- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bugün canım sıkılıyo sana oturmaya gelim mi
Olmadı beğenmedim oni
Gel canım gel beklerim her zamanBugün canım sıkılıyo sana oturmaya gelim mi
Şişim şu anda fiziksel olarak farkındayım da o yüzden de dim de bahane için değil sonuç önemli şu andaAdetin le alakası ola bilir de ama hiç iyi olmamış ya bu hafta iki artıya gelen var bu hafta iyi sonuç alacaktık zannederken hiç hiç iyi olmadı
olsun canım napalımŞişim şu anda fiziksel olarak farkındayım da o yüzden de dim de bahane için değil sonuç önemli şu anda
200 gr artı görünüyorsun canım gider haftaya.. Günlerde yediklerinin sonuçlarıdır onlarŞişim şu anda fiziksel olarak farkındayım da o yüzden de dim de bahane için değil sonuç önemli şu anda
Tamam kaptan peki şimdi nasıl devam edicem dikkat edersem haftaya mı edegerlendireceksiniz yoksa tamamen mi çıkıcamGeldim kızlar.Gulumse24 sen bu hafta da bekle olur mu canım. Listeye 90 la değil 87 ile işlem yapmamız lazım.
P Poouh maalesef artı geldiğin için listeye alamıyorum seni. Kurallarda yazıyor listeye girmek için kilo vermek lazım.
H Hamzakifzulal seni alacaktım ama daha 10 gün olmuş geleli. Maalesef 15 gün dolması lazım.
Bu durumda bu hafta sadecelemonade17 kaldı listeye girecek...
Tamam canım akşam içtim ödem çayı arayım menüleri canımolsun canım napalım
Ödem sökücü çaylar iç
Menülerin linkte yoktu demi,
Onları mesajların dan bulup hepsini alıntıla da kaptan belki ister neden + oldun diye bakmak için
Kilonu ve yüzdeni de liste ye ekle canım
Haftaya kilo verip gireceksin tabii ki ne çıkması. Zayıflamadan çıkamazsınTamam kaptan peki şimdi nasıl devam edicem dikkat edersem haftaya mı edegerlendireceksiniz yoksa tamamen mi çıkıcam
Bende öyle düşünmüştüm ama kızarsanız çıkarım dermişim daha gayretli olucam haftaya inşallahHaftaya kilo verip gireceksin tabii ki ne çıkması. Zayıflamadan çıkamazsın
Geçen hafta niye gitmedin dedin kaptanım sen bilirsin ben anlamam o işlerden bana her şekilde uyarGeldim kızlar.Gulumse24 sen bu hafta da bekle olur mu canım. Listeye 90 la değil 87 ile işlem yapmamız lazım.
P Poouh maalesef artı geldiğin için listeye alamıyorum seni. Kurallarda yazıyor listeye girmek için kilo vermek lazım.
H Hamzakifzulal seni alacaktım ama daha 10 gün olmuş geleli. Maalesef 15 gün dolması lazım.
Bu durumda bu hafta sadecelemonade17 kaldı listeye girecek...
Hepimiz her zaman kilo veremeyebiliriz canım ,Bende öyle düşünmüştüm ama kızarsanız çıkarım dermişim daha gayretli olucam haftaya inşallah
Geçen hafta niye gitmedin dedin kaptanım sen bilirsin ben anlamam o işlerden bana her şekilde uyar
Bide ay çok az yedin diyorlar diyete başladığımdan beri hiç bi misafire ısrar etmeyeceğim tamam canım farkındaydım zaten kaçırırken veremeyeceğimi inşallah almam diye dikkat etmeye çalıştımHepimiz her zaman kilo veremeyebiliriz canım ,
Dibine kadar gayret edip , yediklerine dikkat ettikten sonra gelecek + için yapacak birşey Yok malesef
Bol bol limonlu su yeşil çay iç ,
Günlerde de çok yeme
Ben gittiğim yerlerde tabağımı kendim hazırlamayı rica ediyorum ,
Birer lokma olacak şekilde koyuyorum
Tabağını bitir artık kalmasın laflarından kurtuluyorumsende dene
geçen hafta kısa sürede verilemeyecek kadardı kilon kurallara uyuyordu... bu hafta kısa sürede verilecek kadar kaldı artık... yine de soracağım canım da olmaz sanırım..Geçen hafta niye gitmedin dedin kaptanım sen bilirsin ben anlamam o işlerden bana her şekilde uyar
Az yedinBide ay çok az yedin diyorlar diyete başladığımdan beri hiç bi misafire ısrar etmeyeceğim tamam canım farkındaydım zaten kaçırırken veremeyeceğimi inşallah almam diye dikkat etmeye çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?