12.hafta bulantı ve bebeğin gelişimi..

Ozgelin

🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
883
1.122
113
Kızlar merhaba 12 haftalık oldm ama bulantılarım zerre azalmış değil suyu dahi çıkarıyorum gücüm kalmadı..serum da yedim ama sadce bir gün idare etti..korkum şuki bebeğin gelişimini etkilermi bu durum çok endişeleniyorum...ben idare ederim iyi kötü yavruma bişey olmasın..böyle yaşıyanınız varmı nassıl atlattınz..

Hiçç kendini üzme bulantımın azalması 15. Haftayı buldu .
Ve inan 1 lokma alamıyrodum ağzıma .
Ne serum aldım be bulantı ilacı . Hep yattım . Ayağa kalkamıyordum halsizlikten . Tiksinmem 25. Haftadan sonra geçti . Şuan önüme kuzu koy yerim dermişim yiyemem çünkü şimdide mideye baskı var

Üzülme , keyfını çıkar inan unutacaksın.

Canım benimde çok fazlaydı mide bulantısı benim doktorum bana ilaç verdi iki gündür gayet iyim istersen doktorundan ilaç iste

Canım benimde çok fazlaydı mide bulantısı benim doktorum bana ilaç verdi iki gündür gayet iyim istersen doktorundan ilaç iste
Size ne ilaci verdi doktor. Ben bulantı oluyo dedigimde normal tabi olcak deyip gecti
5 +4 deyim. Dun aralikli olarak 3 kez bulandi. Bugun hic olmadi. Şükür kusma olmadi.cok korkuyorum cunku ogurtulerim cok siddetli oluyor kustugum zaman. Zaten zayif bi bunyem var. Iyice zayiflamak istemiyorum

Çok gerrkmekdikce ilaç vermiyorlar..benimki de vermek istemedi ilaç sonuçta etkiliyor bünyeyi..benimki sabret dedi bi gecede yatış verdi ama ne mümkün..bir ay daha sabrcm bakalım..benimde çok zor oluyor hatta o kadar zorlanıyormki altıma bile kaçırıyorum yani düşün..

3 gün sonra dogumum var 9 aydır kusuyorum korkma bebegi etkilemiyor tecrubeyle sabit zofer kullanabilirsin sor doktorunq

3 gün sonra dogumum var 9 aydır kusuyorum korkma bebegi etkilemiyor tecrubeyle sabit zofer kullanabilirsin sor doktorunq
Amaaaa allahm kız 3 ayda sabrım tükendi 9 ay ne rabbim sağlıkla kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsin ..boll şannşşşş

Canım bende 6 haftalığım benimki bi anlık bişey değil her gün bulanıyor her anım ve hiç yemek yiyemiyordum şu bile icemiyordum o yüzden doktor vermek zorunda kaldı bende sen gbi olsam ara ara bulantı olsa bende ilaç kullanmak istemezdim zaten herkesin bünyesi aynı değil malesef ki

Aynen canım her doktor vermiyor dediğin gbi ama benim durumum çok ama çok kötüydü Rabbim kimseye de yaşatmasın bulantı ve kusma

Bende 6 haftaligim sabahlari ozellikle canim hicbir sey yemek istemiyor zorla yiorum agzimda buyuyor lokmalar

Amaaaa allahm kız 3 ayda sabrım tükendi 9 ay ne rabbim sağlıkla kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsin ..boll şannşşşş
Saol canım benim inşallah. Senin ki kısa zamanda geçsin yeminle cekilcek dert degil. Zofer zofran tablet olarak yada serumla alabilirsin baya rahatlatır.

Bende 12 haftalikim bulantilar devam ediyor ama iştahliyim cok ve bir de bende beyaz akinti yoģun geliyor sizdede akinti varmi normalmi bi yoksa mantarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…