12 haftalık hamileyim, adıyamanda mahsur kaldım. Kanamam başladı sağlık sistemi çalışmıyor hastane yıkık doktorlar yok.

Canim sizin iyi olmaniza sevindim. Basiniz saolsun canim cok uzucu allahim sabir isna etsin insallahhhh benimde ayni bizim tanidiklar 48 saati gecti hala enkazdalar off cokk zor allahim ya. Aminnn amiinnn

Arkadaslar allah razı olsun aradılar ama ellerinden bisey gelmiyor progestan alıyorum kanamam devam ediyor, adıyamanda kendı aracımızla çıktık bu kezde yolda kaldık hiçbiryerde benzin yok suan antepteyim galiba
Rabbim bebisini seni korusun biloyorum cok zor olacak ama canim benim lutfen metanetli kalmaya calis soylemesi kolay da diyebilirsin biliyorum yollar nasil bilmiyorum birini durdurun herkes yardimci olacaktir orda yardim konvoyu ve askeri arac olmasi lazim yolda lutfen gördüğün an durumunu aciliyetini bildirun canim cok dikkat edin arttcilar cok oluyornus arkadaslarimdan haberler aliyorum guvenli alan filan görursen lutfen hemen durun oraya yol uzerine cadir kent kurulacak ve azerbeycandan sanirim sahra hastanesi kurulmak uzere hemen imkaninin olursa lutfen ulasin

Arkadaslar adanaya doğru yoldayız, orda doktor bekliyor sağ salim ulaşırsak dua edin, 112 ve afad dönüşte bulundu ama farklı illerden arıyorlar yazarım sarjım çok az
Rabbim yar ve yardimciniz olsun yolda kurulan seyyar hastane olmasi lazim oralardada adana girisinde oyle bilgi aldim insallah dogrudur lutfen artcilara dikkat edin.dualarimiz sizinle

Dün saat sabah 10.30 11 civarı Amasya’dan bi sürü ekipman yola çıktı vinç kepçe tahliye ekipmanları ama bugün öğle 12 gibi hala ulaşamamışlardı kardan dolayı bi müddet mahsur kaldılar sanırım. Sonrasında yollar açıldı ama o taraftaki yolların çoğunluğu yıkık durumda olduğu için yavaş ilerliyorlar. Allah yardımcıları olsun

Arkadaslar adanaya doğru yoldayız, orda doktor bekliyor sağ salim ulaşırsak dua edin, 112 ve afad dönüşte bulundu ama farklı illerden arıyorlar yazarım sarjım çok az
Dualarımız seninle inşAllah bebeğin seninle kalır LÜTFEN BU MESAJI GÖRÜRSEN BU ZiKRİ OKU El-Musavvir (her şeye şekil veren, ayrı bir biçim vererek tasvir eden ve yarattığı varlıklara suret veren) zikrini Çek ne kadar okuyabilirsen içinden tekrar et bebeğin sana tutunması için zikir senin adına bende dua okuyacağım benim yorumumu gören kadınlar lütfen MERYEM suresini okuyabilecek durumda olan varsa bu hanım ve diğer depremzede tüm kadınlar adına okuyalım dualarımızı gönderelim ne kadar çok kişi okursak o kadar çok faydası olur Allah yardımcınız olsun birde Araf suresi okuyabilen olursa okuyalım
A’raf Suresi 54. Ayet:“Bismillahirrahmanirrahîm. İnne rabbekumullâhullezî halakas semâvâti vel arda fî sitteti eyyâmin summestevâ alâl arşı, yugşîl leylen nehâre yatlubuhu hasîsen veş şemse vel kamere ven nucûme musahharâtin bi emrihi, e lâ lehul halku vel emr(emru), tebârakallâhu rabbulâlemîn(âlemîne).”

Anlamı: “Bismillahirrahmanirrahîm
Semaları ve arzı altı günde yaratan, muhakkak ki sizin Rabbiniz Allah’tır. Sonra arşa istiva etti. Gündüz, onu süratle talep eden (takip eden) gece ile örtülür. Ve güneş ve ay ve yıldızlar O’nun emrine musahhardır (boyun eğmişlerdir). Yaratma ve emir O’nun değil mi? Âlemlerin Rabbi mübarektir, şanı yücedir.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…