• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah arkadaslarla brunch yapalim dedik masa doluydu bi tane bisey yemedim cok israr edince bi cimdik islak kekin tadina baktim sade nescafe cay ictim o kadar ovgu aldimki nasil erimissin diye ucarak eve geldim ve baslasin cardio turuncu takim nerdesiniz hadi spora bu arada kimler vardi unuttum ben turuncu takimda

florence_N florence_N
florence_N florence_N
Su iç flo :21:
Sana seslenesim geliyor durmadan kafayı sana taktım :KK70:

Ama bak ikimizde 72 yiz gel beraber eriyelim:KK5:

Kızıyosan susarım valla :ıslık:
Yok canım niye kizayim. Bu saate kadar 1 lt bitti. Geç bile kaldı. KV ile mantı döktük. Çocuklar bir atladı biz de yardım ederiz diye, 5 beze 4 saat sürdü.. 1 beze yapıp kacistilar. Ufaklık ezdi yaptiklarimizi vs. Ezuk buzuk bir mantı oldu. Bulaşığıni da yıkadım. Ufaklığı yeni uyutuyorum.

Ufaklık an itibariyle uyudu. Çocukların haftalık tekrarlarını yaptırıp uzanacagim inşallah. Sonra da spor mecburen. Çünkü 1 tabak yoğurtlu mantı yedim :olamaz:
Sizin bu yediklerimizi görünce ben kendimi boğarak öldürmek istiyorum.benim yediklerimi bir duysaniz :KK67:ama bugun den sonra yok öyle cis mis :KK66:

Bende bu tatlı krizini anlamıyorum nasıl bişey oluyo arkadaşlar bahane yok tatlı krizi kalp krizi degildir ölmezsiniz valla yemezseniz bi tarafa tatlıyı koysam bi tarafada tartıyı koysam inanki yemem o tartıda eksi görmek ki mutluluk o tatlının verdigi anlık mutluluk tan daha güzel bide daha kalıcı inanın buna yemeyin mantı da yemeyin abur cubur da yemeyin :işsiz:

Akşama misafirim var tepsi kadayıf yaptım yanınada tepsi böregi ve ıspanaklı kek yaptım çayın yanına benim canım yokmu ama ideal kiloma gelmeden yemiycem söz verdim kendime zayıflamışsın demeleri daha mutlu ediyo beni onların tadındansa valla
valla dayaniyorsun super iraden var demek.tepsi boregi yazinca canim cektiiiiii:kk77:

Bende bu tatlı krizini anlamıyorum nasıl bişey oluyo arkadaşlar bahane yok tatlı krizi kalp krizi degildir ölmezsiniz valla yemezseniz bi tarafa tatlıyı koysam bi tarafada tartıyı koysam inanki yemem o tartıda eksi görmek ki mutluluk o tatlının verdigi anlık mutluluk tan daha güzel bide daha kalıcı inanın buna yemeyin mantı da yemeyin abur cubur da yemeyin :işsiz:
:oops:

Akşama misafirim var tepsi kadayıf yaptım yanınada tepsi böregi ve ıspanaklı kek yaptım çayın yanına benim canım yokmu ama ideal kiloma gelmeden yemiycem söz verdim kendime zayıflamışsın demeleri daha mutlu ediyo beni onların tadındansa valla
Süper konsantre olmuşsun canım ben de bu şekilde konsantre olduğumda 3 ayda 17 kilo verdim karatay la. Duzenimi kaybettim bir kaç güne alışirim inşallah. Midede genişlemiş tir şuan doyumsuz luk ta var.

Aynen sana katiliyorum benimde hic oyle krizlerim olmuyor beyinde bitirmek lazim kilo vermek istiyorsak uzak durucaz aksama babasi cocuklara hamburger yapiyo ben et kofte salata

Back
X