Esim de sevmez tokalasmayi, yanaktan opusmeyi falan. Cevremizde bunu bilir genelde. Kafa selami verirler esime.
Hatta bir keresinde yeni yeni gorusmeye basladigim bir kiz arkadasim esimle tanisirken elini uzatmisti. Esim k.bakmayin lutfen tokalasmayi sevmiyorum demisti. Hatta ben kizmistim sonradan kadinin eli havada kaldi diye. Ama iste onun da sınırı bu esime de bisey diyemem. Ben de oyleyim cunku. Sevmem karsi cinsle tokalasmayi. Inancim geregi de uygun gormem zaten. Kadin da sorun etmedi esimin davranisini Allahtan, anladim sorun degil dedi gecistirdi.
Ama kiz belki de boyle degildir. Tokalasan opusen cok arkadasim var. Birisi esime bunu yapsa ve o an esim karsilik verse yapana takilmam. Zaten selamlasmasi bu derim. Esime takilirim. Cunku adam bu zamana kadar bunu sevmiyordu. Simdi neden karsilik verdi diye bende kurardim kafada.
Dusa mi girsem,ter mi kokuyorum acaba falan demesine de takilmazdim. Esim de ben de genelde misafirden once dus aliriz. Millet gelmeden ev temizligi,ikram hazirlama falan yorup terlettigi icin ikimizi de, dusa gireriz misafir gelmeden. Kokmayalim diye. Bu yuzden bu da bana normal geldi.
Ancak senin konunda beni asil rahatsiz eden aylardir uyuyan devin o 5 dakikada uyanmis olmasi. Bunu bende dibine kadar sorgulardim gercekten.
Esinin tavirlarindan hoslanmadim ben kisacasi.
Ama hamilesin. Tavsiyem fazla takmaman yonunde. Son zamanlarin sonucta. Stres yapma durduk yere.
Ama ben olsam eger hoslanmiyorsam 4lu gorusmeyi azaltirdim. Mesela bulusulacaksa o gun agrim var gibi davranirdim. Boylece beni birakip tek de gidemezdi.
Kafa sagliginiz icin gorusmeyi kesin ya da olabildigince azaltin bence.