Sevgili bilinçaltımAynen canımgulenyuzumsunsen bilinçaltına kodlama duraklama falan sonra kilo vermen zorlaşır. Bende şimdi bilinçaltı telkin çalışmalarina başlayacağım kilo vermek için. Sanki inancım az gibi :/ gerçekten çok etkiliyor farkında değiliz ama bilinçaltımizda ne inanışlar var
Tam koruma seninkisi Kaptanım tebriklerBenim kilomda 58 di kızlar sabah. Pazartesi den beri aynı kalmış.
Hah şöyleeee olumlu mesajlar gönder beynine.Sevgili bilinçaltım
Ben genç bir baaaayanım
Şu an 71 günde 11 kilo verdim
Yeni hedefim 70 ...
Haberin olsun .
Nefsime söyle
Vay efendim daha kilo verme sana yakışmaz
Vay efendim sen çikolata yı seversin ye bi paket
Bak bak bak kocan baklava getirmiş at ağızına bi tane
Bi taneden bişi olmaz
Birdaha mı gelcez dünyaya falan demesin bana .
Ben 5 ocak ta 70 kiloya düşeceğim
Ben zayıflayacağım
Ben zayıflayacağım
Ben fit bir baaaayan olacağım
tühYok yaaa ses seda yok...flo önemli değil gerekirse ararım ama niloya bebe gelir inşallah
Harikasin canım bu olumlama cümlelerini her gün tekrar et bende yapacağım :)))Sevgili bilinçaltım
Ben genç bir baaaayanım
Şu an 71 günde 11 kilo verdim
Yeni hedefim 70 ...
Haberin olsun .
Nefsime söyle
Vay efendim daha kilo verme sana yakışmaz
Vay efendim sen çikolata yı seversin ye bi paket
Bak bak bak kocan baklava getirmiş at ağızına bi tane
Bi taneden bişi olmaz
Birdaha mı gelcez dünyaya falan demesin bana .
Ben 5 ocak ta 70 kiloya düşeceğim
Ben zayıflayacağım
Ben zayıflayacağım
Ben fit bir baaaayan olacağım
Deme öyle demeHah şöyleeee olumlu mesajlar gönder beynine.Ben de inanırım olumlamaya...
asya_01 biliyor kaç ay 72.4 te kaldım ben. Ağlıyordum yapamıyorum diye. Sürekli olmuyor mesajı gönderiyordum. Ama sonra şeytanın bacağını bir kırdım tıkır tıkır gitti
Konuyu okuyor ama yazmıyor. Küstü mu acaba.
Yok yaşlı baaayan ya arkadaki sayfaları yavaş okuyordur küsmez oKonuyu okuyor ama yazmıyor. Küstü mu acaba.
Aslında dikkat etmiyorum.Tam koruma seninkisi Kaptanım tebrikler
Kaptan bana da bi tane fursan mi acaba 200 Gr gider bellki100 gr la gelmiş bi de diyo ki en azından sabit değilim. Ha böyle furdum suratına200 gr daha gitti
Dur Gülümseyle innuk gelince sbi fursin sana ayıl kaptanımAslında dikkat etmiyorum.bi yere kadar böyle olur sonra almaya başlarım. Acilen toplanmam lazım. Mezuniyet sarhoşluğum uzun sürdü benim
Aaaaa gel canım 5 tane vurayım 1 kilo gitsinKaptan bana da bi tane fursan mi acaba 200 Gr gider bellki
Aaaİşim gücüm var benim üstümden TIR geçti sabah beri daha kendime gelemedim hıh
Ayyy hadi inşallah :)))Aaaaa gel canım 5 tane vurayım 1 kilo gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?