- 13 Aralık 2022
- 78
- 266
- 23
- 33
- Konu Sahibi Katibe Hanim
-
Allah yardımcın olsun. bebeğini ve seni bağışlasınArkadaslar adanaya doğru yoldayız, orda doktor bekliyor sağ salim ulaşırsak dua edin, 112 ve afad dönüşte bulundu ama farklı illerden arıyorlar yazarım sarjım çok az
Sağ salim.kavuşursunuz insallah.Allahjm seni ve bebeğini korusunArkadaslar adanaya doğru yoldayız, orda doktor bekliyor sağ salim ulaşırsak dua edin, 112 ve afad dönüşte bulundu ama farklı illerden arıyorlar yazarım sarjım çok az
Canim sizin iyi olmaniza sevindim. Basiniz saolsun canim cok uzucu allahim sabir isna etsin insallahhhh benimde ayni bizim tanidiklar 48 saati gecti hala enkazdalar off cokk zor allahim ya. Aminnn amiinnnAllah razi olsun hepinizden.Bizler iyiyiz maraştan osmaniyeden tanıdıklarımizin cenazeleri geliyor ağlamaktan sürekli basım agriyor elden de birşey gelmiyor.Dün öğleye kadar t ile başlayan operator hic çekmedi ki en pahalı faturayı ödüyoruz.insan aciz hissediyor.kar durdu.inşallah çok geç olmadan ulaşabilirler
Rabbim bebisini seni korusun biloyorum cok zor olacak ama canim benim lutfen metanetli kalmaya calis soylemesi kolay da diyebilirsin biliyorum yollar nasil bilmiyorum birini durdurun herkes yardimci olacaktir orda yardim konvoyu ve askeri arac olmasi lazim yolda lutfen gördüğün an durumunu aciliyetini bildirun canim cok dikkat edin arttcilar cok oluyornus arkadaslarimdan haberler aliyorum guvenli alan filan görursen lutfen hemen durun oraya yol uzerine cadir kent kurulacak ve azerbeycandan sanirim sahra hastanesi kurulmak uzere hemen imkaninin olursa lutfen ulasinArkadaslar allah razı olsun aradılar ama ellerinden bisey gelmiyor progestan alıyorum kanamam devam ediyor, adıyamanda kendı aracımızla çıktık bu kezde yolda kaldık hiçbiryerde benzin yok suan antepteyim galiba
Rabbim yar ve yardimciniz olsun yolda kurulan seyyar hastane olmasi lazim oralardada adana girisinde oyle bilgi aldim insallah dogrudur lutfen artcilara dikkat edin.dualarimiz sizinleArkadaslar adanaya doğru yoldayız, orda doktor bekliyor sağ salim ulaşırsak dua edin, 112 ve afad dönüşte bulundu ama farklı illerden arıyorlar yazarım sarjım çok az
Dün saat sabah 10.30 11 civarı Amasya’dan bi sürü ekipman yola çıktı vinç kepçe tahliye ekipmanları ama bugün öğle 12 gibi hala ulaşamamışlardıEkipleri uçakla göndermişler teçhizat ekipmanları kara yolu ile. Ekipler uykusuz susuz aç bir gündür orada bir şey yapamadan bekliyormuş henüz daha araçlar gelmediği için daha başlamadan yorulmuşlar niye aynı anda hepsini göndermediler ki? Çok büyük bir afet ve işler zorlaştırılırken askeri helikopterlerle uçaklarla cumhurbaşkanlığı uçakları ile her şey taşınabilmesi gerekirdi. Ayrıca tüm özel devlet iş makinaları oraya taşınmalıydı
Dualarımız seninle inşAllah bebeğin seninle kalır LÜTFEN BU MESAJI GÖRÜRSEN BU ZiKRİ OKU El-Musavvir (her şeye şekil veren, ayrı bir biçim vererek tasvir eden ve yarattığı varlıklara suret veren) zikrini Çek ne kadar okuyabilirsen içinden tekrar et bebeğin sana tutunması için zikir senin adına bende dua okuyacağım benim yorumumu gören kadınlar lütfen MERYEM suresini okuyabilecek durumda olan varsa bu hanım ve diğer depremzede tüm kadınlar adına okuyalım dualarımızı gönderelim ne kadar çok kişi okursak o kadar çok faydası olur Allah yardımcınız olsun birde Araf suresi okuyabilen olursa okuyalımArkadaslar adanaya doğru yoldayız, orda doktor bekliyor sağ salim ulaşırsak dua edin, 112 ve afad dönüşte bulundu ama farklı illerden arıyorlar yazarım sarjım çok az
Şükürler olsun.Arkadaşımızın durumu iyi ailesinin yanına Adana’ya gidiyor şarjı az bilgi vermek istedim
Çok şükürArkadaşımızın durumu iyi ailesinin yanına Adana’ya gidiyor şarjı az bilgi vermek istedim
Arkadaş görüşmüş durumu gayet iyimiş hamd olsunSon durum nedir acaba Adıyaman umkede görevli hemşire arkadaşım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?