senin aklına neler geldiyse aynısı belki fazlası benim aklıma geldi...:kedi::kedi:Ah benim şu şüpheci tarafımmmmm...O kızla aynı odada kalan iki erkek ve "eşim o kıza dokunmamıştır ,eminim"diyen bi kadın..yaw neler geldi benim aklıma bi bilsen..Töbe töbee...git şeytan aklımdan gittt..12 günlük evliyken dövülen,bir oadaya kitlenen (hemde başka bi bayan için) yani ben olucam..değil 12 gün 12 saat olsa nikah kıyılalı ,atardım hayatımdan o ucubeyi..Madem bu kadar kıymetliymiş o mühendis bayan,buyur canım nikahına al,hem ben kavgacı psikopatın da tekiymişim..hadi güle güle..adios yavrum derdim..
Ah benim şu şüpheci tarafımmmmm...O kızla aynı odada kalan iki erkek ve "eşim o kıza dokunmamıştır ,eminim"diyen bi kadın..yaw neler geldi benim aklıma bi bilsen..Töbe töbee...git şeytan aklımdan gittt..12 günlük evliyken dövülen,bir oadaya kitlenen (hemde başka bi bayan için) yani ben olucam..değil 12 gün 12 saat olsa nikah kıyılalı ,atardım hayatımdan o ucubeyi..Madem bu kadar kıymetliymiş o mühendis bayan,buyur canım nikahına al,hem ben kavgacı psikopatın da tekiymişim..hadi güle güle..adios yavrum derdim..
Peki şuanda mutlumusun???yani bunu unutabilecekmisin?? yada tekrarı olmayacağının garantisi varmı??bir ömrü böyle ğeçirebilirmisin??düzelmez demiyorum düzeltebilirsin belki ama ona elin kızı için sana bunu yaptığına bin pişman etmelisin....buda sanırım birazcık seni kaybetme korkusuyla olabilir...arkadasım sevgi öyle bıcak gibi kesip atılsaydı ben 100 kere atardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?