12 Haziran Transfer Yapılanlar

Cok guzel canim hayirli olsun yuksek cikanlrin ikiz ucuz gebelikleri tuttugundan oyle canim ....normal insan gibi hamilesin takilma sayilara keyfini cikar ... bak bosuna stress yaptin kac gundur simdide 135emi takilacaksin 😀😀😀
Ay ne bileyim canım. Millete 'aaa bu da sorulur mu ' diye düşündüğüm şeyleri soruyorum yaşıyorum. Zaten pts bir daha test yaptırıp artışa bakıp doktorumu arayacağım randevu oluşturmak için

Kızlar nasılsınız? karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. Sizde de oldu mu adete benzer aniden giren ağrılar?

Benimde kasıklarımda batma vardı 3 ~4 gün sürdü.Cumadan beri kahverengi lekelenme var.Doktor batmalara normal dedi.Aça sizde de lekelenme var mı?
Bende bir anda giren ama kısa süren ağrı var sadece, lekelenme olmadı hiç.

Benimde kasıklarımda batma vardı 3 ~4 gün sürdü.Cumadan beri kahverengi lekelenme var.Doktor batmalara normal dedi.Aça sizde de lekelenme var mı?
Korkmayın yerleşiyor olabilir ama mutlaka doktora görünün progestan verebilir

27 mayıs yani 1 ay önce transfer oldum. Sonuç negatif. Yaş 45. Varsa ileri yaş tüp bebek merkezı başarı oranı yüksek olan önerileriniz bekliyorum. Ya da kocakarı ilaçları vs. 😁Yani Allah tan ümit kesilmez

Back
X