• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla bu hafta bende geç paylaşacağım 8 e kadar aç kalacagimdan değil ha gıcıklık olsun diye :KK70:
abla buralarda açım aç diye dolanıyorsun bak laf söz olacak bı kaptanlarını doyuramiyorlar diye :KK70:
Valla ben unuturum yaa kesin :D kalır liste gıcıklık falan yapamayız biz yaratılıştan verilen bişey o :D

Valla ben unuturum yaa kesin :KK70: kalır liste gıcıklık falan yapamayız biz yaratılıştan verilen bişey o :KK70:
Anaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeee :KK57: bi yasima daha girdim :eek:
Bende diyorum neden surekli gec paylasiyolar. Hic aklima gelmez boyle kurnazliklar ben oglen 1 e kdr yazin kilonuzu diyodum :KK33:

Anaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeee :KK57: bi yasima daha girdim :eek:
Bende diyorum neden surekli gec paylasiyolar. Hic aklima gelmez boyle kurnazliklar ben oglen 1 e kdr yazin kilonuzu diyodum :KK33:
AYY Neyse yine bulaşacaklar bana korkuyom ben onlardan :D

Anka Anka 2 desene bizimde başımızın etini yiyo rüyalarımızda artık tartı görüyorum sabahın 5.30da listeyi paylaşıyo:KK70:

Anka Anka 2 desene bizimde başımızın etini yiyo rüyalarımızda artık tartı görüyorum sabahın 5.30da listeyi paylaşıyo:KK70:
Ya unuturum bi aksilik cikar diye en kisa zmnda paylasiyorum. Yardimcimda yok. Hatta gecen haftalarda az kalsin yayinliyamicaktimda anka yetisti sagolsun

Back
X