Bi ton lafı dayagı yedim içime oturdu zatin 8dili ekmege yer kalmadı elinize dilinize saglıkHasta yaşlı bayan hı
Geçen gün bana teyze diyordun noldu canım
Ayrıca sen daha avantajlısın kilo bol olduğu için bol bol gitmeli
En iyisi sen 8 dilim ekmek ye
100 gr la gelmiş bi de diyo ki en azından sabit değilim. Ha böyle furdum suratınaTebrik etme anka kizar. Sabah ilk foto attim canima okudu valla iki yuz gr icin 15 dk wc de oturdum.
Bunu bile beğenmedi.
Sen beni bıraksan ben seni bırakmamSen varsın 75 ben varım 87utanmıyonmu benle aşık atmaya kilona yakınlarla yarış ben hasta ve yaşlı bayanım yeni gelen üyeye rakibim ben senle dell
Boşladım seni boşol boşol boşol
Wuuuuuu dagılınnnn arkadaşlar toplantı bitmiştirYandaş değil o bi tanecik yardımcım. Onun sayesinde ayakta bu takım.
Bi ton lafı dayagı yedim içime oturdu zatin 8dili ekmege yer kalmadı elinize dilinize saglık
Kıyamam yaBi ton lafı dayagı yedim içime oturdu zatin 8dili ekmege yer kalmadı elinize dilinize saglık
Ay canım teşekkür ediyorumgulenyuzumsunsen tebrik ederim canım inşallah daha düşük hedeflere ulaştığını da görürüz Darısı Gulumse24 'nin başına
Sesli güldüm yeminleee.100 gr la gelmiş bi de diyo ki en azından sabit değilim. Ha böyle furdum suratına200 gr daha gitti
Anammm kıskandın mıııı sennnnn.... Gel hadi gel seni de opemmm.. Vurmicam artık söz.Wuuuuuu dagılınnnn arkadaşlar toplantı bitmiştir
Ağlarım valla
Senin spor puaninda çok yüksekti bu hafta canımkaptanim elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum. İdeal kiloma yakin olunca ancak bu kadar oluyor
WaaaaaooowwwYandaş değil o bi tanecik yardımcım. Onun sayesinde ayakta bu takım.
Wuuuuuu dagılınnnn arkadaşlar toplantı bitmiştir
Ha ha ha ha abartmayalım lütfenWaaaaaooowww
Bu lafın üstüne önümüzdeki hafta -5 le gelip ikinci hedefi tamamlamalıyım
Öyle deme kaptanımHa ha ha ha abartmayalım lütfensakinnn
Aynen canımBişeyi 40 kere söylersen olur.
Bırak beyne ne gönderirsen beyin sana onu gönderir. Yok duraklama falan
Yok yaaa ses seda yok...Kaptanım florence niloya bebe okuyor görünmüyor mu gelmedi mi ses Yok mu yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?