- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Geçen hafta 10.olmuşsunuz şimdi heç şansınız Yohhh kaptanım kendimizi kandırmayalım lütfenSiz kapışırken biz göğüslermişiz ipi![]()
Ama bu haftaki 1.ligimizi size armağan edicem söz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta 10.olmuşsunuz şimdi heç şansınız Yohhh kaptanım kendimizi kandırmayalım lütfenSiz kapışırken biz göğüslermişiz ipi![]()
KIzzz dün çok karışıktı o zaman mı geldin. Tabii ki başladınnn bile horaaaaAnka mesajımı görmedin diye umut ediyorum. Motivasyona ihtiyacım var. Deneme sürecine tekrar dahil olabilir miyim?
![]()

Bura 12.takımmı benmi yalnış yere geldim
Kaptanların paylaşım alanı gibi yazmaya korkuyommm![]()
Valla ben unuturum yaa kesinValla bu hafta bende geç paylaşacağım 8 e kadar aç kalacagimdan değil ha gıcıklık olsun diye
abla buralarda açım aç diye dolanıyorsun bak laf söz olacak bı kaptanlarını doyuramiyorlar diye![]()
Inşallah canim bende bir turlu veremiyordum birden vermeye başladım bura sayesindeAyyy inş.güzelim
Zamanında zor buldum çabuk kaybettim
Inş.bu sefer kıymetini bilecem :))
Bu mesaj bile gaza gelmeme yetti yaaaKIzzz dün çok karışıktı o zaman mı geldin. Tabii ki başladınnn bile horaaaa![]()
Anaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeeeValla ben unuturum yaa kesinkalır liste gıcıklık falan yapamayız biz yaratılıştan verilen bişey o
![]()
Bizim takim sinek avliyo bugun bende buraya geldim napim nereye gidimBura 12.takımmı benmi yalnış yere geldim
Kaptanların paylaşım alanı gibi yazmaya korkuyommm![]()
AYY Neyse yine bulaşacaklar bana korkuyom ben onlardanAnaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeeebi yasima daha girdim
Bende diyorum neden surekli gec paylasiyolar. Hic aklima gelmez boyle kurnazliklar ben oglen 1 e kdr yazin kilonuzu diyodum![]()
Gel canım gel bizim şikayetimiz yok.Bizim takim sinek avliyo bugun bende buraya geldim napim nereye gidim![]()
Hadi bakalım bu sefer bırakıp gitme biziBu mesaj bile gaza gelmeme yetti yaaa![]()
Kızzz rakip onlar niye sırlarımızı veriyonNedemek tatlim umarim yardimci olur bir gun tarifler ben dugunlerden oncede yapiyodum bunlari![]()
Aman ne korkuyosun :) tmm kapatalim konuyuAYY Neyse yine bulaşacaklar bana korkuyom ben onlardan![]()
Evet itiraf ediyorumGel canım gel bizim şikayetimiz yok.
Tüyo alıyon dimi bizden seni gidi seniii![]()
Anaciimm kiz onlar aksam 8 e kadar ac mi kaliyolar tobeeeeeebi yasima daha girdim
Bende diyorum neden surekli gec paylasiyolar. Hic aklima gelmez boyle kurnazliklar ben oglen 1 e kdr yazin kilonuzu diyodum![]()
Ya unuturum bi aksilik cikar diye en kisa zmnda paylasiyorum. Yardimcimda yok. Hatta gecen haftalarda az kalsin yayinliyamicaktimda anka yetisti sagolsunAnka 2 desene bizimde başımızın etini yiyo rüyalarımızda artık tartı görüyorum sabahın 5.30da listeyi paylaşıyo
![]()
Yaaa ne güzellll ben de istiyommmmÇocuklar uyuyunca Bi saat uyudum da geldim napıyorsunuz bakıyım![]()

Aynen ben deYa unuturum bi aksilik cikar diye en kisa zmnda paylasiyorum. Yardimcimda yok. Hatta gecen haftalarda az kalsin yayinliyamicaktimda anka yetisti sagolsun