12 haftalık hamileyim, adıyamanda mahsur kaldım. Kanamam başladı sağlık sistemi çalışmıyor hastane yıkık doktorlar yok.

Askerden polisten yardım isteyin yardım uçakları ücretsiz getiriyormus istanbula ankaraya sizi havaalanına ulaştırma imkanları olabilir belki

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardımcınız olsun kuzum enkazda kalanlardan da mucizeler duyarız inşallah. Rabbim yaralarimizi en kısa zamanda sarmayı nasip etsin

İnşallah biran önce ulaşır yardım size çok üzüldüm yemin ederim dünden beri ne evle ne bebeklermle ilgileniyorum aklım fikrim hep sizlerle Rabbim biran önce herkesi sağ salim çıkarsin enkazdan

twitterdan paylaştım umarım yakında olan birileri görür allah yardımcınız olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Afad 112 acil uygulaması gibi bişey vardı durumlarda görmüştüm bulamadım. Uygulamayı indirip konum atın
Ben onu İzmir'de yasiyorum ona rağmen indirdim dün
Numaranizi yanlış girsiniz diye uyarı veriyor halen düşünün kullanamıyorum

Zor durumda olan nasıl halledecek

Haberdar edin lütfen
İyi kötü haberdar edin bizi de
Çok çok üzgünüm

İnstagram, Twitterdan siyasileri bürokratları etiket yapıcam. Profilleri güncel olduğu icin görülür.

İnsanin elinin kolunun bağlı olması ne demek dunden beri yaşayarak bir kez daha gördük...
O bolgedekilerin hepsinin Allah yardımcısı olsun.
Size de insallah yardım ulaşmıştır.

sadece sallanmamıza rağmen çok etkilendim korkuyorum gece hiç uyuyamadım Allah yardımcınız olsun inşallah iyisinizdir şuan

Canim benim sizler iyisiniz demi dikkat edin canim kurban olduğum rabbim yar ve yardimciniz olsun

çok merak ediyorum gerçekten,arayıp bilgi alsakmı diye düşündüm ama telefonunu meşğül etmek istemiyorum,inşallah yardım gitmiştir Allahım herkesi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…