- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Ağlama elinden geleni yaptın canımHedefe ulaşılamadı malesef 87.8 bu hafta 87 bekliyordum 90-87.8 giden 2kilo 200gr
Aynen kahvaltı yapmadığın sürece gidiyor baya... Çantana kat git tartıyı. Ya da iş yerine de al bi tartıGeç mi tartilmak daha iyi ya, ben mecbur sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum işe gitmeden :/
2 kilo 200 grama da ağlayanı gordu ya bu gözler açık gitmez artıkHedefe ulaşılamadı malesef 87.8 bu hafta 87 bekliyordum 90-87.8 giden 2kilo 200gr
Listeye izine çıktığı kiloyla dönmek istiyordu kaptanım sanırım2 kilo 200 grama da ağlayanı gordu ya bu gözler açık gitmez artık
Sabırsızlanıyoz kaptanımGünaydın canlarımmmm.. Maşallah ne kadar erkencisiniz. Sabahın köründe niye tartılıyonuz bekleyin azcık ne aceleniz var
Biliyorum canım da 2.200 de az değil sonuçta...Listeye izine çıktığı kiloyla dönmek istiyordu kaptanım sanırım
Sen kaç geldin yazmadın galiba.Sabırsızlanıyoz kaptanım
Bugün sabah olmadı bana
bi an önce kurtulmak istiyoz söyleyip
Tabiki de az değil muhteşem bi farkBiliyorum canım da 2.200 de az değil sonuçta...
9 u bekliyorum kaptanım o zaman tartılcamSen kaç geldin yazmadın galiba.
Bu hiç iyi olmamış kuzum ya neyse canın sagolsun bide öglene dogru tartıl sabah yalnış çıkmış ola bilir
iki saat sonra bi daha tartil belki sonuç değişir.
Hiç bişi yeme içme de bi de 08:30 da tartıl canım belki biraz gider ..
Hedefe ulaşılamadı malesef 87.8 bu hafta 87 bekliyordum 90-87.8 giden 2kilo 200gr
Günaydınlar bu arada herkese, hayırlı cumalar bende de -500 var :) çok değil ama Allah bereket versin :))
tebrikler canımGünaydınlar bu arada herkese, hayırlı cumalar bende de -500 var :) çok değil ama Allah bereket versin :))
Ben baya bi farklı yedim geçen haftaya göre amaAynen ben de bekliyorum. Bakalım kaçamağım da çok aslında ama yine de gider sanırım. Kür yaptım ya ona güveniyorum. Bu gün tekrar dikkat etmeye ve spora başlıyorum. Yeter mezuniyet şımarıklığı
2.2 süper canım tebrikler :)) bak biz burada 500 grama bile seviniyoruz :) hem zaten 1 hafta da fazlası da zarar gibi sankiHedefe ulaşılamadı malesef 87.8 bu hafta 87 bekliyordum 90-87.8 giden 2kilo 200gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?