- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
- Konu Sahibi paradiseislander
Benimki de kalçadan da PpAaSs adlı arkadaşınki farklı dozajlı bi iğneKalçadan değil mi o. Benim kalçadan canım
O yüzden sanırsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de kalçadan da PpAaSs adlı arkadaşınki farklı dozajlı bi iğneKalçadan değil mi o. Benim kalçadan canım
Aramıza hoşgeldinMerhaba bende 16 haziranda oldum transfer![]()
Hoşbulduk canım inşallah güzel haberler alırızAramıza hoşgeldin![]()
ÂMİNNMNNNHoşbulduk canım inşallah güzel haberler alırız![]()
Trabzon’da Farabi hastanesinde oldum dünNerde transfer oldun canım
Estroferm verdiler banaRahim kalınlığını geliştirerek embriyonun tutunmasını sağlamak için kana östrojen hormonu salınmasını sağlıyomuş
YA bu kalçadan olan çok zor ya. Napcaz Bi başka muadili olsada değiştirsekBenimki de kalçadan da PpAaSs adlı arkadaşınki farklı dozajlı bi iğne
O yüzden sanırsam
Baya ağrı acı yapıyo di miYA bu kalçadan olan çok zor ya. Napcaz Bi başka muadili olsada değiştirsek
O da var bende, günde 3 kez mavi renkte olanEstroferm verdiler bana
Baya ağrı acı yapıyo di mi
Progestan iğne sanırım evet o çok zor dağılıyor ovalayın bolca çok şükür bu sefer ki bana göbekten bağla iğne verildi biraz pahalı ama idare ediyorumYA bu kalçadan olan çok zor ya. Napcaz Bi başka muadili olsada değiştirsek
Ben onu 4 tablet kullanıyorum canım. Ama bana bant vermedi. Sana extra bant neden verdi acaba. Doktorun kim Di canımO da var bende, günde 3 kez mavi renkte olan
Yağlı bir iğne ya o sebepten dağılması zor oluyor zannımca... Bi yolu olmalı acıyı azaltmanın
![]()
Hayır 2/3/5 günlük de değil, vurmaya yer nası bulcaz bilmiyorumYağlı bir iğne ya o sebepten dağılması zor oluyor zannımca![]()
Fitili de var bende Sende de var mı günde 3 kezHayır 2/3/5 günlük de değil, vurmaya yer nası bulcaz bilmiyorumagızdan yada fitil bant felan yokmu acaba
Lutinus mu dediğin fitil. Oysa bende de var. Ama bantı neden verdi doktorun acabaFitili de var bende Sende de var mı günde 3 kez
Fitil dediğim şuLutinus mu dediğin fitil. Oysa bende de var. Ama bantı neden verdi doktorun acaba
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah RabbimArkadaşlar ben 9 haziranda transfer olmuştum yarın test günümdü dayanamadım bugün test verdim sonuç pozitif çok şükür rabbim hepimize nasip etsin inşallah