- Konu Sahibi paradiseislander
-
Ayyy canim masallah Allah nazarlardan saklasin kötü gözden uzak tutsun insallah ... bidaha ne zaman gidiyorsun bana cok gec verdi randevuyu bide canim alttanmi bakdi karindanmi ... Basin agrisin ücüne isim düsünmekden o tatli anlari göresin insallahTeşekkür ederim 3 kalpte atıyor
Amiiin amiin canım inşallahAyyy canim masallah Allah nazarlardan saklasin kötü gözden uzak tutsun insallah ... bidaha ne zaman gidiyorsun bana cok gec verdi randevuyu bide canim alttanmi bakdi karindanmi ... Basin agrisin ücüne isim düsünmekden o tatli anlari göresin insallah
Ohh ne guzel
Benim alttan bakdi ama insallah bidahaki gidisime karindan bakmaya döner artik insallahAmiiin amiin canım inşallahKarından baktı senin nasıl baktı? Şimdiden kendimce isimler düşünüyorum
Clife bitkisel macun tavsiye ederim integram hesapları var inşallah sizin için umut olur27 mayıs yani 1 ay önce transfer oldum. Sonuç negatif. Yaş 45. Varsa ileri yaş tüp bebek merkezı başarı oranı yüksek olan önerileriniz bekliyorum. Ya da kocakarı ilaçları vs.Yani Allah tan ümit kesilmez
Canim sen bugunmu gidiyordun doktora naptinMerhaba, Test yaptınız mı?
Yarın gideceğim canım bakalım kese içinde bebişi görüp kalbini duyacak mıyız? Akşam yemeğinden beri sağ kasığımda yanma ve bacağıma vuran ağrı var umarım sorun yoktur.Canim sen bugunmu gidiyordun doktora naptin
Magnezyum eksikligi bende 5.haftada oldu hap yazdi doktorum gectiYarın gideceğim canım bakalım kese içinde bebişi görüp kalbini duyacak mıyız? Akşam yemeğinden beri sağ kasığımda yanma ve bacağıma vuran ağrı var umarım sorun yoktur.
Bugün soracağım bakalım ne diyecekMagnezyum eksikligi bende 5.haftada oldu hap yazdi doktorum gecti
6+5 oldum evet. 15 gün sonra gel dedi, 3 ağustosta gideceğim 18 gün falan oluyor.Ayyyyyyyyy cokk sevindim canimmm cok cok sukur ... sen simdi kac oldun 6+5 mi bidaha randevu ne zamana verdi...
Dedimi kac attigini kalbin sayisi oluyormusya... iki hafta sonra benimki dinlenilecek herhlde 9 haftalik olmus oluyorum6+5 oldum evet. 15 gün sonra gel dedi, 3 ağustosta gideceğim 18 gün falan oluyor.
Yok söylemedi, sormak aklıma gelmedi kiDedimi kac attigini kalbin sayisi oluyormusya... iki hafta sonra benimki dinlenilecek herhlde 9 haftalik olmus oluyorum
İyi bayramlar canim sanada insallah seneye bebislerimizle kutlariz...Herkese iyi bayramlar
İnşallah canımİyi bayramlar canim sanada insallah seneye bebislerimizle kutlariz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?