Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

***12.TAKIM 546.Etap***
florence_N (72/71.9/0.1/%0.13)
jane eyre_ (58.9/
gulenyuzumsunsen (77.4/75.8/1.6/2.06)
İnnuk(64.6/63.9/0.7/1.08)
Niloya bebe (79.4/78.9/0.5/0.62)
Elmira2017 (59.5/59.9/-0.4/-0.67)
smy11 (61.4/60.8/0.6/0.97)
sia mia (62,5/
hamzaakifzulal 73.3/72.9/0.4/0.54)
lemonade17 (71.5/71/0.5/0.69)

İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
@asya_01
@Gulumse25(90/87.7/2.3/%2.55)

Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58,5 /

yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100

Adetin le alakası ola bilir de ama hiç iyi olmamış ya bu hafta iki artıya gelen var bu hafta iyi sonuç alacaktık zannederken hiç hiç iyi olmadı
Şişim şu anda fiziksel olarak farkındayım da o yüzden de dim de bahane için değil sonuç önemli şu anda

Şişim şu anda fiziksel olarak farkındayım da o yüzden de dim de bahane için değil sonuç önemli şu anda
olsun canım napalım
Ödem sökücü çaylar iç
Menülerin linkte yoktu demi,

Onları mesajların dan bulup hepsini alıntıla da kaptan belki ister neden + oldun diye bakmak için

Kilonu ve yüzdeni de liste ye ekle canım

Geldim kızlar. Gulumse24 sen bu hafta da bekle olur mu canım. Listeye 90 la değil 87 ile işlem yapmamız lazım.
P Poouh maalesef artı geldiğin için listeye alamıyorum seni. Kurallarda yazıyor listeye girmek için kilo vermek lazım.
H Hamzakifzulal seni alacaktım ama daha 10 gün olmuş geleli. Maalesef 15 gün dolması lazım.
Bu durumda bu hafta sadece lemonade17 kaldı listeye girecek...

Tamam kaptan peki şimdi nasıl devam edicem dikkat edersem haftaya mı edegerlendireceksiniz yoksa tamamen mi çıkıcam

Tamam canım akşam içtim ödem çayı arayım menüleri canım

Geçen hafta niye gitmedin dedin kaptanım sen bilirsin ben anlamam o işlerden bana her şekilde uyar

Bende öyle düşünmüştüm ama kızarsanız çıkarım dermişim daha gayretli olucam haftaya inşallah
Hepimiz her zaman kilo veremeyebiliriz canım ,
Dibine kadar gayret edip , yediklerine dikkat ettikten sonra gelecek + için yapacak birşey Yok malesef
Bol bol limonlu su yeşil çay iç ,
Günlerde de çok yeme

Ben gittiğim yerlerde tabağımı kendim hazırlamayı rica ediyorum ,
Birer lokma olacak şekilde koyuyorum
Tabağını bitir artık kalmasın laflarından kurtuluyorum sende dene

Bide ay çok az yedin diyorlar diyete başladığımdan beri hiç bi misafire ısrar etmeyeceğim tamam canım farkındaydım zaten kaçırırken veremeyeceğimi inşallah almam diye dikkat etmeye çalıştım

Bide ay çok az yedin diyorlar diyete başladığımdan beri hiç bi misafire ısrar etmeyeceğim tamam canım farkındaydım zaten kaçırırken veremeyeceğimi inşallah almam diye dikkat etmeye çalıştım
Az yedin
eve gidince dikkat edersin
Bir dilimden bişi olmaz diyorlar bana da hiç duymuyorum
O bir dilim den de bir kerelik kaçamaktan da herşey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…