- 30 Ağustos 2008
- 1.450
- 1.254
- 658
- Konu Sahibi Katibe Hanim
-
Canim askeriyeden yardim istedinizmi askeri helikopterler o durumda yardimi devreye sokuyorlar rabbim yar ve yardimciniz olsun. dunden beri cok üzgunum zaten tanidiklarimiz iskenderunda enkaz altinda hala dünden beriBen eşimleyim ama yollar papalı benzin yok kanamam devam ediyor
Canim heryere bilgi verildi insallah en kisa zamanda seni ve bebegıni tez zamanda kurtarirlar cok gecmis olsun lutfen bizlere durumunu an an ilet binlerce insan var boyle diger illerde yarabbimNe olursunuz numaramıda verin adıyaman merkezdeyim
Evet numara da paylaşmışlardi nerde paylasmislardi bulmaya calisayimBende Maraş in ilçesindeyim.Yardim getiren uçaklar ank ve İst a bos olarak geri dönüyorlar.ücretsiz olarak isteyenleri goturuyorlar.hava alanına ulaşabilir misin?
He gözünü sevim bunu arıyordum bende bunu arar mısınız ucakla ayrılın ordan
Canım sen nasılsın ailen nasil çok büyük geçmiş olsun samsunda hissettik bizde o bile korkuttu bizi dualarimiz sizinleBende Maraş in ilçesindeyim.Yardim getiren uçaklar ank ve İst a bos olarak geri dönüyorlar.ücretsiz olarak isteyenleri goturuyorlar.hava alanına ulaşabilir misin?
Şükür iyiyiz biz.maraş merkez feci durumda.Allahım enkazda kalanlara yardim etsin.Hava -8 derece şuan.araba içinde kalıyoruz.gerçekten ısınmak zor evden battaniye indirdik kat kat giyindik.Allah razi olsun.Ne olur dua edin enkazdakiler için.Canım sen nasılsın ailen nasil çok büyük geçmiş olsun samsunda hissettik bizde o bile korkuttu bizi dualarimiz sizinle
Allahım sağ salim ailelerine bağışlasın.Şükür iyiyiz biz.maraş merkez feci durumda.Allahım enkazda kalanlara yardim etsin.Hava -8 derece şuan.araba içinde kalıyoruz.gerçekten ısınmak zor evden battaniye indirdik kat kat giyindik.Allah razi olsun.Ne olur dua edin enkazdakiler için.
Canım benim yaa inşallah iyisinizdirNe olursunuz numaramıda verin adıyaman merkezdeyim
Ne olursunuz numaramıda verin adıyaman merkezdeyim
Yollar kapaliymisBende Maraş in ilçesindeyim.Yardim getiren uçaklar ank ve İst a bos olarak geri dönüyorlar.ücretsiz olarak isteyenleri goturuyorlar.hava alanına ulaşabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?