12.hafta bulantı ve bebeğin gelişimi..

Iliski yasakladimi doktor size bana yasaklamisti 1 ay once ama sorun yokki neden yasakliyor anlamadim haftaya gidince sorcam
Benim bir düşüğüm var o yüzden bunda biraz temkinliyiz korkuyorz bişey olur diye..o yüzden biz bu konuyu 9 ay kapadık..

Ayy. Allah yardimcin olsunnbende bulantilar şiddetlenmeden onlem alayim dedim. Bide calistigim icin hafta ici hep ayakta olucam dinlenme sansim olmaz diye

Insallah bi an once normale dönersin canim. Bende bulantilar artmadan onlem alayim dedim. İse gidiyorum cok zor olur. Bulanti ve istahsizlikla calismak diye düşündüm

Insallah bi an once normale dönersin canim. Bende bulantilar artmadan onlem alayim dedim. İse gidiyorum cok zor olur. Bulanti ve istahsizlikla calismak diye düşündüm
Kesinlikle canım işteyken çok zor oluyor bizzat gördüm kndim de. Evde olsak bi şekilde uyuyarak felan dinlenip vakit geçer ama çalışıyor olunca gerçekten insan ayakta bile zor duruyor

6 haftalıkken gelişimi durmuş 8.haftada belli oldu kanamam oldu..valla korku işte şimdi De başka korkular başladı 3 ayı geçtik ama doğurana kadar bitmiycek..
Bende ilkinde 5 haftalikken kimyasal gebelik yasamistim.ikili tarama testi nezamn yapiliyor yaptirdnmi sen.carsamba 13 hafta olcak doktora gitcem bakalim

Arkadaslar ikili test yaptiran varmi bugun doktor ense kalinligini olcecekti ultrasonda bebek pozisyonunu tam takalayamadigi icin olcemedi yarin cagirdi tekrar boyle olan varmi sadece ulteasondami olculuyo kan testi gerekecekmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…