü kimse güven vermiyor artık, devir gerçekten kötü. Birde iş ortamında olsun etrafta olsun burda olsun öyle konular görüyoruz ki insan insanlardan kaçıyor artık.
erkekler cok saf ya.. hoslarina gidiyor boyle genc kiz opuyor felan.. sacma ama gercekten bir sey saniyorlar parfum surmeler dus almalar vs.Kız daha kucük 20 yaşinda benim esim 30... bende 26 yasindayim.
Benim esime x diyor arada 10 yaş var. Tabiki tek bir opme meselesinden gelmedi konu buralara.
sözlüsü esinizi opmesinden nasil rahatsiz olmuyor o da ilginc siz onu opmezken.. yerinizde olsam ben de sizin gibi dusunurdum alinmakta haklisiniz bence. dikkatli olun lohusalik doneminde vs.
Hamıle kadının makyaja zaten ihtiyacı yok, Rabbım onu bebekle ödüllendirmiş baska süse gerek varmı ki? Ben suan cok guzel oldugunuza cok emınım, mutlu olun diye yazmıyorum bunu. Gercekten boyle dusunuyorum, benım gozumde öyleler en azından.
Corap konusunda uzat ayaklarını kocana giydirsin.♥
ya kiz cok yollu bir kiz karakterine sirayet etmis bu rahatlik.. ya da niyeti bozmus.. mutlular mi aralari iyi mi ikincisi esinizle direkt iletisimleri var mi sezdirmeden bunu ogrenmeye calisin.Ben hiç öpmem onun sozlusunu hep geri dururum bazen ayagi bile kalkmam tokalaşmak öpmek benim icinn gereksiz. Ha senmi geldin hoşgeldin. Ama mesela sozlusunu tokalasip opmek istedim tokalasirken geri durdu opmek icin tekrar bir adim atmam.
Ama kiz bunu yapiyor.
AhahahhahaAboooo hamilelikten sogudum o neydi gız
Çok efkarlandimsanirim aglayacagim
Siz rahatsız olduğunuza göre kız size göre rahat davranıyor olabilir, mesafeli durun. Böyle tipler kendileri her istediği olsun ister bir kere planlarına uymayınca sizden kötüsü olmaz, mızıkçı damgasını yersiniz. Bebeğiniz olacak ne güzel ikiniz vakit geçirebilecekken eşinin dörtlü takılma ısrarı çok saçma. Arkadaşına hayır diyemiyorsa da demesi lazım. Oraya taşınınca sizden çıkmazlar sonra. Kıza ilk fırsatta rahatsız olduğun şeyleri söyle .Esimde ve bende hata var ama karsi tarafta emrivakiyi çok seviyor. Esimin arkadasini severim sagolsun ama kizdan bu hareketleri yuzunden sogudum. Birde cok dikkat ediyor mesafeli davraniyordum sözlüsüne sirf yanliş anlamasin diye. Ama o benim yanliş anlayacagimi dusunmeden hareket edebiliyor.
Sonucta gıyebılmıssın.. Ya gıyemeseydınGeçen iç çamasirimi giyebilmek icin 40 farkli pozisyona girdim ve dedim ki allah düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?