• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

okuyunca dona kaldım bende 10 haftaki iken kalbi durdu diye kürtaj olmuştum beterin beteri varmış o gunu hayatım boyunca unutmam sen kürtaj için bekliyon yandaki masada doğum için rabbim sabır versin tez zamanda göbüşünü doldursun tüm isteyenleride bekletmesin
Amiin rabbim tum isteyenlere hayirlisiysa cocuk versin.

Anka Anka kaptanım naber. Yavrunun sınavlarınamı hazırlanıyorsunuz
Aynen canım ona çalıştık ama elendi galiba bakalım nasip:(
Ayy deme canim yaa off. Burda da simdi radikal hristiyan parti basta o yuzden kurtaji yasakladilar. Annenin veya cocugun sagligina bile zarar verecek derecede olsa yine de yasa. Tabi herkesin fikri bence cok sacma ailenin kendine birakilmasi lazim karar degilse kimse bile isteye kendi canina kiymak istemez.
Ve bu anti kurtaj olaylarindan dolayi resimler filan asiyorlar her yere ayy bir resim gordum off yaa gunlerce aylarca aklimdan cikmadi. Rabbim sana da o bayana da herkese sabir versin.
Ama boyle bir durumda demekki hayirlisi boyleymis demekten baska birsey gelmiyor canim kimsenin elinden.
Burda bebeğin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldı. Gebeliği kendi sonlandırmak için değil:(

Önemli olması şöyle güzel bir derece gelirse özel okullardan burs veriyorlardı. Ben de özele göndermek istiyorum ama burs olmadan çok zorlayacak bakalım. Hayırlısı öncelikle tabii
Canım, haddime degil ama bir öneride bulunmak istiyorum. Özel okula 4 yıl vereceğin para ile devlet oraltaokuluna gönderip özel hoca tutup lisede özel okul düşünmen daha iyi olmaz mı?

Amanin rakibim sen baya uzunmussun ya. Kiz benim biy 159 :p ondan hep topuklu diyerim biraz uzayim diye :KK70:

ben hiç giymem kız çünkü eşim benden 2 3 cm uzun :D

Afiyet olsun, allah kabul etsin rakip.

Sağol rakibim deryacım :)

Rakibimi yenme planlari yapiyorum :p iyilesemedim gitti bir iyileseyim sporuma da donecegim :KK66: sen nasilsin rakip?

hala mı hastasın ya çok geçmiş olsun çabuk toparlan. ben de öğlen 1 saat yürüdüm geldim.

tomrs tomrs canım 20dk egzersizi nasıl puanlayalım yani sayısı varmı yaptığın egzersizin yada tahmini kaçtır
birde 2mil leslie kaç dakika ben bilmiyorum onunda puanını yazalım

19mart pazartesi
Sabah kahvaltım saat 11.00
2dilim tam bugday ekmegi
1kaşık köy peyniri
1çk ayva reçeli
1bardak sallama çay

Öglen yemegi hastanedeydim saat 15.
1küçük paket çubuk kraker

Akşam yemegi hastanede saat 18.00
1kepçe et sote
1kepçe mercimekli bulgur pilavı
Salata
1bardak ayran

Ara ögün saat 23.30
1tane portakal yedim yattım

2litre su
Canım sen küre basladinmi

19 mart
Sabah:
1 yumurta
Domates salatalık, peynir, 1 dilim tb ekmeği
Ara: şekersiz türk kahvesi, 1 küçük hurma
Oglen: 3 adet küçük köfte bulgur pilavı yoğurt
Ara: 3 adet cips (kanıma girdiler)- ananasli yeşilçay ve kayısılı bitki cayi
Aksam: kıymalı bezelye salata, yarim dilim tb ekmeği
Yemekten sonra papatya, kiraz sapı ve adaçayını karsitip bitki çayı içtim.
Spor;
35 dk yürüyüş
10 dk eliptik
380 adet squat, mekik vs vs ortaya karisik

canım spor olarak ortaya karışık demişsin ya ben spor puanın 445 diye hesaplıyorum bu seferlik gerçi sende hesaplamışsın. zor eğzersizlerin ve kolay egzersizlerin puanlaması farklı olabiliyor ona ggöre yazarsın bi daha :KK15:

Back
X