12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

Ah benim şu şüpheci tarafımmmmm...O kızla aynı odada kalan iki erkek ve "eşim o kıza dokunmamıştır ,eminim"diyen bi kadın..yaw neler geldi benim aklıma bi bilsen..Töbe töbee...git şeytan aklımdan gittt..12 günlük evliyken dövülen,bir oadaya kitlenen (hemde başka bi bayan için) yani ben olucam..değil 12 gün 12 saat olsa nikah kıyılalı ,atardım hayatımdan o ucubeyi..Madem bu kadar kıymetliymiş o mühendis bayan,buyur canım nikahına al,hem ben kavgacı psikopatın da tekiymişim..hadi güle güle..adios yavrum derdim..

öff sinirim bozuldu vallaklava:
inşallah o seni dövdüğünde hemen oturup ağlamamıssındır. ben olsam önce yüzünü gözünü tırmalar insan içine çıkamayacak hale getirirdimklava: sonra da basardım tekmeyi. üzgünüm ama bu hazmedilecek birşey değil. neden dersen ; aranızdaki anlasmazlıktan dolayı sorun yasasanız kavga etsenız(dayak demıyorum o affedılır bırsey deıl) yenısınız uyum asaması gecer derdım. ama 12 gunlukken baska bırı yuzunden dayak yıyorsun.olacak sey mı?? anneme gıdemem gerı vermez dıyorsun,ben de annen olsam vermem senı. senı bu zamana kadar buyutup yetıstırdıler alıp senı elın adamı dövsün dıye mı!!!
bırak debelensın arkadaslarıyla odada 3 kısı mı yatar 5 kısı mı yatar ne halı varsa görsün köpek gibi sürünsün. çok kızdım. insan ne hayallerle evlenıyor sana yasattıgına bak ya..cekmek zorunda deılsın. tepkın sert olmazsa kendını saydıramazsın artık.:uhm:

senin aklına neler geldiyse aynısı belki fazlası benim aklıma geldi...:kedi::kedi:

valla bu işte var bi iş CADIARZU
bence bu yasemin yolun yolcusu
o 2 adamlada o gün neler yaptıkları geliveriyor aklıma
ne kadar korkarsan kork resepsiyonu ara böle böle de gelsinler kontrol etsinler
bir sürü insanın olduğu otelde ne diye korkuyor
hem o kadar namusuna düşkün,en ufak bi soruda eşini arayıp dedikodumu yapıyor diyor mademki niye 2 erkeğin odasında kaldı?
sen her ne kadar kocama güveniyorum desende bence kesinlikle aralarında bişeyler geçti aha buraya çiziyorum--------------------------
kocanın sende aynı fabrikada çalışmana rağmen sen eve git ben onlarla yemek yicem demesi, sen o kızın yanınıza gelmesini istemediğini söylediğinde bunu kıza söylemeyip onuda yanınızda gezdirmesi,sen surat astığında nun gönlünü yapmaya çalışması,o kız için daha 12 günlük eşini dövmesi falan bende hiç iyi temiz duygular uyandırmadı
eşine olan güvenini bence bir daha sorgula

canım beni yanlış anlama lütfen...:teselli:
Aşkın gözü kör kulağı sağır derler...
Eşini çok sevdiğin belli,eşinde seni seviyordur bilemem.......
Ama sence bir kızın iki erkekle aynı odada kalması doğru veya mantıklı mı ?CADIARZU
Eşin değil de diğer erkek arkadaşı kalsa yetmez mi kızın korkusunun geçmesine ?CADIARZU
Ve diyelim aranız düzeldi eşin tekrar o kızın ağzına bakıp seni dövmeyeceğinin garantisi varmı ?
Bence yok be güzelim....

eskiden aralarında bişey olmadıgına muslumun ona o gözle bakmadıgına 100 de 100 inanıyordum ama artık o kızı mudafaları ve onun için beni dövmesi bende artık inanmıyorum..ayrılmak diyorsunuz bende bilinçli biriyim evlenmeden önce olsa bende böyle bi olayda ayrıl die yorum yapardım ama evlenince öyle kolay değil.ailem iyi düşündünmü die 100 kere sordu evet dedim dogru kişi dedim aynı işyerinde çalısıyoruz ve daha 24 yasındayım .işte sorun olacak ailemde bende üzülücem cünkü tam sevgim bitmiş değil ve bu yaşımda dul kalıcam .. beni bunlarda düşündürüyor

