Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız 4kes bildirim yazdım sonunda da silenin anası yazdım sen gelsin yine benim bildirim yok o yüzden sana denk geldi yapacak bişe yok bacım
Valla çok kötü denk geldi
ben eksiği alıntıladım belki niye seni sileyim
Anamı özkemişim gidecektim gidemiyorum birşey demiyorum sana mubarek cuma günü demesen iyiydi

Demi ya hakkaten hiç yakışmadı kapta ım bugün Gamzemdwf listede haberiniz olsun
Onu yazacağım az sonra PC ye geçeyim.
Gamzemdwf bi seni ekleyip hesaplayacağım bi de eklemeden hesaplayacağım. Çok fark olmazsa alacağım listeye alamazsam alınma olur mu. Kızlar çok güzel kilolar verdiler emekleri zayii olmasın diye. Dur ben bi PC geçeyim inşallah

Valla çok kötü denk geldi
ben eksiği alıntıladım belki niye seni sileyim
Anamı özkemişim gidecektim gidemiyorum birşey demiyorum sana mubarek cuma günü demesen iyiydi
Kız hakkını helal et kuzum özür dilerim bizimki sadece espiri olsun öyle paylaştım kusura bakma

Ecembala da bak da listeye girmezse beni döver valla kaptanım

Şimdi hesapladım haftaya benim yüzde 1 in üzerinde çıkarmam için 600 gram vermem gerekiyor alt hedefim bu olsun artık yüzde1in altına düşmek istemiyorum gerçekten. Pazar yada pazartesi regl olacağım haftaya cumaya kadar da ödemi falan gider nasılsa

Haftaya iki kilo verirsem yine alma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…