- 7 Mart 2021
- 339
- 524
- 53
- 37
- Konu Sahibi Katibe Hanim
-
Allah yardımcınız olsun kuzumŞükür iyiyiz biz.maraş merkez feci durumda.Allahım enkazda kalanlara yardim etsin.Hava -8 derece şuan.araba içinde kalıyoruz.gerçekten ısınmak zor evden battaniye indirdik kat kat giyindik.Allah razi olsun.Ne olur dua edin enkazdakiler için.
Ben onu İzmir'de yasiyorum ona rağmen indirdim dünAfad 112 acil uygulaması gibi bişey vardı durumlarda görmüştüm bulamadım. Uygulamayı indirip konum atın
Ahbapi arayın kazen beyAFAD'a bilgi verildi ama ne kadar yardımcı olurlar bilemiyorum. Bu bölgede olup yardımcı olabilecek birileri varsa yardımcı olabilir mi?
Canim benim sizler iyisiniz demi dikkat edin canim kurban olduğum rabbim yar ve yardimciniz olsunŞükür iyiyiz biz.maraş merkez feci durumda.Allahım enkazda kalanlara yardim etsin.Hava -8 derece şuan.araba içinde kalıyoruz.gerçekten ısınmak zor evden battaniye indirdik kat kat giyindik.Allah razi olsun.Ne olur dua edin enkazdakiler için.
İnşallah hayırlı bir sonuca ulaşmıştır hastane ya sağlık kurumuna ulasmislardir sağlıkları iyidir inşallahAdıyaman da hastanede çalışan birisi var mesajı ve numarayı ilettik. İnşallah bir faydası olur çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?