12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Yuruyuse gitcem 15 dk sonra

Ara ogun yapiyorum

Duble sekersiz turk kahvesi
3 adet tahilli form biskuvi

Dip not: spor oncesi icilen sekersiz turk kahvesi yag yakimini hizlandiriyor

Ben dun aksam basladim yogurt kurune. uygulayacam kesinlikle. Normalde bagirsaklarim cok iyi calisir ama aksam yiyince Cok afedersiniz sabah iki kez tuvalete ciktim hem aci hem yogurt bir de limon super uclu olmus.

Ben dun aksam basladim yogurt kurune. uygulayacam kesinlikle. Normalde bagirsaklarim cok iyi calisir ama aksam yiyince Cok afedersiniz sabah iki kez tuvalete ciktim hem aci hem yogurt bir de limon super uclu olmus.
Beni de sabah tuvalete cikardi
Ve midem kazinarak uyandim resmen

Bir bardak yeşil çayı zar zor içtim. Midem çok bulandı. Şekersiz hiç çekilmiyormuş. Az önce de bir elmayı ince ince dilimleyip tarçın sepip yedim.Tarçın çok hoş bir tat veriyor elmaya.

Bir bardak yeşil çayı zar zor içtim. Midem çok bulandı. Şekersiz hiç çekilmiyormuş. Az önce de bir elmayı ince ince dilimleyip tarçın sepip yedim.Tarçın çok hoş bir tat veriyor elmaya.
En guzel tatli tarcinli elma. Yesil caya limon sikip icmeyi dene. Bir de demleme mi yoksa sallama mi iciyorsun

Tam 60 dk tempolu yuruyus yaptim geldim. banyomu yaptim ohh. birazdaN salata yapip aksam yemegi icin ilave hazirlicam. Esim tuzlu tatli kurabiye almis :) gecen hafta evde tuzlu birsey yok demistim. Ki ben tuz kullanmiyorum 10 yildir ama vucut bazen istiyor demek ki. ama yemeyecegimi soyledim sen yersin kizinla diyince, farkettim 3 gundur hic abur cubur yemedin dedi :) umarim kazasiz bir aksam olur

En guzel tatli tarcinli elma. Yesil caya limon sikip icmeyi dene. Bir de demleme mi yoksa sallama mi iciyorsun
Sallama içtim. Akşam bir de limonlu deneyeyim. Aslında benim hissetiğim kadar kötü değildir tadı. Ben çayı şekerli içemeyen biriydim. Şimdi zorlanmam doğal sanırım. Bu şeker ne fena birşeymiş. Diyet bitse de bir daha kullanmayı düşünmüyorum.

Caykur un organik yesil cayini tavsiye ederim tadi cok guzel ben demleyip direk iciyorum su karistirmadan. Sekeri birakinca cayin gercek tadini anlarsin. Ben 10 yil once diyetisyene gittigimde seker ve tuzu biraktim. Sekeri biraktim ama tatliyi birakamadim. Ona da sukur gunde 10 bardak siyah cay iciyorum dusunsene 1 kup seker atsam.

Sallama olan yesil caylarin cesitli aromalari olanlar da var. Onlardan deneyebilirsiniz. Tarcinli, yaseminli, bergamotlu, açaili vs belki daha kolay icebilirsiniz. Ben de bitki caylarini sekersiz icip sıkıntı cekmeyip normal cayda sekerden vazgecemiyordum biraktim ama bir haftadir.

Benimki çaykur süzen yeşil çay. Ne güzel 10 yıldır gereksiz şeker almıyorsun. Tatlıyı bırakmak diye bir şey mi icat edilmiş:) hiç haberim yok. Tatlı=mutluluk benim için. Zaten başıma ne geldiysem tatlı aşkımdan geldi

Benimki çaykur süzen yeşil çay. Ne güzel 10 yıldır gereksiz şeker almıyorsun. Tatlıyı bırakmak diye bir şey mi icat edilmiş:) hiç haberim yok. Tatlı=mutluluk benim için. Zaten başıma ne geldiysem tatlı aşkımdan geldi

Akşam limonla beraber tarçında eklemeyi düşünüyorum. İnşallah kendimi şeker eklerken bulmam:)

Benim de basima ne glediyse tatli dan geldi. Aksam yemegi yedim.

Menum ;

1 kase tarhana corbasi
1 adet izgara tavuk pirzola
karisik marul salatasi ve yogurt

Aksam yemegimi yedim ben de.

1 tabak kisir yaninda bol marul
Sekersiz cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…