- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Beni de sabah tuvalete cikardiBen dun aksam basladim yogurt kurune. uygulayacam kesinlikle. Normalde bagirsaklarim cok iyi calisir ama aksam yiyince Cok afedersiniz sabah iki kez tuvalete ciktimhem aci hem yogurt bir de limon super uclu olmus.
En guzel tatli tarcinli elma. Yesil caya limon sikip icmeyi dene. Bir de demleme mi yoksa sallama mi iciyorsunBir bardak yeşil çayı zar zor içtim. Midem çok bulandı.Şekersiz hiç çekilmiyormuş. Az önce de bir elmayı ince ince dilimleyip tarçın sepip yedim. Tarçın çok hoş bir tat veriyor elmaya.
Sallama içtim. Akşam bir de limonlu deneyeyim. Aslında benim hissetiğim kadar kötü değildir tadı. Ben çayı şekerli içemeyen biriydim. Şimdi zorlanmam doğal sanırım. Bu şeker ne fena birşeymiş. Diyet bitse de bir daha kullanmayı düşünmüyorum.En guzel tatli tarcinli elma. Yesil caya limon sikip icmeyi dene. Bir de demleme mi yoksa sallama mi iciyorsun
Caykur un organik yesil cayini tavsiye ederim tadi cok guzel ben demleyip direk iciyorum su karistirmadan. Sekeri birakinca cayin gercek tadini anlarsin. Ben 10 yil once diyetisyene gittigimde seker ve tuzu biraktim. Sekeri biraktim ama tatliyi birakamadim. Ona da sukur gunde 10 bardak siyah cay iciyorum dusunsene 1 kup seker atsam.Sallama içtim. Akşam bir de limonlu deneyeyim. Aslında benim hissetiğim kadar kötü değildir tadı. Ben çayı şekerli içemeyen biriydim. Şimdi zorlanmam doğal sanırım. Bu şeker ne fena birşeymiş. Diyet bitse de bir daha kullanmayı düşünmüyorum.
Sallama olan yesil caylarin cesitli aromalari olanlar da var. Onlardan deneyebilirsiniz. Tarcinli, yaseminli, bergamotlu, açaili vs belki daha kolay icebilirsiniz. Ben de bitki caylarini sekersiz icip sıkıntı cekmeyip normal cayda sekerden vazgecemiyordumSallama içtim. Akşam bir de limonlu deneyeyim. Aslında benim hissetiğim kadar kötü değildir tadı. Ben çayı şekerli içemeyen biriydim. Şimdi zorlanmam doğal sanırım. Bu şeker ne fena birşeymiş. Diyet bitse de bir daha kullanmayı düşünmüyorum.
Benimki çaykur süzen yeşil çay. Ne güzel 10 yıldır gereksiz şeker almıyorsun. Tatlıyı bırakmak diye bir şey mi icat edilmiş:) hiç haberim yok. Tatlı=mutluluk benim için. Zaten başıma ne geldiysem tatlı aşkımdan geldiCaykur un organik yesil cayini tavsiye ederim tadi cok guzel ben demleyip direk iciyorum su karistirmadan. Sekeri birakinca cayin gercek tadini anlarsin. Ben 10 yil once diyetisyene gittigimde seker ve tuzu biraktim. Sekeri biraktim ama tatliyi birakamadim. Ona da sukur gunde 10 bardak siyah cay iciyorum dusunsene 1 kup seker atsam.
Benimki çaykur süzen yeşil çay. Ne güzel 10 yıldır gereksiz şeker almıyorsun. Tatlıyı bırakmak diye bir şey mi icat edilmiş:) hiç haberim yok. Tatlı=mutluluk benim için. Zaten başıma ne geldiysem tatlı aşkımdan geldiCaykur un organik yesil cayini tavsiye ederim tadi cok guzel ben demleyip direk iciyorum su karistirmadan. Sekeri birakinca cayin gercek tadini anlarsin. Ben 10 yil once diyetisyene gittigimde seker ve tuzu biraktim. Sekeri biraktim ama tatliyi birakamadim. Ona da sukur gunde 10 bardak siyah cay iciyorum dusunsene 1 kup seker atsam.
Akşam limonla beraber tarçında eklemeyi düşünüyorum. İnşallah kendimi şeker eklerken bulmam:)Sallama olan yesil caylarin cesitli aromalari olanlar da var. Onlardan deneyebilirsiniz. Tarcinli, yaseminli, bergamotlu, açaili vs belki daha kolay icebilirsiniz. Ben de bitki caylarini sekersiz icip sıkıntı cekmeyip normal cayda sekerden vazgecemiyordumbiraktim ama bir haftadir.
Hem limon hem tarcin daha fena olmasinAkşam limonla beraber tarçında eklemeyi düşünüyorum. İnşallah kendimi şeker eklerken bulmam:)
İnan o tadı almamak için domates bile katabilirimHem limon hem tarcin daha fena olmasin
Ovv cok fenaİnan o tadı almamak için domates bile katabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?