Merhabalar kizlar araniza yeni geldim aday olarak
Teşekkür ederim canım. Ama ben samimi arkadaşlarımı hep hatırlatırım. Pastamı alır sürpriz yaparımNice güzel mutlu yıllara kaptan. Ah anneler... Benim de bi annem hatırlar
Takım menülerine yazmışsın tatlımNereye yazmışım ki bulamadım şimdi
Teşekkür ederiz efemmmKızlarrrrrrr harikasınızzzz sizzz yaşasınnnnn
Geçen hafta bildirim yaptıysan geçen haftaya göreİnanmıyorum yaa gidip menü sayfasına yazmışım. Sabah sabah heyecan ve acelen yapıtığım işe bak.
Birde telefondan girmek çok sinir bozucu geçmiyor sayfalar arasında. Sinir ediyor beni...
Neyse kopyaladım aşağıya..gulenyuzumsunsen
Günaydın kizlar...
Kilo bildirimi zamaniii
69.1 ile basladigim seruvende 65.5 i gormus bulunuyorum..
Bu arada benim başlangıç kilomu geçen haftaya göremi alacaksınız? Takıma girdiğim güne göre mi?
Geçen hafta bildirim yaptıysan geçen haftaya göre
Hiç bildirim yapmadın bu ilkse başlangıç kilona göre canım
***12.TAKIM 543.Etap***
florence_N (73.3/72.3/1/%1.36)
asya_01 (69
cerulean ( 58,7
jane eyre_ (58.9
gulenyuzumsunsen (79.9
hugocuk (78
İnnuk(
@Alya39
Niloyabebe
@akasya1612
***12.TAKIM 543.Etap***
florence_N (73.3/72.3/1/%1.36)
asya_01 (69
cerulean ( 58,7
jane eyre_ (58.9
gulenyuzumsunsen (79.9/79/0.9/%1.12)
hugocuk (78
İnnuk(
@Alya39
@irmak adar
@akasya1612
Kaptanım gelince söylesin de sanırım geçen haftayla devam edersin canımGeçen hafta bildirim yaptım ama geç yaptığım için listeye girememiştim.
sonuçta verdiğim kilonun takıma faydası olsun da gerisi önemli değil
Süper canım tebrikler
Teeee 10. Takımın kapandığı zamanki kilona göre yapacağız canım. Bulucam ben PC geçince.İnanmıyorum yaa gidip menü sayfasına yazmışım. Sabah sabah heyecan ve acelen yapıtığım işe bak.
Birde telefondan girmek çok sinir bozucu geçmiyor sayfalar arasında. Sinir ediyor beni...
Neyse kopyaladım aşağıya..gulenyuzumsunsen
Günaydın kizlar...
Kilo bildirimi zamaniii
69.1 ile basladigim seruvende 65.5 i gormus bulunuyorum..
Bu arada benim başlangıç kilomu geçen haftaya göremi alacaksınız? Takıma girdiğim güne göre mi?
Teeee 10. Takımın kapandığı zamanki kilona göre yapacağız canım. Bulucam ben PC geçince.
Geçen hafta takımlar arası birinci olan bayan 5 kilo mu vermiş yoksa benim gözler mi bozduldu
Valla tanısam elini öperdim nasıl yapmış ya
Ben 9. Takımdan ayrıldımNiloyabebe sen hangi takımdasın. 9 da mı bizde mi. Hepsini deneyip tarafını mı seçecesin.
Hımmm yanlış bakmışım canım doğru söylüyorsun ..5,08 yüzdesi sanırım canım birinciler sırlarını paylaşıyor kısmında 3,2 kilo verdiğini yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?