- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
- Konu Sahibi paradiseislander
-
Canım oldun mu sen transferMerhabalar,
Var mı 12 Haziran ya da yakın tarihte transfer olanlar?
Allah yardımcımız olsun.
Ne durumdasınız?
Oldum ben dünCanım oldun mu sen transfer
Ayy hadi bakalım inşallah hayırlı müjdelere vesile olurOldum ben dün
İnşaallah hayırlı mucizelere,müjdelere kucak açtıkAyy hadi bakalım inşallah hayırlı müjdelere vesile olur
İnşallah canım benimİnşaallah hayırlı mucizelere,müjdelere kucak açtık
Kız sen beni tanıyamadın herhaldeSizde var mı tedavi durumu şuanda?
2 gün var aramızda o vakitMerhabalar. Bugün 3.gün embriyosu olarak iki embriyo transfer edildi. Halen hastanedeyim çok yeni. Birbirimize destek olalım istedim
Amin inşallah. Kullandığınız ilaçlar var mı şu an?2 gün var aramızda o vakit
Hayırlı olsun inşaallah
Rabbim pozitif hayırlı müjdeli sonuçlara ulaştırsın ikimizi de
Var canımAmin inşallah. Kullandığınız ilaçlar var mı şu an?
Hayırlı olsun canımMerhaba bende 12 haziranda transfer oldum.3.gün embriyosu 6 hücreli tek transfer.Doktor yüzde 30 şans verdi ama bakalım hayırlısı
Amin inş canım.Beklemek çok zormuş gerçekten.Bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben estrofem folik asit coraspin vitamin ve progeston iğne.İğne çok canımı yakıyor ama mucizemiz için inş sabredicezVar canım
Hayırlı olsun canım
Bekliyoruz o zaman birlikte güzel haberleri
CorasprinAmin inş canım.Beklemek çok zormuş gerçekten.Bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben estrofem folik asit coraspin vitamin ve progeston iğne.İğne çok canımı yakıyor ama mucizemiz için inş sabredicez
Hayırlı haberler alalım inşallah. Sizin test tarihiniz ne?Merhaba bende 12 haziranda transfer oldum.3.gün embriyosu 6 hücreli tek transfer.Doktor yüzde 30 şans verdi ama bakalım hayırlısı
Amin inş.Çok umutlu değilim korkuyorum bellide negatif duymaktan.Birde yüzde 30 dediler yA şansı iyice ümidin kesildi.24 Haziran test tarihim ama ben 22 sinde yapacağımHayırlı haberler alalım inşallah. Sizin test tarihiniz ne?
Hepimiz aynı ruh halindeyiz..Amin inş.Çok umutlu değilim korkuyorum bellide negatif duymaktan.Birde yüzde 30 dediler yA şansı iyice ümidin kesildi.24 Haziran test tarihim ama ben 22 sinde yapacağım
Kaçıncı gün embriyosu seninHepimiz aynı ruh halindeyiz..
Ben öyle ihtimal, yüzdelik falan soramadım ümit bağlamayayım diye korkumdan..
Nasip artık
Benimki de 23 ünde
Benimkiler pazartesi günü toplandı, cumartesi transfer edildi.Kaçıncı gün embriyosu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?