Bunlar uclu bi sey yapmis ya hadi neyse, e tabi aka bu gelir, ne demek evli barkli adam hemde 12 gunluk, gidip odasina, ve baska bi erkek arkadasiyla, yanlarina odalarina yataklarina kiz alcaklar, ve bi sey olmucak ha, daha neler ya, vallaha bende sanirim buyuk konusmak istemiyorum ama def ederdim o adami, manyak mi ne yahu, olur mu oyle sey, bi baska kadin icin beni dovcek vurcak oylemi ?
Olmaz arkadas olmaz, ailene danissan olmaz mi ki ?
Of vallaha zor bi sey ama iyi dusun kardes .
Allah yar ver yardimcin olsun .

bence eşin uyanık biri bu olayı güzelce süsleyip püsleyip kendini sana affettirecek ve dalaverelerine devam edecek,çünkü öncesinde fazlaca müsemma göstermişsin ve oda biliyo bu olayında kapanacağını dayağa cesareti ondan.......

sen başta hata yapmışsın bu olay nişanlıyken olduysa neden nişan atmadın kibak işte böyle karşına çıkar benneyaptımki

kocam beni başka kadın için dövece bana laf söyleyecek büyük konuşmayım arkama bile bakmam

Son düzenleme:
evet haklısın emek bensiz asla yapamaz bunu cok iyi biliyor ve bunu hep kullandı..sabah bişey yokmus gibi davranmasından belli.bişey var emek cok sinirli ve çok çaresiz.ama buna rağmen cekip gidemiyorum.işimi düşünüyorum dul kalmayı düşünüyorum.onsuz kaldıgımda cok üzülürmüyüm diye düşünüyorum

seni döven adamı hala seviyorum diyorsan ..........yorum yok
ayrıca bu kız gelmesin diye kocana sölücene kocanın yanında kızın bildir haddini
olay kopsun artık inceldiği yerden

kızın yanında koparsam ne olur kız bana haksızlık ediyor febri işte durumuna sokuyor sakin davranıyor ben tabi deli gibi bagrıyorum kız hanfendi rollerinde ezilen saldırıya ugrayan rolunu oynuyo

ama onuda sevgisinide kenera atsam.bu sefer gene sorunlarım olacak dul kalıcam işte birlikteyiz gene bir sürü sorun ...belkide bu sorunları yaşamak istemediğim için seviyorum diyorumdur kendimi kandırıyorumdur

aynen katılıyorum..
güzelim sana bir başkası için el kaldırabiliosa o adamdan daha bişi bekleme yol ver gitsin..hatta al raporunu aç dawanı sürünsün köpek Çok üzgünüm çoook

seni doven birisini hala nasil seviosun ben bunu anlayamiyorum canim
23 ysinda dul kalmaktan korkuyorsun ama 23 yasinda dayak yemis olmaktan rahatsiz olmuyo musun?
annen baban seni bunun icn mi yetistirdi? elin herifi baska kadinlar yuzunden dayak atsin diye?
annenin numarasini bilsem de ben arasam keske.

senin adına çok üzüldüm sana ayrıl ya da ayrılma diyemem her şey çok açık ve sen de farkındasın zaten.ben senin yerinde olsaydım,nişanlıyken affetmezdim.sen affetmişsin.ömür boyu bu şekilde mutsuz olacağıma işimi de eşimi de riske ederdim.hele bir de şiddet varsa.... tepkini anlayacağını sanmıyorum çünkü affetmişsin bir kere .ben yakın zamanda çocuk düşünme derim.allah hayırlısını versin .

arkadasım sevgi öyle bıcak gibi kesip atılsaydı ben 100 kere atardım...
Peki şuanda mutlumusun???yani bunu unutabilecekmisin?? yada tekrarı olmayacağının garantisi varmı??bir ömrü böyle ğeçirebilirmisin??düzelmez demiyorum düzeltebilirsin belki ama ona elin kızı için sana bunu yaptığına bin pişman etmelisin....buda sanırım birazcık seni kaybetme korkusuyla olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…