- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
yeni geldim şekerim 183 çıktı açlık.aslında tam açlık sayılmaz gece tıkınmıştımÇıkmıştır onlar. Netten baksana
insülin 12 çıktı.d vitamini eksikliği var dedi dahiliyeye git bir an önce dedi.Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni geldim şekerim 183 çıktı açlık.aslında tam açlık sayılmaz gece tıkınmıştımÇıkmıştır onlar. Netten baksana
insülin 12 çıktı.d vitamini eksikliği var dedi dahiliyeye git bir an önce dedi.Kizzz yokk..bu sarki..ben kimmm sairlik kimmSairlik denemesi mi yapuyon ortalık boş diye![]()
enerjinden bana da yolla birazHalay cektim remixlerden..aman yarabbim..terlemedik yerim kalmadi..
Vallahi hamlamisim...![]()

Yap bacim yap...eşim geleydi iyiydi o oğlana baksın az da yürüyüş yapayım![]()
Kulakligi tak..ac sarkiyi..o kendiliginden geliyo..diyom ko h muzik dinliyim hem is yapim..muzigi actimmi oynamaktan is guc yapamiyomenerjinden bana da yolla biraz![]()
Kulakligi tak..ac sarkiyi..o kendiliginden geliyo..diyom ko h muzik dinliyim hem is yapim..muzigi actimmi oynamaktan is guc yapamiyom![]()
Allah iyiliğini versin merve ablaGandirdimmmmm burdayimmmm gitmiyom...loooo nerdesiiiizzz????
Bence menü çok güzel bozulmamış hiçbişey :)hastayım diye diyet miyet kalmadı
14 mart menü
sabah beyaz ekmek çeyrek
2 tereyağlı pişmiş yumurta
peynir
zeytin
öğle
1 kase tavuk çorbası
akşam 1 kase tavuk çorbası
1 tabak pırasa