12,8,3yasindalar

Sarisaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
82
60
88
43
Çok derdim var yazmakla başa cikmicak.ben bu yaşlardaki çocuklarımı bırakamiyorum.cekilecek gibi değil bana vermezler de çocuklarımı.zora kossam tehtid var.13yildir sabrediyorum.sozlu siddet darp hepsini görüyorum.ama hep bu kez son deyip sabrediyorum kendimde de buluyorum sebepleri çabuk ofkelerim ,dik konuşmalarım vs ama kendimi degistiremedim.Akrep burcuyum .siz ne yapardınız bu bebelerin böylede hayatları zehir yurtlara dagilsada burnumuzdan getirir bu aile.icinden cikamiyorum.eş bizi hiç tutmadı tutmuyor.yani sadece çocuklar için burdayım kavga gürültü bitmiyor ne yapayım ben?

sankı sorun cocuklaırnızmış gibi anladımda...galıba evlilignizde sorunlar var...çoçuklar size verilmez diyemı dert ediyorsunuz...şimdi darp gormek şiddet gormek bunlar ıcın kendinizde suc aramanız cok yanlıs...herkes dik konuşabilir...cabukta ofkelenebilir...bu şidddet sebebı olamaz...bence kafanız cok dagınık...toparlanmanız lazım...ailenızyokmu yardım alsanız.

sankı sorun cocuklaırnızmış gibi anladımda...galıba evlilignizde sorunlar var...çoçuklar size verilmez diyemı dert ediyorsunuz...şimdi darp gormek şiddet gormek bunlar ıcın kendinizde suc aramanız cok yanlıs...herkes dik konuşabilir...cabukta ofkelenebilir...bu şidddet sebebı olamaz...bence kafanız cok dagınık...toparlanmanız lazım...ailenızyokmu yardım alsanız.

Beni çocukları bırakıp git diye kovuyorlar.ailem var ama uğraşicaksin halleri yok yaşlı yatakak

Ben birakamiyorum çocuklarımı halimi bilenler bırak diyo ama yapamıyorum büyük cocuklari aynı evde bana düşman yetiştirdiler.tek küçüğüm
Kim sizi niye kovuyor? Eşiniz ne hakkında sizi tutmuyor? Eşiniz ve siz sağlıklı iken çocuklar neden yurda veriliyor?

13yillik evlilikte hiç beni korumadi.annesi ve esim çocukları bırak git diyorlar.bende kadın sığınmaya gitsem çocukları devlete verirsem diye düşünüyorum .bana yar olmayan çocuklar bunlarda kalmasını istemiyorum.cok zor aile çocukları bana güzellikle vermezler.ve ekonomik imkanım yok suan

13yillik evlilikte hiç beni korumadi.annesi ve esim çocukları bırak git diyorlar.bende kadın sığınmaya gitsem çocukları devlete verirsem diye düşünüyorum .bana yar olmayan çocuklar bunlarda kalmasını istemiyorum.cok zor aile çocukları bana güzellikle vermezler.ve ekonomik imkanım yok suan

Aileniz hayatta mı? Size sahip çıkarlar mı?

Babam yaşlı yatalak.cocuklari bırak git diyorlar çocuk doğurtular kovuyolar yani.babamin kapısı açık bana ama çocuklar bunlara kalsın istemiyorum

Çok acayipsiniz
Size açık olan kapı çocuklarınıza kapalı mı
Çocukların iyiliğini düşündüğünüzden değil de içinizdeki öfkeden yurda vermek istemeniz çok abes
Çocuklarımı verseler babamın evi hepimize açık.burasi sağlıklı bir yer değil ve kaynanam için çocuk doğurmadim diye düşünüyorum. Fakat yurda verilse üçüde ayrılacak daha kotu alıştıkları düzen var.iste bunlarida düşünüp içinden cikamiyorum

13 yıldır böyle deyip 12,8,3 yaşında çocuk sahibi olmak. Dikkat etmek gerek kötü giden evliliklerde diyoruz, neden, çünkü onlar perişan oluyor sizin de dediğiniz gibi.
Yurda verme seçeneğini düşünüp kendiniz almayı düşünmüyorsunuz, bana vermez diyorsunuz, yurda nasıl bıraksın o zaman? Yurda izin veren, size de bırakır.
Alın çocukları, koruma çıkarttırın. Bi müddet sığınma evinde kalın. Davanızı da açın. Kimin çocuğunu kime vermiyorlar acaba. Hele 3 yaşındakini.

Sorun kimde ise yemeğine çayına rezene melisa gibi sakinleştiriciddi otlar koy bol bol. Ya da al bir doktora götür sen çok sinirlisin, kalbine zarar sana bor şey olsa bizim halimiz nice olur diye versinler ilacı durulsun herkes.

çocuklarını senden alma gibi birşey yapamazlar!
Sen boşanmadan bir iş bul öyle ayrıl o zaman maddi olarak yetersiz gözükmezsin.
Ama çocuklar seninle gelmek istemiyor mu? Sana karşı nasıl dolduruyorlar ki çocukları. Çocuklar hep anne tarafında olur ve 12 yaşında bir çocuk az çok iyiyi kötüyü bilir.
Ailen yatalak hasta bile olsa al çocuklarını git. Sen çalışırsın ve bir şekilde idare edersiniz. Asgari ücretle bile çalışsan kira ve fatura derdin olmadığı sürece çocukların mutfak ve okul masraflarına yeter kazandığın.
Çocukları orda bırakırsan sana göstermezler mahkemede bırakıp gittiğin için belki onları alma şansın azalır.
Allah yardımcın olsun çok zor durumda gibisin

Çocuklarımı verseler babamın evi hepimize açık.burasi sağlıklı bir yer değil ve kaynanam için çocuk doğurmadim diye düşünüyorum. Fakat yurda verilse üçüde ayrılacak daha kotu alıştıkları düzen var.iste bunlarida düşünüp içinden cikamiyorum
Inanamiyorum yaaa neler dusunup hesap yapmissiniz..sanki yut cok saglikli ortammis ..orda ler ini hesaplayamiyormusunuz acaba..kendinize gelin..

Back
X