- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
hiç böyle düşünmemiştim sagolCanım süt sıvı şeker aklında bulunsun. Sıvı şekerde hiç iyi değil. Protein ve karbonhidrat bir arada olduğu için aşırı insülin salgılatıyor yağ yakımını engelliyor. Kimse bilmez bunu. Ona rağmen kilo verebiliyorsan sorun değilde bende olumsuz etki yapıyor
Yani hergün azcık karbonatlı su içsen veya elma sirkeli su zati alkali olursun hemde zaten diyet yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz zaten alkali olursun boşver protein candır beeeBu sağlıksız diyet yapanları kızmasın kimse. Proteini bastırsam Allah bilir takır takır gider kilolar. Alkali beslenmeden filan anlamıyor bu bünye
Deme bebeğim deme. Katılıyorum harfiyenYani hergün azcık karbonatlı su içsen veya elma sirkeli su zati alkali olursun hemde zaten diyet yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz zaten alkali olursun boşver protein candır beeekahrolsun karbonhidrat
Darısı başımızaProtein ağırlıklı beslendiğim günler. Yemeden kesiliyorum iştah miştah kalmıyor. Bu ben olamam diye şoklara giriyorum
Aynen bende de öyle oluyor vallaProtein ağırlıklı beslendiğim günler. Yemeden kesiliyorum iştah miştah kalmıyor. Bu ben olamam diye şoklara giriyorum
Aynı ben. yarın geç tartıl canım mümkünse 9 10 gibiBunu niye yaptım bilmiyorum ama Bende şimdi üç bardak kaynara yakın su içtim ve yattım
Yarın Cuma ya suyu bile şüpheli içiyorum yemin olsun
Öyle yapıyım demiAynı ben. yarın geç tartıl canım mümkünse 9 10 gibi
İyi geceler canımIyi geceler kızlar bende uyuyayim
İyi geceler fıstık. Allah rahatlık versinIyi geceler kızlar bende uyuyayim
Canım benim vücûd su türüyor. 6 saat sürüyormuş böbreklerin suyu süzmesi. Bilgin olsunÖyle yapıyım demi
Yüz gram yüz gramdır
Sence kötü bişi mi yaptım içerek
Canım benim vücûd su türüyor. 6 saat sürüyormuş böbreklerin suyu süzmesi. Bilgin olsun
Sağol sizleredeİyi geceler fıstık. Allah rahatlık versin
Geç tartılmaya çalış yarın. Tartı gününden önce de gece su içme canım. Boşuna moralimiz bozuluyor sonra
Yaktın beni su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?