Beter olun
Beni almadınız işiniz rast gitmez
İlahi adalettttttttttt
Abbowwww yine dibe çöktük***12.TAKIM 546.Etap***
florence_N (72/71.9/0.1/%0.14)
jane eyre_ (58.9/) izine ayrıldı
gulenyuzumsunsen (77.4/75.8/1.6/%2.07)
İnnuk(64.6/63.9/0.7/%1.08)
Niloya bebe (79.4/78.9/0.5/%0.63)
Elmira2017 (59.5/59.9/-0.4/%-0.67)
smy11 (61.4/60.8/0.6/%0.98)
lemonade17 (71.5/71/0.5/%0.70) yeni uye B.tarihi:15 kasım B. kilo: 71,5 Hedef: 60
Gulumse25(87/87.7/-0,7/%0,16)541. etapda hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye döndü. Extrem durum a/1 .
12. Takım Ortalaması: 0,530
İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
asya_01
@
yeni üyeler
sia mia (62,5/
hamzaakifzulal 73.3/72.9/0.4/0.54)
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58,5 /
yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Ben yüzdemiz yükselir diye şettim Di ama tersi oldu keşke almasaydınız kaptanım çok üzüldümben o kadar uğraşayım kurallarda geçmişte şaşı olsun gözlerim seni listeye alcam diye sen bana bunları mı diyon...
tamam haftaya çıkar bi %2 ödeşelimBen yüzdemiz yükselir diye şettim Di ama tersi oldu keşke almasaydınız kaptanım çok üzüldüm
Biz bişe biliyoz heralde dimiBen yüzdemiz yükselir diye şettim Di ama tersi oldu keşke almasaydınız kaptanım çok üzüldüm
Elimden geleni yapıcam kaptanım söz inş spora da başlıyorum Allahın izniyle 86la gelirim haftaya cuma inş 1kilo 700le anlaşalımtamam haftaya çıkar bi %2 ödeşelim
valla yüzdemiz 1. lik getirse almazdım ama her halükarda ortalardayız..
Sagol bebişim pardon rakibemBiz bişe biliyoz heralde dimi
Üzülme üzülme olsun hoşgeldin
Ya derece yapamıyoruz tamam ama nazar boncuğumuzu da vermedik. Hiç notamız yok bu da bişeyBen kalkim bi leslie 3mil yapim suyumu da alim bu haftada elimiz boş çıktık durmayalım boş boş
Amann n kaptanım 87 nin yanında 58lafımı olurmuş haline şükret bizim 58şimdilik hayal bile degilBu arada ben de 58 geldim. 57 göremedimbu hafta hiç kaçamak yapmayacağım.
Sevgili rakibem sana birşey soracağımAmann n kaptanım 87 nin yanında 58lafımı olurmuş haline şükret bizim 58şimdilik hayal bile degil
tabiki de güzel bişeyYa derece yapamıyoruz tamam ama nazar boncuğumuzu da vermedik. Hiç notamız yok bu da bişey
Belki derece yaparsın bu hafta dur bakalım.tabiki de güzel bişey
ama yine de güzel olurdu ilk üç te olsak.
Benim aklımda fikrimde bireysel birincilik var bu sıralar
Öyle de işte iştahım çok açıldı bıraksam yine eskiye döneceğimAmann n kaptanım 87 nin yanında 58lafımı olurmuş haline şükret bizim 58şimdilik hayal bile degil
Az önce bi takım da 3,4 mü ne gördümBelki derece yaparsın bu hafta dur bakalım.
Bizim hem beden hem beyin obez kaptanımÖyle de işte iştahım çok açıldı bıraksam yine eskiye döneceğimkilo vermekte iş yok beynimi değiştiremiyorum ben beynim obez benim
Bence sen bitirdin beyninde. Hiç kaçamağın yok çok güzel gidiyorsun. Ben çok kaçamak yapardım çok uzun sürede verdim senin verdiğin kiloyuBizim hem beden hem beyin obez kaptanım
İdare ediyoruz işte napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?