Siz birbirinizi öz kardeslerden kiskanacak kadar problem yasayan bir ciftseniz kimseyle arkadas olmayin yahu, kan bagi olan kardeşi kiskanabiliyorsaniz sizin kiskanmayacaginiz hickimse olamaz zaten, esim kardesimi kiskansa "senin aklindan neler geciyor" diye azarlardim. Bunun sevgiyle filan alakasi yok.
Bazilarini okurken şok oldum resmen ozguvensizlik akiyor.
Kizda problem yok olsa olsa eşin yanliş anlayip kendi kendine kuruluyor gibi geldi bana, sen de kiskaniyorsun. Biriyle konusacaksan eşinle konuş kendine ceki duzen versin, yok kaldiramiyorsaniz gorusmeyin hiç. O kiz hickimseyi opmeyip eşini özel olarak opmuyordur muhtemelen ama eşin özel olarak ona opturuyorsa bu kizin suçu degil. Ortada ters birsey olsa kizin nişanlisi gormuyor mu?
Herseyden nem kapiyorsunuz. Yok efendim 10 yaş var adiyla hitap etmismis. Eşimle aramda 8 yaş var dolayisiyla arkadaslarinin hepsi benden buyuk oluyor, ortamda herkese abla, abi diye diye mi dolasacagim cocuk gibi. Arkadas ortaminda yaş farki var diye kimseye abi ya da abla demedim bekarken de dahil, kimsenin kocasini ayartmadim. ☺
Numarasini aldi diye zirt pirt yazişmiyorlardir muhtemelen oyle birsey olsa çoktan kiyameti kopartirdin. :)
Bu kadar herkesi tehlike gorenler kimseyle arkadas olmasin, havadan nem kapip milleti de zan altinda birakip boşuna canini sıkmayin kimsenin.