- Konu Sahibi Katibe Hanim
-
Çok çok sevindim çok geçmiş olsunArkadaslar adanada kontrol oldum bebek iyi kanama için ilaç verıldi allah razı olsun sarjım az
İyimi acabaHerhangi bir gelisme var mi
Çok şükür, gözümüz aydın.Arkadaslar adanada kontrol oldum bebek iyi kanama için ilaç verıldi allah razı olsun sarjım az
Allahım şifa versin, inşallah sağlıkla kucağınıza alinn yavrunuzuArkadaslar adanada kontrol oldum bebek iyi kanama için ilaç verıldi allah razı olsun sarjım az
Çok şükür canım iyi olmanıza sevindimArkadaslar adanada kontrol oldum bebek iyi kanama için ilaç verıldi allah razı olsun sarjım az
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunArkadaslar adanada kontrol oldum bebek iyi kanama için ilaç verıldi allah razı olsun sarjım az
İnşallah kurtulmuşsundur eğer hala telefonun açıksa adres telefon bilgilerini paylaşır mısın lütfen12 haftalık hamileyim, adıyamanda mahsur kaldım. Kanamam başladı sağlık sistemi çalışmıyor hastane yıkık doktorlar yok. Kanamam oluyor ve çok fazla acilenn bebeğimle benım yardıma ihtiyacım var
Bebekte bende iyiyiz arkadaslar adanaya saatler sonra geçtik kanamam için ilaç verıldı allah razı olsun
Çok şükür olsunArkadaslar adanada kontrol oldum bebek iyi kanama için ilaç verıldi allah razı olsun sarjım az
İstanbul'da kalacak yere ihtiyacınız olursa bize gelebilirsiniz. Mesaj atmanız yeterliİyiyim, eskisehirdeyim kanamam azaldı hala azda olsa var, allahım kalanlara yardım etsin
Son durum ne acaba12 haftalık hamileyim, adıyamanda mahsur kaldım. Kanamam başladı sağlık sistemi çalışmıyor hastane yıkık doktorlar yok. Kanamam oluyor ve çok fazla acilenn bebeğimle benım yardıma ihtiyacım var
Bebekte bende iyiyiz arkadaslar adanaya saatler sonra geçtik kanamam için ilaç verıldı allah razı olsun
kanamam leke seklinde geliyor bol bol yatıyorum pazartesi tekrar özel bir doktora görüneceğimSon durum ne acaba
Çok çok geçmiş olsunkanamam leke seklinde geliyor bol bol yatıyorum pazartesi tekrar özel bir doktora görüneceğim
Çok ama çok büyük geçmiş olsun, hepsi için ayrı ayrı.kanamam leke seklinde geliyor bol bol yatıyorum pazartesi tekrar özel bir doktora görüneceğim
Cok teşekkürler iyiymişÇok ama çok büyük geçmiş olsun, hepsi için ayrı ayrı.
Ben de gebeliğim boyunca kaynağı belirsiz kanamalar yaşadım. 5. 10. 14. 18. 28. Haftalarda yanılmıyorsam. Leke şeklinde ise kalanı atıyordur vücut.
Gerekli zamanlarda progestan iğne vuruldu. Fitil olarak da kullandım.
Hiç moralinizi bozmayın olur mu? Doğdu benimki , 6 aylık oldu bileAllah’ın izniyle siz de alırsınız kucağınıza, sağlık sizinle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?