Senin ananıııııııııı ben bi yerden tanıyom ama çıkaramadım yine sildiler
Nasıl içiliyo kayınvalıdeme sorayım bulur o aktardan felan eşim diyet programımı değiştirdi bundan sonra benım dedıklerımı yapıcaksın dıyo bakalım bıde oyle denicemGamzecim lasix degilde benim gibi aclikotu ic hem barsaklar bosaliyor hemde idrar
Gelsin 60 lar çoooook mutluyum çok
Ben d é istiorum 60 larrrrGelsin 60 lar çoooook mutluyum çok
Aynen ben de onu yazacaktım çok sırıttı sizin kilolar orda beğenmiyorlar%1 gördü nereye yazacağını şaşırdı bacım önüne nere geldiyse yazdı onamı baktı bizim gibi ezikleri ezin geçin bakalım
İnnukla benim % demiz bi hamzaakif yapar zati yazmasanızda olur canım
Valla çok kötü denk geldiKız 4kes bildirim yazdım sonunda da silenin anası yazdım sen gelsin yine benim bildirim yok o yüzden sana denk geldi yapacak bişe yok bacım
Haydi kızlar bu sefer hamzakifzulal için bir halay alalımmmmm yaşasınnnnnnGelsin 60 lar çoooook mutluyum çok
Demi ya hakkaten hiç yakışmadı kapta ım bugünAynen ben de onu yazacaktım çok sırıttı sizin kilolar orda beğenmiyorlar
Tebrikler canım bı gittin güzel geldinGelsin 60 lar çoooook mutluyum çok
Kız şaka yaptı aşk olsun der mi gerçektenValla çok kötü denk geldi
ben eksiği alıntıladım belki niye seni sileyim
Anamı özkemişim gidecektim gidemiyorum birşey demiyorum sana mubarek cuma günü demesen iyiydi
Onu yazacağım az sonra PC ye geçeyim.Demi ya hakkaten hiç yakışmadı kapta ım bugünGamzemdwf listede haberiniz olsun
Kız hakkını helal et kuzum özür dilerim bizimki sadece espiri olsun öyle paylaştım kusura bakmaValla çok kötü denk geldi
Anamı özkemişim gidecektim gidemiyorum birşey demiyorum sana mubarek cuma günü demesen iyiydi
4 kez silindi de şaka yaptı bacım gerçek dermi hiçValla çok kötü denk geldi
Ecembala da bak da listeye girmezse beni döver valla kaptanımOnu yazacağım az sonra PC ye geçeyim.
Gamzemdwf bi seni ekleyip hesaplayacağım bi de eklemeden hesaplayacağım. Çok fark olmazsa alacağım listeye alamazsam alınma olur mu. Kızlar çok güzel kilolar verdiler emekleri zayii olmasın diye. Dur ben bi PC geçeyim inşallah
Aynen yaKızlar bu hafta maşallahımız var çok güzeliz:))
Yok o listede inşallah onu çok beklettik yuzdesi de güzel. SEcembala da bak da listeye girmezse beni döver valla kaptanım
Haftaya iki kilo verirsem yine alma amaOnu yazacağım az sonra PC ye geçeyim.
Gamzemdwf bi seni ekleyip hesaplayacağım bi de eklemeden hesaplayacağım. Çok fark olmazsa alacağım listeye alamazsam alınma olur mu. Kızlar çok güzel kilolar verdiler emekleri zayii olmasın diye. Dur ben bi PC geçeyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?