- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Yok canım ne özrü olabilir tabiBen oraya kopyalamamışmıyım canım ya eğer öyleyse çok özür dilerim inan ki farkında değilim bundan sonra dikkatli olayım
Anam Gerçekten mi inanmıyorum sana kuzum ya biz burda bi aile olduk samimi bulduğum için espiri yaptım niye yalnış anladınki özür dilerim ya
Birinin kalbini kırmak en son isteyeceğim şey alındın sandım gerçekten elinde sopa geldigin için Gardiyan yazdım kuzum
Şaka kız ne küsecem sensin gardiyan
Biliyom kııız sende şaka kaldırıyorsun diye bende sana takılıyorum zaten Yok küsülecek şey mi oBirinin kalbini kırmak en son isteyeceğim şey alındın sandım gerçekten elinde sopa geldigin için Gardiyan yazdım kuzum
Ben yatar kuzucum herkese iyi geceler sabah ola hayrola bol eksiler şimdiden asılın küreklere ilk 3.girelim artık inş hepinizi öptümBiliyom kııız sende şaka kaldırıyorsun diye bende sana takılıyorum zaten Yok küsülecek şey mi o
Aynen bende yattım vallaBen yatar kuzucum herkese iyi geceler sabah ola hayrola bol eksiler şimdiden asılın küreklere ilk 3.girelim artık inş hepinizi öptüm
Bu hiç iyi olmamış kuzum ya neyse canın sagolsun bide öglene dogru tartıl sabah yalnış çıkmış ola bilirGünaydın kızlar 59.9 +400haftaya telafiedeceğim inşallah
Günaydın canım bende çocukları okula gönderdim eşim kahvaltı yapıyo çıksın bende yatıcam 10.30da tartılırım artıkGünaydın kızlar. Bebeği emzirmeye kalktım. Biraz daha uyurum şimdi sonraaa tartı vakti. Bir yandan da kendimi tutamıyorum ama biraz daha beklicem tartılmak için
iki saat sonra bi daha tartil belki sonuç değişir.Günaydın kızlar 59.9 +400haftaya telafiedeceğim inşallah
Hiç bişi yeme içme de bi de 08:30 da tartıl canım belki biraz gider ..Günaydın kızlar 59.9 +400haftaya telafiedeceğim inşallah
Anaaaa spor salonunun dibine gittin diye ben seni spor yapıyor sanıyordum...Üç haftadır spor yapmıyorum kaptanım nası gelsin
Hala 96-97 aralığında debeleniyorum
Geç mi tartilmak daha iyi ya, ben mecbur sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum işe gitmeden :/Günaydın canlarımmmm.. Maşallah ne kadar erkencisiniz. Sabahın köründe niye tartılıyonuz bekleyin azcık ne aceleniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?